Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastasia94

Kulki gejszy początki uzywania opinie

Polecane posty

Witam:) O kulkach gejszy pierwszy raz dowiedziałam się z książki. I zaciekawiły mnie one bardzo. Dodatkowo czytałam na forum, że kulki pomagają ćwiczyć mięśnie kegla co pozytywnie wpływa na życie seksualne :) Mam nadzieję, że to wszystko prawda. Używałyście może albo używacie tych kulek? Jakie są Wasze opinie? Czy warto je kupić? Jakie były początki ich używania?

Gość gość
Tez jestem ciekawa. Czytałam coś kiedyś ze czasem dla niektórych są za duże, że mają różne rozmiary.

Ja zamówiłam sobie na allegro metalowe o średnicy 3,5 cm. Czekam, aż przyjdą. Mam nadzieję, że będą dobre :)

Gość gość
takie zabawy pewnie bez ślubu co ?

Bez ślubu czy ze ślubem to nie ma znaczenia. Jak już mężatka to nie znaczy, że może zaniedbać faceta bo sobie zwyczajnie znajdzie inną.

Ja już wypróbowałam swoje kulki i jak dla mnie szału nie ma. Nie wiem jak te kulki mają ćwiczyć mięśnie kegla... Ja nie czuję, że mogą mi one wypaść.

Gość gośćMalinka
Dziewczyny, doradźcie! Kupiłam kulki podobno o średnicy 3 cm wg aukcji. Kulki są duże, w ogóle nie czuję jakiegoś wyzwania, żeby zaciskać pochwę. One same tam się trzymają, ledwo je wciskam do środka, z trudem wyjmuję. Musze je mocno wyprzeć, bo sznureczek aż się rozciąga. Robię to oczywiście na lubrykancie. Co mam teraz z nimi zrobić? To normalne? Mam mięśnie trochę wyćwiczone zaciskaniem. Chyba te kulki powinny się jakoś lżej wślizgiwać? Nie moge nawet tych kulek oddać, bo użyłam ich....

Gość gość
Ja też polecam kulki, a najlepiej takie w zestawie: mniejsza i większa. Ja swoje zamawiałam na abcerotyki.com.pl i jestem zadowolona, są dobrej jakości, a moje ciało już się do nich w pełni przyzwyczaiło. :)

Gość gość
ja tez:)

Gość gość
Lepiej żeby był zestaw kulek o różnych rozmiarach.