Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

zdrowe odzywianie i madre odchudzanie

Polecane posty

hejka kobietki :) Witaj Alime w naszym babincu. Nie masz sie czym przejmowac, ze nie mozesz brac zadnych tabletek, my ich tez nie bierzemy :) Jestem podobnego wzrostu jak TY- mam 168 cm Anik, trafilas do jakiegos konowala :( Od kiedy to hormony nie maja wplywu na nasz wyglad. Przyjemnego dietkowania, miejmy nadziej, ze nowa dieta wreszcie cos ruszy. Izulek, udanej zabawy na wyjezdzie :) Lusy, daj znac jak po treningu. Ja wlasnie gotuje obiadek, mam nadzieje, ze dzis beda cwiczenia :)

ja skończyłam jeść kolację dopijam soczek i koniec na dzisiaj :) Muszę się bardziej do ćwiczeń zmotywować dziś zrobiłam już trzy serie po 30 brzuszków i trochę innych wygibasów, ale cały weekend nic prócz spacerów

Hej laseczki U mnie dzis dzien niestetyczny ale takto jest na wyjazdach :-) polowe kcal spalilam bo 3h lazilysmy po galerii krakowskiej hehe Teraz odpoczynek Jutro shopping ciag dalszy jak starczy czasu to jutro robimy wypad do aquaparku :-) Noga raz boli raz nie X Anik daj znac jak zaczniesz :-) X Alime na yt masz fajna zumbe 20min polecan

witam nowa kolezanke 🖐️ powodzenia w diecie, ale moja trenerka by Cie zadusila slyszac, ze tak spowalniasz sobie metabolizm niejedzeniem juz od godz. 17 ;) X Czarnulko, te treningi sa tak mordercze, bez chwili przerwy tak naprawde. Maly wyciag z tego, co robilam wczoraj: skakanka 50x/ spacer farmera 20x 8kg; skakanka/spacer i tak 3 serie. Przysiady ze sztanga na plecach 3x15x4kg na przemian z przysiadem (nogi wasko) z obciazeniem 3x15x8kg. Podnoszenie sztangi 3x15x4kg; pompki, planki, rozne cwiczenia na brzuch. A na wstepie byl orbitrek, ale bez interwalow tym razem ( dzieki Bogu, ale jutro mi nie odpusci ;) ). Mam nakaz jedzenia 1600. Ostatni posilek jadalam ok. 18, ale to podobno za dlugo przerwa sie robi do godzin porannych i niekorzystnie to wplywa na metabolizm. Jestem mega obolala, barki mnie bola straszliwie!!! Juz w osttanich 2 powtorzeniach w 3 serii ze sztanga nie umialam podniesc jej sama :O ale trenerka mowi, ze mi pomoze,bo ostatnie ruchy w gore moga byc z pomoca (bo ten ******* mniejsze znaczenie), ale ruch w dol (najwazniejszy) musi byc wykonany tylko juz przeze mnie, wolno i dokladnie. No i tak 2 te ostatnie powtorzenia wykonalam. Poza barkami, bolesnie odczuwam tez zadek. Podobniez pod wzgledem technicznym wszystko robie bardzo dobrze, mam dobre nawyki - super. Jestem wyjatkowo rozciagnieta tez- bo stojac ze zlaczonymi nogami, i trzymajac rekami za kostki stop, czolem dotykam kolan bez wysilku, nie kazdy ponoc tak umie ;) Jestem bardzo zadowolona, bardzo zmotywowana. Tylko przeciez nie bardzo mnie stac na wydawanie co miesiac 500zl na treningi, a wiem, ze sama sobie takiego tempa nie narzuce. Jestem w kropce.

i znowu??? Masakra z ta cafeeeeeeeeeeeeee :O 😠 "ruch wykonywany w gore ma mniejsze znaczenie"

A o której jesz śniadanie? to ile przed snem powinien być ostatni posiłek?

Lusy, naprawde jestes mega rozciagnieta. Mi jeszcze daleko do Ciebie, ale gonie Cie ;) Kobieta daje Ci w kosc, ale moze nabierzesz nawyskow od niej I sama bedziesz tak dalej cwiczyc. Alime, mi sie dostalo niezle po uszach jak powiedzialam dietetyczce, ze kolacje jem ok5-6 wieczorem a snaidanie ok 9. lekka kolacja powinna byc 2-3 h przed sniem a sniadanie do 1 h po obudzeniu.

No j wstaje wcześnie bo przed 6 i śniadanie jem konkretne zaraz, no a wieczorem teraz niby jem kolację ponad 4 h przed snem, ale ja wieczorem nie robię nic męczącego po 20 to już usypianie dzieci czytanie bajeczek, łóżko książka albo telewizja. Na pewno odchudzanie po konsultacji z dietetykiem jest najlepsze ale u mnie to by nie przeszło, gotuje dla wszystkich jemy razem często dojadam po dzieciach bo nie wyrzucę.

Czarnulko, widac tak mam z natury z tym rozciagnieciem :) tak jak Czarnulka powiada, 2-3h przed snem mozna zjesc :) nawet rybe z warzywami :)

Alime, ja korzystalam z uslug dietetyczki w ciazy, bo mialam cukrzyce ciazowa. Teraz jest tylko MZ ;)

Alime, masz jesc co 3-4 godziny i nie marudz :D Nie jesz slodkiego, unikasz smazonego itd. Powiem Ci kochana co je moja trenerka, ktora jest samym miesniem, zero tluszczu. Przykladowy jadlospis na 1 dzien: 400g kurczaka, 3 woreczki ryzu brazowego, 5 jajek w sumie ( bo tez w potrawach), omlet z twarogiem i jablkiem, 700g warzyw zielonych Co Ty na to Alime :D ?

