Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 10 partnerów seksualnych to dużo?

Polecane posty

Gość gość
mozna sie zarazic

Gość gość
" Puszcza się dziewczyna, która zdradza swoich partnerów, a do tego ma jednonocne przygody z seksem" Jednonocna przygoda z seksem to nie zawsze to samo co przygodny seks z przypadkowym facetem Mnie się zdarzył one- night stand z kumplem ale nie uważam, żeby to było puszczalstwo

Gość gość
im wiecej tym lepiej

Gość gość
Za dużo.

Gość gość
a maz wie o tym?

Gość Lala90
Za dużo, nawet jak na całe życie to zdecydowanie za dużo wg mnie. Ale nie potępiam Cię, mam koleżanki które miały dużo facetów w łóżku i są fajne.

Gość gość
Mam 20 lat i, tak jak w temacie, miałam 10 partnerów seksualnych w swoim życiu (..) Jeszcze zaznaczę, że teraz jestem w związku małżeńskim x Z żadnym nawet pół roku nie byłaś? Więc to nie związki, tylko przygodne znajomości.

Gość gość
Napisałam w pierwszym poście, że wie.

Gość gość
tralcia ja wiem o co jej chodzi, ona po prostu potrzebuje akceptacji potwierdzenia tego że 10 partnerów seksualnych do 19 roku życia to normalne :D

Gość gość
Co mną tak naprawdę kieruje? Po prostu ciekawość. Chciałam się dowiedzieć, czy tylko ja jestem tak odważna żeby o tym, nawet anonimowo, napisać i widzę, że tak. :) . Ach, ta polska mentalność.. ;) .

Gość gość
ciekawe ile partnerek maja faceci?

Gość gość
to były dwumiesięczne "związki" :classic_cool:

Gość gość
Że jesteś w "związku"małżeńskim będziesz mogła powiedzieć za jakiś czas. Na razie właśnie wyszłaś za mąż.

Gość gość
Hahahaha, nie potrzebuję żadnej akceptacji, szczególnie obcych osób z kafeterii. Nie wiem, po co się w ogóle wypowiadacie w temacie, skoro wyraźnie napisałam, że proszę o wypowiedź osoby DOŚWIADCZONE w tym temacie, a nie pruderyjne kury domowe.

Gość gość
dwumiesięczne to mogą być przygody

Gość gość
odezwała się bezpruderyjna kur(w)a domowa :P

Gość gość
Związki trwały kilka miesięcy, ale każdą z tych osób znałam kilka lat, więc przygodne znajomości to raczej nie były. :) . Wyszłam za mąż, co jest jednoznaczne z tym, że jestem obecnie w związku małżeńskim z mężczyzną, z którym byłam przez 2 lata, a znałam go od kiedy miałam 4. :) .

Gość gość
polska mentalność... nie o to raczej chodzi, ale dziewczyno, 10 to dużo, noo nażyłaś się przez te 20 lat, nie ma co, pisałaś też, że męża znasz ile? długo jakoś, w każdym bądź razie teraz to niby miłość, ale matematycznie wychodzi na to, że znając jego, byłaś też z innymi ;) Więc dla mnie to trochę przykre jednak, jakbyś miała 28 lat, spoko, ja tyle mam i powiem Ci, ze się szanowałam i nadal szanuję i nie miałam tylu partnerów, bo to nie wyścigi, no i tracić dziewictwo w wieku 15 lat = gratuluję co poniektórym :) Dojrzałość pełną parą.

Gość gość
Skoro musisz się samousprawiedliwiać..

Gość gość
Gość 16:08. Oficjalnie proszę, by prymitywy Twojego pokroju się nie udzielały i szły pielęgnować udawane dziewictwo, bądź ćwiczyć mięśnie dłoni, w zależności od płci. :).

Gość gość
gość dziś dziewczyno,ale na zdrowy rozum to nie wychodzi, to kiedy straciłaś dziewictwo, w wieku 8 lat? haha

Gość gość
Znając go, owszem, byłam z innymi, jest on 7 lat starszy ode mnie, więc był dla mnie dużo starszym kolegą, jak miał 20 lat to ja 13, a pedofilem nie jest. Ale, gdy miałam prawie 18 stałam się dla niego kimś więcej niz tylko koleżanką. :) .

Gość gość
Słabe to prowo, cienko przędziesz

Gość gość
szybko zmienialas facetow

Gość gość
Jeśli bardzo pragniesz rachunków, to wychodzi średnio 3 partnerów na rok, licząc od 15 do 18 roku życia. :) . Bo od 18 roku życia jestem z moim obecnym mężem. :) .

Gość gość
po co się w ogóle wypowiadacie w temacie, skoro wyraźnie napisałam, że proszę o wypowiedź osoby DOŚWIADCZONE w tym temacie, a nie pruderyjne kury domowe x Małolatka pozująca na "wyzwoloną"? Słabe :P

Gość gość
do 19stki to naprawdę dużo.. :O

Gość gość
A dziewictwo straciłam mając 15 lat, w 3 lasie gimnazjum, będąc z chłopakiem 3 lata. :) .

Gość gość
autorka napisała o sobie, że nie uważa się za puszczalską, problem w tym, że nią jest tylko tego nie widzi : P 10 facetów załóżmy, że z połową nawet chodziła jakiś czas, średnio kilka miesięcy, to drugie pół to chyba szybkie numerki na dyskotece :) Nie chcę cię obrażać autorko, ale to właśnie świadczy o byciu tą puszczalską...

Gość gość
Bo od 18 roku życia jestem z moim obecnym mężem. x Buhahaha.. Weteranka, co zęby zjadła i poucza interlokutorów :P Zaznaczone, że z "obecnym" :D