Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona jest nudna w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu sex z żoną jest nudny chciałaby tylko żebym ja ją piescil a ona by tylko leżała

Gość gość
Tak będzie najlepiej bo od dłuższego czasu mam dość jej zachowania i humorkow.

Gość gość
A czym Ci tak podpadła?

Gość gość
A moze zapropnuj jej jakies urozmaicenie , zabawę lub gadżety.

Gość gość
Lodowata Lady-typowa odpowiedz małolatów z 21 wieku "Jak coś się psuje wyrzucić i kupić nowe"

Gość gość
Może sam jesteś nudny i dlatego nie chce jej się wysilać.

Gość gość
Typowa wypowiedz ludzi starszych . Tak naprawiać rok , dwa , dziesięć i potem kopnąc w dupę i po życiu . Jezeli coś nie gra to nie ma sensu sie łudzić , że za 5 lat będzie lepiej , bo nie będzie .

Gość gość
Zero pozycji z jej strony nic dzialania wstępnego pieszczenia i tylko wkladaj

gość dziś Nie zauwazylas przymknietego oczka? To byl zart A tak na serio to autorze seks to nie wszystko,moze zona ma gorsze dni? Pogadaj z nia o tym.Jest jeszcze inna alternatywa znajdz sobie kochanke,unikniesz calego cyrku zwiazanego z rozwode,no i kochanki mozesz sobie zmieniac ;)

Gość gość
A może pochwal się co Ty robisz dla żony, żeby miała chęć, zapał i siłę do bujnego życia erotycznego? Podejrzewam, że na chwilę obecną to samo mógłby napisać mój mąż. W kinie/ na kolacji/ na jakiejś wycieczce (wstaw sobie co chcesz) nie byliśmy od niepamiętnych czasów. Dba o swoje rozrywki, wychodzi na piłkę z kumplami zostawiając nas ( mnie i dziecko) w domu. Ja mogłabym mu zarzucić że mam nudne życie małżeńskie. Więc jak ma niby kwitnąć nasze pożycie? Z próżnego i salomon nie naleje.

Gość gość
Prędzej ty jestes nudna przy dobrym ogierku gadżety nie potrzebne tylko chęci

Gość gość
Właśnie pochwal się co robisz dla niej? Żeby mieć kobietę w nocy trzeba starać się o nią cały dzień. Oczywiście jeżeli Ty coś dla niej robisz a ona dalej leży jak deska sosnowa to powiedz jej otwarcie ze nie potrafisz tak dalej i postaw sprawę jasno. Jeżeli nie próbowałeś nic zmienić tz. kolacja, nastrój, gadżety itd. to nie oczekuj że ona będzie chętna i gotowa zawsze. Pewnie macie dziecko albo dziec****ewnie pracuje zawodowo, pewnie ma masę sprzątania w domu bo Ty jej nie pomagasz, pewnie czuej się nieatrakcyjna bo nie dajesz jej odczuć że jest inaczej itd. mogłabym wymieniać tak długo. Zawsze taka była czy tylko teraz?

Gość gość
Ale z ciebie c***a! widocznie jej nie pociągasz!ja jestem 10 lat po slubie i mamy seks udany z mężem, a znowu moja siostra czuje obrzydzenie do swojego, raz że niedbalus dwa że zraził ją do siebie swoi zachowaniem. Jak ci k***s żyć nie daje to kup se dmuchaną lalę ;-) Na moje oko ona już niema na ciebie ochoty,może śmierdzi od ciebie karpiem i pieścisz tak do d**y że nie nabiera ochoty na seks!

Gość gość
c/i/o/t/a haahahh nie umi rozkręcić żonki,gośc wyżej zgadzam się z tobą! jesteś nudnym śmierdzielem.

Gość gość
Oj chyba post pisał mój mężuś:p. A przynajmniej mógł go napisać. Też ciągle narzeka, że nie mam ochoty na seks, a jak ja mam mieć na niego ochotę, skoro cały dzień jestem uwiązana do dziecka i ledwo znajduję czas na umycie włosów i depilację nóg, pach i bikini. Nie pamiętam kiedy mnie gdzieś zabrał lub kupił jakiś drobiazg, a ja po całym dniu mam jeszcze ochoczo rozłożyć nogi i być gotowa na seksualne eksperymenty. Na dodatek stał się dla mnie bardzo niemiły i opryskliwy. Coraz poważniej myślę o rozwodzie.

Gość gość
Jak widzę tekst " a co ty robisz dla zony żeby miała ochote na seks ?" to mnie trzęsie . Kiedy dewotki zrozumiecie , że kamień , głaz nic nie ruszy . Dlaczego facet ma błagać o seks i za każdym razem inicjować? ?! Jest pożądanie , albo nie ma , są kobiety z temperamentem i bez . Nic tu nie pomoże , a po co seks z klodą bo sie zmusiła do obowiązku .

Gość gość
a czego byś od niej oczekiwał ??

Gość gość
Mój mąż jest frajerem, który zakłada o mnie tematy na kafeterii i wszystkiego się wypiera. Za dobrze Cię znam koteczku ;). Dziękuję za taką piękną laurkę i rzeczywiście , lepiej zmień żonę, a ja zmienię męża na takiego, który ma jaja.

Gość kasia66
Może czuje się zaniedbywana i dlatego nie ma ochoty?Albo ogólnie w domu jest cały czas ciężka atmosfera?Hm jeszcze mogłeś powiedzieć jej coś co ją uraziło i zapadło głęboko w psychice.Z tym,że to mogła być jakaś pierdóła z waszego życia erotycznego?Nie naśmiewałeś się z czegoś?