Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klempa55

Wieczorem...w lesie

Polecane posty

Gość gość
"Chyba że jesteśmy w piaskownicy, pierdoły wyolbrzymiamy do skali wielkich, dzielących nas trwale przewinień, a za chwilę wklejamy zdjęcie szyneczki i nic się nie działo"xEch... no i jednak nie sposób się z tym nie zgodzić... Wilku, weź sobie do serca, doprowadź sprawę do końca (usunięcie tematu Gromi i innych).

Gość gość
Co do gromo zaproś ją na polanę niech pokaże co jest warta chole.ra jadna. Z kobietą kto wie może poradzisz?

Gość gość
Bracie, nie będziemy rozmawiać o Zawiszy (chyba że Czarnym) ;) Tu jest chatka w lesie, cho na szyneczkę i winko... ;)x1496, w tyłek Ci teraz lekko wejdę: doceniam (i lubię) Twoją umiejętność obierania właściwego azymutu na forum...xDobra, koniec :) Komu szyneczki? :D

Gość gość
CiZ, żarcik na czasie :P

Agent powiem ci krotko opowiadasz p*****ly Z Amstafem nalezalo tak postapic mogles dolaczyc ale wies z jaka bylaby cena jechali by po Tobie jak po Wilku wiec na Twoim miejscu jak siedziales wtedy cicho bym siie nie odzywal Zostalo po tym tyle ze nikt juz teraz nie ma odwagi z niebieskiego atakowac dziewczyn bo kazdy boi sie utraty opini twardziela na ERO a kaurat dla nich to wazne Temat o Gromi nie byl przeciwko niej tylko przeciwko akceptowaniuzachowania Amstafa wiec doczyaj a pozniej sie wypowiadaj Ja jestem przy dziewczynach zawsze jak ktos probuje je chamsko atakowac ty pojawiasz sie i znikasz nie ma cie gdy jestes najbardziej potrzebny Tylko nie mow mi ze nie wiesz o co chodzilo z Amstafem i Gromi bo jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Z dziewczynami po sprawie z Amstafem juz dawno milo gadam byly u mnie EVE i Ciekawska na temacie gadalismy milo wiec nie mow mi ze po sprawie z Muszka jak gdyby nigdy nic wszedlem i milo z nimi gadam bo to klamstwo

Zycze wam milej dziewczyny naprawde was wszystkie lubie:) Wszystko co potrzebne do dobrej zabawy i przetrwania w lesie dostalyscie w prezencie od Wilka jako wyraz sympati Nigdy was nie zawiodlem nie wazne jak bylo zle miedzy nami w takich chwilach to nie mialo dla mnie znaczenia Znikne na tydzien z waszych tematow nie chce ciagnac za soba trolli Chca nas sklocic ze soba bo nie moga przebolec sprawy z Amstafem stracili twarz juz na zawsze i jedyne na co ich stac to to pisanmie z pomaranczy nic wiecej A walcze o takie zasady na ERO i mysle ze wiekszosc z Was sie z nimi zgadza dlatego te ataki na mnie jak nie bedziemy solidarni to nadal beda terroryzowali cale ERO 20% chamow terrozyzuje 80% kulturalnych tak jest dzisiaj 1. Na temacie rzadzi niepodzielnie jego Tworca on wyznacze jego cele zasady klimat i decyduje kto jest a kto nie mile widziany 2. Jak komus jakis temat nie pasuje to ;2.1 Nie wchodzi na niego 2.2 Znajduje taki ktory mu odpowida 2.3 Nie znajduje takiego zaklada wlasny

Gość gość
Witam miłego gościa z dziś :) Trafiłeś po nitce Ariadny?... ;)

Gość gość
Ja to juz w ogóle mam wrazenie, że Ciekawska i Eve to ta sama osoba. Potrafia wejśc na zupełnie odmienny temat od ciotkowego w przeciagu 2 minut. i obserwowałam to nie raz :P

Gość gość
Czego żądać od ludzi gdy nawet Wilki schodzą na psy. Dam radę wczołgaj się do norki.

Gość gość
CiZ, patrz gość dziś !!! :D Tośmy się doczekały :) Ludziska, w waszych teoriach spiskowych zatracacie się coraz bardziej i pojęcia nie macie, jaką czasem mają bekę z waszych domysłów ludzie, którzy naprawdę coś wiedzą o relacjach między sobą, patrząc jak walicie kulą w płot :D

Gość gość
Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej Pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca, Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!" A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: "Napij się mleka", A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada: "Chodź do kąpieli", A on się boi, że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka, Bo dobry chłopak z tego Murzynka. Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, Nie chodzi razem z nami do szkoły. Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej Pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca, Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!" A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: "Napij się mleka", A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada: "Chodź do kąpieli", A on się boi, że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka, Bo dobry chłopak z tego Murzynka. Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, Nie chodzi razem z nami do szkoły. Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej Pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca, Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!" A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: "Napij się mleka", A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada: "Chodź do kąpieli", A on się boi, że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka, Bo dobry chłopak z tego Murzynka. Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, Nie chodzi razem z nami do szkoły. Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej Pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca, Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!" A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: "Napij się mleka", A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada: "Chodź do kąpieli", A on się boi, że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka, Bo dobry chłopak z tego Murzynka. Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, Nie chodzi razem z nami do szkoły. Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej Pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca, Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: "Bambo, łobuzie!" A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: "Napij się mleka", A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada: "Chodź do kąpieli", A on się boi, że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka, Bo dobry chłopak z tego Murzynka. Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, Nie chodzi razem z nami do szkoły. WWWWW WWWWW Dla Wujaszka wilka od Bukakke

