Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdallllenkaaa

A mój mąż nie bardzo chce spełniać moje fantazje

Polecane posty

Gość magdalllllenkaaaa
Dziękuję ci bardzo! Od razu optymistyczniej na to popatrzylam. Nie powinnam skupiac się na niedopasowaniu. Tylko boje sie nie zepsuc wszystkiego... na razie ciężko mi znaleźć te triki ktore posuną to do przodu, te odpowiednie emocje... ale masz rację absolutnie! Rozmowa nie wiele daje- tu tez masz rację!

Gość magdalllllenkaaaa
Muślałam ze jestes facetem :-D Tez mialas kiedys podoby problem i chęci? Z partnerem który wcześniej nie robil takich rzeczy...? I udalo sie w koncu?

Gość gość
Mam kochanka ,młodszego o 14 lat. On spełnia wszystkie moje fantazje.:-)

Gość magdalllllenkaaaa
To gratuluję ;-)

Gość gość
zatem wszystkie wynurzenia w prasie i literaturze na temat seksualności kobiet to fake, Bo w nich jest coś zupełnie innego napisane.

Gość gość
I jeszcze jedno spostrzeżenie, zauważyłem, że gdy to facet ujawnia się z takimi potrzebami jest uważany za zboczeńca

Gość magdalllllenkaaaa
Dokładnie. Nie warto słuchać ani czytać glupich gazet :-p No i też wziąć pod uwage że kobiety są różne. Ale w większości wcale nie marzą o takim lalusiu jak promują w gazetach bez własnego zdania, z kosmetyczką większą niż kobieta, z niemęskim zachowaniem i większością kobiecych cech.

Gość magdalllllenkaaaa
Gosc 0:39 wcale nie :-p Jak ja bym chciala zeby moj ujawnil sie z takimi potrzebami ;-) Wiesz to zalezy w jakich kręgach. I komu powie. Ale to nic zboczonego, to na pewno.

Gość gość
myślałem, że jesteście inne...rozczarowałem się

Gość magdalllllenkaaaa
Kobiety na pewno są różne. Mają różne preferencje i zapotrzebowania. Niektóre chcą delikatnie i romantycznie, byc moze procentowo, nawet więcej tak chce?

Gość gość
facet może udowadniać swoją męskość w inny sposób to, że nie sra na klatę kobiety nie czyni go lalusiem

Gość magdalllllenkaaaa
A kto tu mówi o sraniu na klate kobiety? :-o Widze znajomosc tematu :-o

Gość gość
nie odczytuj tego dosłownie

Gość magdalllllenkaaaa
Jestem przewrażliwiona na możliwe ataki :-p Nie mówię ze czyni go to lalusiem i co nim czyni. Ja po prostu lubię mężczyzn o określonych preferencjach czyli zgodnych z moimi i wcale nie muszą zewnętrznie byc nie wiadomo jak męscy... ;-)

Gość gość
odp. na 0:28 u nas nie chodziło o dokładnie taki rodzaj zabaw. Nie ma jednak osób idealnie dopasowanych - to byłoby i nudne i nieprawdziwe. W dłuższym okresie czasu wychodzą różnice, ujawniają się skrywane lub przytłamszane dążenia. Trzeba umiejętnie je realizować, czasem wymaga to dużych przygotowań i kosztów. W takich okolicznościach znalazłam sie parę lat temu na plaży w chorwacji, razem z paczką znajomych męża (pary). Byłoby normalnie i super, tyle że styl był na golasa, a w wynajętym domu zakładało się tylko stringi. Wieczorem imprezowanie, drinki - sporo, cały czas toples. Jak bym miała się wcześniej zgodzić to nigdy w życiu. Jednak w tamtej sytuacji - swobodnego otoczenia, gorąca i luzackiego towarzystwa, wszystko przyszło bardzo naturalnie. Oczywiście z ogromnymi emocjami, ale bardzo szybko z wielką przyjemnością, satysfakcją z odwagi i robienia czegoś szalonego.

Gość gość
To się tylko tak zaczyna, od lekkiego klapsa, a po dłuższym czasie. .... Sranie na cycki ! I to przez trzech meneli za sklepikiem monopolowym !

Gość gość
ja bym chciała stojąc nago w rozkroku nasikac na klatę i twarz leżącego męża ale obawiam się, że wyzwie mnie od zboczonych

Gość gość
to faceci sikają na cycki i twarz swoich żon, nawet w rozkroku nie muszą stać.

Gość gość
kobiety nie powinny mieć takich preferencji

Gość magdalllllenkaaaa
Dlaczego? Moze powinny miec preferencje tylko do rodzenia dzieci albo zakupów? :-o

Gość gość
Damie nawet nie wypada myśleć o takich rzeczach!

Gość gość
kobiety powinny być porządne, a nie zachowywać się jak wynaturzone ladacznice.

Gość gość
A faceci mogą sie zabawiać w perwersje tak? :-o

Gość gość
kobiety mają takie samo prawo mieeć fantazje i spełniać je. Też bym nasikała na faceta

Gość gość
a ja bym mu delikatnie skopała jajeczka

Gość gość
a ja potwierdzam co było już wcześniej - zawiąż sobie oczy i daj znać że masz ochotę na małe lanie. Faceci to wzrokowcy, lubią patrzeć, ale jak ktoś patrzy, nawet ty, odbierają to jak kontrolę. Jak nie będzie czuł sie kontrolowany, czyli obserwowany, z pewnością będzie zachowywał się zdecydowanie swobodniej. Jeszcze mozesz pożałować jak dostaniesz mocne lanie. Chociaż takie klapsy jak opisane gdzieś wyżej - w cipkę, i potem od razu j****ie szczypiącej i piekącej od klapsów jest mniam mniam.

Gość gość
Tak sobie myślę,że ten literacki wypierd o Greyu i jego odcieniach przyniósł jakieś dobre konsekwencje. Mnóstwo kobiet odkrylo w sobie tego typu pragnienia, ja równiez

Gość gość
Ja odkryłam to duuuzo wcześniej ;-)

Gość gość
Gorzej jak sie odkryło a mąż nie odkrył :-(

Gość gość
O tym pisałam,ale ucielo mi wypowiedź. Szkoda ze ci nasi faceci tego nie czują...