Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w gumie, pytanie do facetow

Polecane posty

Gość gość
"ok ale wlasnie tutaj mysle ze to bedzie taka przygoda, wiec nie bede mu mowic o gumach zanim nie wyladujemy w lozku, bo poprostu chyba nie bedzie okazji zeby tak rozmawiac " jak przygoda i pieprz..... bez rozmów to co ciebie interesuje co facet pomyśli. Zaliczycie siebie nawzajem i po zabawie. Myślisz, że po przypadkowym seksie będzie chciał się żenić?

Gość gość
"Myślisz, że po przypadkowym seksie będzie chciał się żenić? "-oczywiscie ze nie bedzie chcial, ale kto jak bedzie fajnie to moze to powtorzymy:))

Gość gość
To jak już dojdzie do tego i zapytasz sie go a on nie będzie miał to wstaniesz wyjmiesz swoje gumki z szuflady tylko takie w niezaczętym opakowaniu i powiesz "domyśliłam się, że możesz nie mieć":) I będzie wiadomo, że zabezpieczyłaś się przed waszym spotkaniem, a nie trzymasz gumki na wszelki wypadek cały czas.

Gość gość
po co psuc atmosfere, gre wstepna i go wysyłac jak ja bede miec:))

Gość gość
ja bym wysłała do sklepu, nic mu nie będzie jak się przebiegnie. Nie ma co odwalać całego myślenia za faceta

Gość gość
Gorzej jak twoje gumki nie beda pasowaly.

Gość gość
jak to ma byc przygoda, to czemu ja mam nie pomyslec za niego, a nastepnym razem bedzie juz wiedzial ze ma przyniesc:)) a dlaczego moje gumy maja nie pasowac, jeszcze mi sie to nie zdarzyło

ale to nie jest psucie gry wstępnej. Znaczy inaczej, nei wiem, czy Ci zależy na tym mężczyźnie, czy tylko na seksie. Jeśli tylko na seksie to po co sie zastanawiasz co sobie pomyśli? A jeśli nie, to wyślij go do sklepu. Kurde, oby miał te gumki ze sobą, może niepotrzebnie debatujemy? :):)

Gość gość
Moze miec za malego lub zbyt duzego

Gość gość
do tej pory mi sie to nie zdarzylo zeby byl za maly albo za duzy:)) zreszta kurde ja nie widze roznicy miedzy jedym fiutem a drugim:)) zreszta chyba jak wiekszosc kobiet:))

Gość gość
przecież jej zależy na facecie, jakby chodziło o seks to wolałaby się zabezpieczać niezależnie od tego co facet będzie myślał. A tu się martwi o reputację i czy się koleś nie zrazi

Gość gość
wlasnie z tego co ostatnio napisala chodzi o seks, i jest ''troszke'' dowiadczona:D wiec po co ta sciema z reputacja... bzyku bzyku i i po krzyku... hahaha

Gość gość
Jak mozna nie widziec roznicy miedzy jednym a drugim? No chyba ze masz az tak luzna cipke :p

Gość gość
mam ciasna:)), a roznicy nie widze i tyle, faceci sa przewrazliwieni na punkcie rozmiaru fiuta,a kobiety chyba poprostu tego nie widza

Gość gość
Pani Wiaderko? To możliwe:) hahahaha

Gość gość
naprawde jestem ciasna, i powiem szczerze ze faceci byli zachwyceni ze jestem ciasna:))

Gość gość
W jakim jestes w ogole wieku? :)

Gość gość
mam 34 lata i swoje potrzeby:))i moze rzeczywiscie temat jest troche debilny jak na moj wiek, bo pewnie zaraz tak napiszecie :))

Gość gość
Serio myslalem ze masz ok 10 lat mniej, w tym wieku takie rozterki :p

Gość gość
dzisiaj pózniej dorastamy, ja tez jestem starszy nizby kto przypuszczał. :classic_cool: "zreszta kurde ja nie widze roznicy miedzy jedym fiutem a drugim :) zreszta chyba jak wiekszosc kobiet" no miód na meskie uszy. :D szczegolnie na te, ktorych wlasciciele maja małe. :D a czemu autorka sie martwi co facet pomysli? toproste.. nawet jezeli chodzi teoretycznie 'tylko o seks" .. to wiadomo, ze i tak nie tylko. nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie i kiedy.. poza tym, bzykac sie ot bez chocby sladowego uczucia - chocby sympatii - to chyba tylko stawonogi (lub czworonogi) potrafią... ;) chocby zeby stanał, to musi sie choc troche podobac, no i byc "zjadliwa' pod wzgledem charakteru - co mozna ocenic w 2 minuty.

Gość gość
Nie wiem, bo nie bzykam się z kim popadnie :D

Gość gość
...to szkoda. 😴

Gość gość
Fakt,ze swieca szukac takiej jak ona :)

Gość gość
To zależy bo moja dziewczyna bya dziewicą jest obecnie moja zonka ja byłem prawiczkiem gdy ja brałem i nie było problemu w takiej sytuacji bylismy blisko miała gumę jak i ja nosiłem.Nie używała żadnych szkodliwych tabletek bo kończa często chorą wątrobą lub rakiem!!!Kalendazryk i guma nigdy nie zawiodła!

Gość gość
fakt zalezy mi troche na nim, ale wiem ze i tak by nic z tego nie było poza romansem

Gość gość
nie szkodzi, nawet sladowe bo sladowe, ale raczej cos tam byc musi. jakby nie to, to wszystkie kobiety mialyby równe branie, obojetnie czy pięknosc, czy koszmara... czy miła czy zołza... a tak nie jest.

Gość gość
a tak wogole spytam facetow: wolicie sex w gumie czy bez? bo jak kiedys spałam z jednym to mi powiedział ze tak cienka jest ta guma ze i tak mnie czuje:))

Gość gość
czy ktos tu jeszcze zaglada, czy temat juz umarł? to jak to jest z tym sexem w gumie?:))