Nie chodzi o to co robisz wieczorem Alime, ale o dluga przerwe i organizm ci spala miesnie, ktore swoja droga sa potrzebne do odchudzania. wiec jak przy pierwszym odchudzaniu spalisz miesnie, to potem szybko utyjesz, bo nie ma tego, co pozwala m in regulowac metabolizm. a nastepnie gdy bedziesz chciala sie znow odchudzac to juz bedziesz musiala jesc max 500kcal. To droga donikad. Nie bac sie jedzenia, zdrowego jedzenia!!!!!!!!!!!! och, jestem pelna energii odkad uwierzylam wraz z mega bolem miesni, ze moge cos sensownego zrobic ze swoim cialem. Przyjelam filozofie, ze moje cialo jest jak plastelina i zrobie z nim co zechce :) :D :classic_cool:

Gość gość
Moge sie dolaczyc waze 64.8 przy wzroscie 1,60 chcem zejsc do 55 a pozniej 50

Gość betimal
No to i Ja się dołączam ale Ja już zaczełam coś robić :) Mam fajną dietę dash ;) i dobre tabletki amerykańskie iq green w dodatku staram się biegać jak często tylko mogę ;) Schudłam już 4 kg a to dopiero początek!

Hej laseczki Witam nowe kolezanki X Niedawno wrocilam z lazenia po galeriach, nogi mi odpadaja. Na szczescie jutro juz jade do domku. Dzis w miare dietetycznie Nastepny wyjazd za 3tyg nie wiem jak maly to zniesie ale wspolczuje ludziom w samolocie hahahah

najslabsze mam rece, bo mnie bola zaraz po treningu, dzis dolaczyl tylek tak w polowie dnia, a teraz jeszcze zaczynam czuc uda. A jutro trening o 10 rano. Boje sie!!! :D Juz mam na jutro zapowiedziane interwaly na orbim :O w ramach rozgrzewki, ok. 15min :O Ja tego nienawidze 😠, bo nie mam w ogole kondycji. Dzisiaj pochlonelam 1559kcal. Nie cwiczylam nic, bo nie jestem w stanie po wczorajszym wycisku. Musi byc czas na rege. Mialam nawet problem, zeby stanik zapiac, tak mnie miesnie napieprzaja .... dobranocka lasunie:*

Gość jaim
Hej, Polecam super program na stronie www.klubodchudzania.pl / wyzwanie na odchudzanie Super opieka,niesamowite efekty, Dzięki nim schudłam 25kg usmiech.gif

Gość gość
Miałam problem z jakim boryka się większość kobiet. Powracające kilogramy stawały się udręką. Udało mi się zrzucić parę kilo to za chwilę jak bumerang wracały. Jestem po dwóch ciążach, które pozostawiły po sobie pamiątkę. Po drugim dziecku udało mi się zrzucić 12 kilo w 6 miesięcy, utrzymywałam wagę przez około 2 lata, aż nie wiadomo dlaczego w ciągu roku przytyłam 10 kilo. Dopiero jak zaczełam codzienni ćwiczyć po 20-40min i odstawiłam słodycze + pieczywo/makarony udało mi się wrócić do pierwotnej wagi:) Zażywałam też zieloną kawe max w tabletkach, świetnie niweluje łaknienie i pozwala wytrwać miedzy posiłkami :D

Gość ja90
hej dziewczyny znowu muszę wam podziękować bo wczoraj nie wytrzymałam i weszłam na wagę a tam 81,8 no 82 huuurrraaa to dzięki waszej pomocy xx Evka a jak tam u ciebie co słychać ? xx Izulek jak wyjazd? zadowolona z galerii?

Hejka ja90 zazdroszcze takiego spadku, u mnie po wyjezdzie +0,7kg ale myslalam ze bedzie gorzej Krakow okazal sie calkiem w miare Nie bylo tak zle Dzis mialam jechac do uk ale udalo mi sie z tego wywina. Z czego sie bardzo ciesze

izulek 1.01.2015.......69,4kg.........+1,5kg........68,9kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89,0........-0,40 kg.......... ..83,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......-0.2kg.......60.9 kg....... .. ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-+0,3g........62,5kg...... ... 58kg Evka50....30.01.2015......

Gość gość
Izulek ty to idziesz jak burza z tym odchudzaniem. Doradzasz innym, układasz menu, piszesz jakie proporcje WBT mogą jeść tylko szkoda ze sama tego nie trzymasz :(

gosciu moze bys sie podpisal? skad wiesz,ze sama tego nie trzymam? ze plus mi sie zdarzyl?

Gość gość
Izulek co ci to da że się podpiszę? Piszemy w interecie, ty nie znasz mnie ja ciebie, ale jak cchesz to ci powiem, mam na imię Justyna. Sama dietuję idlatego czytam topiki rózne w celu zaczerpnięcia inormacji. Na początku wydałaś mi się spoko babka z wiedzą, determinacją do dietowania, ale z czasem zauważyłam że ścieminasz nieźle i tylko radzisz innym, a tu trzeba zacząć od siebie.

nie znasz mnie wiec nie oceniaj tyle w temacie nie zamierzam sie tlumaczyc

nie znasz mnie wiec nie oceniaj tyle w temacie nie zamierzam sie przed toba tlumaczyc