Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie skąd pzu ma mój były adres zameldowania skoro nie podawalam

Polecane posty

Gość gość

mialam stluczke auta to znaczy wjechal mi ktos w samochod i z jego polisy bedzie mi placone odszkodowanie i mam adres nowy zameldowania w niemczech juz od lat... a na necie zauwazylam na ich stronie tam gdzie sie wypelnia to ,ze mimo ze podalam swoj adres niemiecki oni mi napisali stary adres zameldowania z polski..gdzie lata juz nie mieszkam i wymeldowalam sie wiec jak to mozliwe ,że oni znaja moj stary adres..nie podawalam im..niepokoi mnie to troszke...moze ktos ma pomysl skad wiedzą

Gość gość
CONAJMNIEJ DZIWNE TO ,POWIEM CI.

Gość gość
skarbówka zus krus pzu i urzędy miast/gmin mają całe lata w systemie zapisane twoje stare dane osobowe, jak przenosili iks lat temu z papierowych teczek na dyskietki, to już zostało na amen, nikt tego nie usuwa i nie aktualizuje dopóki nie pójdziesz osobiście i nie wystąpisz z wnioskiem (na papierze!) o zmianę tych danych

Gość gość
ale ja im podalam nowy adres zameldowania wiec czemu w pzu szukali starego ...podejrzane..przeciez mieli spisane czarne na bialym bo im podalam wszystko..

Gość gość
pzu jest podmiotem gospodarczym i jako taki powinien dysponowac twoja pisemna zgoda na dane osobowe z tego co wiem za chwile ci powiedza ze komputer pania wylosowal

Gość gość
czyli musze tylko pisemnie im zlozyc wniosek o zmiane adresu ? czy wystarczy poprostu telefonicznie zmienic dane? jak to jest??pisalam im juz dwa razy zeby zmienili i dalej jest stary adres tam moj wpisany..

Sytuacja, którą opisujesz mogła być spowodowana tym, że posiadałaś kiedyś ubezpieczenie w naszej firmie. Jeśli chciałabyś, abym sprawdził to dokładnie dla Ciebie, napisz do nas poprzez aplikację Centrum Pomocy, dostępną pod adresem: http://goo.gl/qAt7tQ Podaj proszę numer sprawy – postaram się pomóc. Pozdrawiam Bartek_PZU

Gość Ulka Kólka
No jakieś to rozwiązanie jest ;) a jeśli ubiegasz się o odszkodowanie to warto zwrócić się z pomocą do firmy http://pomocni.org.pl/ :) mają spore doświadczenie w tym zakresie.