Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach, które nic nie potrafią zrobić w domu ?

Polecane posty

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu dziś to nie kobiety uczą swoje córki, tylko mamusie "obsługują" synusiówusmiech.gif Sama miałam taki egzemplarz- na szczęscie juz sie "wyrobił" usmiech.gif Dodam, że kochana teściowa do dzisiaj ręce załamuje nad losem swojego biednego synka... x i ciekawe, że taki maminsynek i niedorajda ma powodzenie a normalny zaradny facet jest sam

gość 13:17- to niech się ten "normalny, zaradny facet" zastanowi dlaczego jest sam. Bo na pewno nie z powodu swojej normalności :) Oczywiście, ze faceci moga mieć swoje wymagania- ale nie absurdalne w stylu "nie gotuję, nie piorę, nie sprzatam bo to...kobieca rola" :)

Gość gość
tylko, że mężczyźni dziś robią wszystko w domu, pracują, zajmują się dzieckiem ale to kobietom się nie podobają!

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu dziś taa..napisz jeszcze, że piersią karmią jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif x tego kretynko nie robią przecież nie mają jak!

Gość zawsze szczery
tylko, że mężczyźni dziś robią wszystko w domu, pracują, zajmują się dzieckiem ale to kobietom się nie podobają! x przytulam cie maly biedny misiaczku x a co do kwestii ksztalcenia przez matki to pier.lisz bo wciaz panuje przekonanie ze kobieta powinna miedzy innymi umiec gotowac , oczywiscie nie w takim stopniu jak kiedys ale jednak x i jasne jest, ze jesli rodzice maja parke to chlopaka bedzie ojciec uczyl kosic trawe a dziewczynke matka bedzie uczyc piec babeczki

co wiecej, uwazam, ze kobiety w pogoni za tym calym "rownouprawnieniem" robia krzywde samym sobie, bo wbrew swojej naturze chca udawac, ze sa we wszystkich kwestiach na rownej stopie z facetami, no k***a nie sa, i w sposob oczywisty sa bardziej predysponowane do jednych zajec a mnie do drugich, faceci na abarot rzecz jasna x mam dziwne przeczucie, ze za pare lat zaczenie rosnac liczba kobiet, ktore zdecydowanie wola role pani domu niz kobiety "sukcesu"

Gość gość
Aj tam od razu nie potrafią, przed facetami udaja damulki, a jak trzeba to zakasają rekawy ziemniaki obierają

taa..kobiety są szczególnie predysponowane do gotowania, prania i sprzątania :) Błagam Cię... Nie mówię tutaj o totalnym równouprawnieniu bo kobieta powinna byc kobietą a mężczyzna mężczyzną w związku, ale nie może byc tak, ze baba zapierdziela w chacie, a facet raz na ruski rok gwoździa przybije. Basta:)

Gość gość
mnie podrywali zonaci

ale nie może byc tak, ze baba zapierdziela w chacie, a facet raz na ruski rok gwoździa przybije x punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia x jesli kobieta uwaza, ze jest niesprawiedliwie to niech szuka innego lub niech sprobuje sie zamienic z facetem na miesiac i zalatwiac to wszystko co on a on bedzie "z********al w chacie" - tyle, ze problemem jest tez indywidualna ocena priorytetow - baba chce miec czysto wiec lata ze sciera i odkurzaczem a jej facet ma to w d***e wiec nie lata ale samochod musi byc blysk :-)

Gość gość
gość dziś mnie podrywali zonaci Już mnie idiotko nie osłabiaj ? :D

Gość gość
fakt, ja jestem kobietą i więcej latam z mopem i ścierką :p bo lubię mieć czysto, jakbym mieszkała sama - tyle samo bym latała, więc w żaden sposób nie czuję się wykorzystywana i uciśniona :p

i o tym wlasnie mowie :-) x a faceta jakby mieszkal sam to mialby blyszczacy samochod i chlew w mieszkaniu dlatego wazne jest zrozumienie priorytetow i roznic, zeby sensownie (bo sprawiedliwie za ch.ja sie nie da) podzielic obowiazki

Nie muszą same rąbać drzewa. Można kupić takie urządzenie jak rozłupywarka. A obsługa piły łańcuchowej nie jest specjalnie skomplikowana.

Gość gość
Powinno być po równo obowiązków.

Są kobiety motorniczy, kierowcy autobusów, żołnierze, drwale. Wykonują męskie zawody i robią to świetnie. Ale bezrobotni renciści którym ZUS odebrał dawno świadczenia tego nie zrozumieją :-)

Gość gość
taka jest prawda

czaję, bardzo dobrze, ale to niektórym facecikom wydaje się, że kobiety tak bardzo chcą zostać w domu, sprzątać mężusiowi i wychowywać dzieci. Świat jest przeludniony, a kobiety często nie potrzebują mężczyzny w domu, bo mają wtedy czyściej, wygodniej i więcej czasu na przyjemności. Jeśli kobieta zostaje drwalem, to dlatego bo tego chce. Proste.

alez Ty głupoty gadasz zawsze szczery:) Ja akurat zamieniłam sie z facetem zaledwie na... dwa dni- piszczał aż mi go żal było. No ale zrozumiał, że zajmowaniem się dzieckiem, gotowanie, pranie, sprzątanie, płacenie rachunków itp. to nie jest wypoczynek:) Tak więc ja akurat uważam, ze w związku, jeśli ktoś czuje się po prostu zmęczony, druga osoba MUSI to zrozumieć jeśli kocha. A jeśli nie kocha to będzie udowadniał, ze to "babskie zajęcia". I takim dziękujemy. Nie o ideologię żadna tu chodzi tylko o fajny związek.

Gość gość
faceci szukaja seksu

silene, naprawde musza to byc bardzo silne grzybki :-) ale luz, to ty musisz stanac przed lustrem i powiedziec "szacun malenka, bedziesz drwalem bo chcesz!" hahahaaahhahahahah

to nie jest wypoczynek x zgadzam sie calkowicie, to nie wypoczynek i nie rozumiem facetow, ktorzy twierdza inaczej x Nie o ideologię żadna tu chodzi tylko o fajny związek. z tym rowniez zgadzam sie calkowicie x a uwazasz, ze mozna podzielic obowiazki "po rowno" ?