Gość gość
CiZ, też mi szkoda, że potencjał gościa zaginął w powodzi sporów... ;) Ale może właśnie wróci :)

Gość gość
Wpadłem do lasu,a tu tyle trutni,mrówek i szerszeni, a taki jazgot robią jak nie w lesie...,w lesie powinna być cisza,spokój i tylko z rzadka śpiew ptaka powinno być słychać...,ewentualnie szum kołysanego,nie wiadomo czym,krzaczka... no i szepty i jęki namiętne...,hmmm... kiedyś to były lasy...

Gość gość
Ma ktoś namiar na nową?

Gość gość
Wilk wyciął te lasy w pień :D to guru cioc kloć, lepiej go nie tykaj, bo temat dostaniesz

Gość gość
Tak, ciii... słuchamy ptasząt w lesie (i jęków?) ;)

Agent choc do mnie natemat wyjasnie ci sprawe z Gromi zalozylem temat nie sam z siebie ale wtedy gdy w trakcie najwiekszej nagonki namnie temacie o Amstafie weszla i zaczela go bronic Zamknalem temat z takich powodow jak napisałem we wstepie do Prawo Wilka na ERO i zadnych innych polecalem ci juz wstep wszystko bys wiedzial Zrobilem wsprawie zamkniecia tematu tyle ile uwazam za stosowne i umialem jak ktos mi poradzil i nie zamierzam sie tym wiecej zajmowac Znasz jakis szybszy sposob prosze bardzo zajmij sie tym Agent zawsze cie cenilem za odwage ale teraz idziesz z pradem takim jak wsrod pomaranczy zeby wbijac szpile Wilkowi Nie takiego cie zapamietalem Wazne kiedy cos mowisz i w jakim gronie Chciales pogadac o Gromi i reszcie masz mojego maila trzeba bylo pisac a nie dolaczac do wscieklych na mnie pomaranczy ktorzy probuja nas sklocic

Gość gość
No i masz ci los! każda tylko potencjał dostrzega,a potencji żadna😭 Niedocenieni idą żywcem do nieba!...a na c***j mi do nieba jak na ziemi tak fajnie... i ptaszki w lesie tak pięknie śpiewają... :)

Gość gość
"Zrobilem wsprawie zamkniecia tematu tyle ile uwazam za stosowne (...) i nie zamierzam sie tym wiecej zajmowac"xA to brzydko, Wilku. Taka moja też opinia niestety. Ten temat to świństwo, bo oczywiście obecnie żyje własnym życiem, co każdy by przewidział, że tak się stanie (prócz Ciebie).

Gość gość
Miły gościu, spokojnie, i potencjał i potencję ;) Jednakże damy o potencji nie rozmawiają :P

Gość gość
WILK "Chciales pogadac o Gromi i reszcie masz mojego maila trzeba bylo pisac a nie dolaczac do wscieklych na mnie pomaranczy ktorzy probuja nas sklocic " W w którym momencie niby ktos chciał cię z kimś skłócic?? nie rób z geby cholewy po raz kolejny . Sam sie skłócasz ze wszystkimi. TWORKI, welcome to, ty i te twoje ciotki

Gość gość
Samo sedno sprawy, CiZiu :classic_cool:

Dobry wieczór. Leśniczy Gromowładna się melduje. Co to za wrzaski w lesie? Proszę przygotować dokumenty do kontroli. W tym lesie panuje wścieklizna. Na razie zarażony jest jeden osobnik (mam pozwolenie na odstrzał), ale jest ryzyko rozprzestrzenia. proszę zgasić to ognisko, bo będzie mandat!

Gość gość
Pani leśniczy, ale my tylko tak... ten tego teges... Mandat? Za co? 😭

Gość gość
To ja tu się staram rozpalić żądzę uczuć i namiętności a TA będzie mandaty wlepiać! wstyd!😠 ME i CiZ-ia Wy bliźniaczki jesteście?;)jedna zaczyna druga kończy...,hmmm z bliźniaczkami?razem? jeszcze nie...rozmawiałem:)

Po pierwsze za wrzaski. Po drugie za palenie ognia. Po trzecie za śmiecenie (wszędzie papierki po batonikach). Nie widzieli tabliczki, że teren zagrożony wścieklizna? przyjechali miastowe i nic a nic nie umiejo zachować się w lesie. Zamiast się bzykać za drzewami to biegajo i krzyczo.

Gość gość
Miły gościu, bliźniaczki jak nic! Musi być, że bliźniaczki ;)CiZ, a wianek, nie masz w wianku dokumentów? Szukaj, nie chcę mieć mandaaatu! 😭Czekam na strażaka z sikawką :classic_cool: Duża będzie? :P

Tu jest mój rewir a nie jakiejś tam straży. To las państwowy pani ładna. I te dokumenty może se pani zwinąć w rulonik i gdzieś upchnąć.

Gość gość
Pani leśniczy, a gdzie? Gdzie Cizia może upchnąć? :P