Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klempa55

Wieczorem...w lesie

Polecane posty

Gość gość
Nowa, ciesz się ;) Jakby powiedział WIlk (nie wywołując z lasu... :P ): daj szansę prawdziwej, góralskiej miłości :D

Gość gość
Oj tam, oj tam, Nowa nie nudź :P Podobno "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" ;) :D

Boże to był góral? .... dawać go!!:-) miłość jest przereklamowana..... mnie spotkała trochę za późno....

Gość gość
Nowa, bez pośpiechu, zagrzejemy Ci miejsce w śpiworku ;) No góral, góral był, bierz się za niego, "dzieucha" :P

Dobra przynajmniej się uśmiechnęłam a teraz dobranoc milej zabawy:-) MACIE GWIEŹDZIE NIEBO ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆

Gość gość
Nowa, może kiedyś zdradzisz, jak robisz gwiazdki... :) Niestety ja Ci dam tylko 🌻 na szybkie zdrowienie :)

Gość gość
Ciz na to wygląda :) @ Ci spłodziłam właśnie ;)

Gość gość
Kwadrans dla ciotki ;) Do później 🖐️ :)

Nie wszyscy moja kochana Waderko :) dziękuję za piękny utwór :) Ale wiesz, że przyznałaś się w nim, że trzymałam Ci głowę, gdy mało jej nie rozbiłaś o podłogę? :D Chyba nie będziemy nikomu mówić, że zapiłaś wtedy równo :P ? W ogóle przeleciałam nad stronami i tak mi miło, że niektórzy tu za mną tęsknili :) 🌻

Gość gość
Znów się spóźniłem. Nowa daj mi szansę ja jestem nawet o 200% lepszy niż jakiś góral. Nie obchodzi mnie czy Masz kogoś czy nie. Będę dawał uczucia za nas dwoje jeśli kogoś kochasz. Możesz mieć mnóstwo dzieci długów i czego chcesz jeszcze. Chce być przy Tobie w tych trudnych chwilach. Widzisz Ty ukrywasz ze to jest obok Ciebie a dla mnie gdy się dowiedziałem że Jesteś chora to jakby ktoś serce rozdarl. Odpisz tu bądź na maila.

Gość gość
Muszko, nie ma ich, ja też ma kwadrans dla ciotki (i krowy ;) ). Ale muszę Cię powitać! 🌻 ❤️ 😘 🌻 !!! :D Spodziewam się Ciebie później i częściej, bo inaczej wiesz... 😠 😡Jeszcze raz fiskusik 🌻 :)

Gość gość
Jest Wadi, to zostawiam Cię w jej bezpiecznych objęciach w jednoosobowym śpiworku :P

Gość gość
Iceberg 😘 Muszko🌻😘 miło Cię widzieć wśród żywych:)

Są tu jakieś chłopy ?? :) A właśnie, doszły mnie słuchy, że GMC się pojawił:) Mój drogi GMC, nie tylko jeden raz Cię wspomniałam. Robiłam to częściej i tęskniłam za Tobą:) Pamiętaj, że Twoje wspomnienie jest żywe w mojej głowie. Wracaj do nas, jeżeli tylko masz ochotę. Bez Ciebie zrobiło się pusto.. Naprawdę brakuje Twojej obecności tutaj.. :) 🌻

Gość gość
GMC Fajny sprzęt:) zwłaszcza w wersji pick-up z silniczkiem tak powyżej pięciu litrów:) Czy Wasza Lodowatość mogłaby spojrzeć łaskawym okiem na podlizującego się (nomen omen:) ) orange i choć raz uśmiechnąć się ładnie i CIEPŁO(!) ;) Muszko TY?! a pomyśl o tych którzy nic nie wiedzieli! możesz sobie wyobrazić ja tęsknili i usychali z niepokoju?! powinnaś za to dostać klapsa!a nie, to miała być kara;no dobrze poczekam aż całkiem wydobrzejesz to Cię posmyram pod skrzydełkiem:) Też mam taki świecący sopel!:D ale nie wiem czy świeci bo najpierw trzeba go złamać żeby zaczął świecić,a trochę mi go szkoda,do czego może służyć taki sopel,oprócz tego,że ładnie wygląda?:)