Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiercenie sie dziecka podczas badania usg

Polecane posty

Gość gość

Mojej kuzynki dziecko podczas badania usg robilo tak:strasznie sie krecilo, robilo fikolki a jak położna chciala zbadac tp zakrywalo oczy non stop raczkami, albo przekrecalo sie na bok, a na koniec jakby grozilo jednym paluszkiem tzn machalo dziwne to w koncu przewrocilo sie na bok i lezalo, dziwne tp ale ono jest bardzo nadpobudliwe jak kuzynka ktora ma problemy z rownowaga bo non stop sie przewraca, uderza jakby miala problem z ukladem nerwowym, np jak stoi na schodach z odkurzaczem i sprzata to co rusz spada z tych schodow, to widac jakas choroba ale ona nigdy sie nie leczy ale dzidzius zabawny ze tez w 5 miesiacu plod to chyba czuje jak dorosly czlowiek

""""a na koniec jakby grozilo jednym paluszkiem """ Pffff...kawa poszła na monitor Jak rozwydrzyła tak ma:D Ześ dziecko już w tych czasach w brzuchu grozi rodzicom i to jednym paluszkiem (!!!!),aż strach pomyśleć do czego się posunie po porodzie :classic_cool: pewnie obsika na znak braku szacunku

Gość gość
to co ona dzieciaka nie umie wychować ?

Gość jyjrjrt
Tak, myślę że powinna. Może zabrać dziecku ulubioną zabawkę, albo niech posadzi na karnym jeżyku (czy o co w tym chodzi). Ja rozumiem, choroba chorobą, czasem trzeba zostać w domu. Ale czy nie należałoby przygotować się do jakiegoś sprawdzianu, zamiast na kafeterii pisać od rzeczy?

Gość gość
matka nadbpobudliwa to i dziecko w lonie matki takie samo, moze kolezanka pije za duzo kawy

Gość gość
hehe, przepraszam autorko ale rozbawilas mnie tez;) z tym grozeniem paluszkiem :))

Gość gość
tak powiedziala polozna mojej kuzynce i jeszcze dodala: twoj dzidzius bawi sie ze mna:)