Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna chce by w sypialni ją poniżać, bić i opluwać czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

pytanie do kobiet

Gość gość93
normalne

Gość gość
Jesli Ty tego nie chcesz, NIE. Nie powinienes robic nieczeko wbrew sobie. Ale sa ludzie ktorzy maja takie upodobania.

Gość gość
chore! i taka poniżoną, zbitą do krwi i oplutą chce ci się przelatywać? przecież to bardziej przypomina stłuczony schab do smażenia niż inne mięso do przelatywania. tfuuuuuu! zbok!

Gość gość
niech ona sie leczy albo sobie psychola znajdzie

Gość gość
CHORA i biedna kobieta..

Gość gość
Mnie wychowano na gentelmena czyli wiecie z kulturą do kobiety, że nie bije się kobiety itd. i jest to dla mnie naturalne. Wydawała się taka jak ja szczególnie, że podobno byłem jej pierwszym partnerem seksualnym. Ostatnio opowiadała, że chciałaby bym uderzył ją w twarz, napluł na nią i ciągał za włosy:( coraz bardziej czuję się zestresowany i zaczynam bać się jakichkolwiek zbliżeń.

Gość gość
Moze ona ma jakies upodobania masochistyczne? Jesli zaczniesz spelniac jej prosby staniesz sie najzwyklejszym psycholem.. i tyle.. Pogadaj z nia.. moze niech ona sie zglosi do psychologa.. pragnienie, zeby byc opluwana, ponizana i bita raczej normalne nie jest.. ale wykolejencow nie brakuje..

Gość gość
Ona uważa, że takie rzeczy w seksie to normalna sprawa. Nawet wspominała, że jak "poćwiczymy" w domu to ma ochotę robić to w miejscu publicznym. Gdy mówiłem jej, że mi się to nie podoba to odpowiadała mi, że jestem mężczyzną i muszę takie rzeczy robić. Czuję jak coraz bardziej się od siebie oddalamy a raczej ja od niej. Nie wiem już co robić.

Gość gość
Coraz bardziej nalega byśmy zamieszkali razem a wtedy to nie będzie odwrotu przed czymkolwiek. Jak powiedzieć jej mam, żeby się leczyła? Ona uważa, że to normalne jak facet opluwa i bije swoją partnerkę. Nawet sugeruje, że inni ludzie też tak robią.

Gość Agnieszka211
Ja też lubię takie rzeczy i nie widzę w tym nic nienormalnego;)

Gość gość
Autorze miałem podobnie do czasu aż moja już była nie znalazła sobie takiego psychola co zatłukł ją na śmierć pasem czy tam kablem

Gość gość
Nie moze Cie do niczego zmuszac.. nie chcesz to jej krzywdy nie zrobisz.. i jasno jej to powiedz.. zadnego bicia, opluwania i ciagania za wlosy nie bedzie i koniec kropka.. przeciez to jakies chore.. tak sie nawet zwierzat nie powinno traktowac.. o ludziach juz nie mowiac.. to dobrze, ze trzymasz sie swoich zasad, dobrze ze jakies zasady masz.. moze cos z Ciebie bedzie.. a ze swoja dziewczyna musisz normalnie porozmawiac.. zapytac skad jej sie takie pomysly biora.. moze ona sie po prostu "50 twarzy Grey'a" naczytala i szaleje teraz...

Gość gość
Ile macie lat? Ty chcesz z nia byc czy nie? Bo jesli nie to po prostu zakoncz znajomosc i po sprawie.

Gość gość
Mamy oboje po 23 lata. Bardzo mi na niej zależy i bardzo ją kocham. Jest moją pierwszą kobietą, z którą się całowałem, moją pierwszą dziewczyną i naprawdę wierzyłem, że to ta jedyna, na którą czekałem. A jeśli chodzi o tą książkę "50 twarzy Grey'a" to czytała ale nie wiem co ona może mieć wspólnego? Sam nie wiem o czym ona jest. Na pytanie czy chciałbym z nią być to odpowiem, że tak. Bardzo ją kocham a może to dlatego, że jest ona dla mnie wyjątkowa z tego powodu, że to z nią przeżyłem swój pierwszy raz? Sam nie wiem? Może to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
Ja tam lubię dominację, czasem chwytanie za włosy, jakieś gwałtowniejsze ruchy, klapsy ok, po prostu ostrzejszą jazdę, ale żeby kobieta chciała być bita i pluta to już podpada pod perwersję moim zdaniem. Na tle zaburzeń psychicznych.

Gość gość
W tej książce jest bardzo wiele o sado maso, jest to pokazane w taki sposób ze wydaje się to być podniecające, myślę że wiele kobiet w tym twoja dziewczyna po przeczytaniu tej książki chciałaby tego spróbować, chodzi w tym o to by facet pokazał ze jest mężczyzna wladczym, dominujacym, wierzącym jak sprawić rozkosz kobiecie, która w owym czasie ma się na wszystko zgadzac

Gość gość
chłopie jesteś ciotą jak kafeprawiczki! kobiety uwielbiają być zeszmacone!

Gość gość
autorze moja żona nawet teraz w ciąży chce takich zabaw. Uciekaj!

Gość gość
Ja tak lubie, mozecie mnie powyzywac ... ;)

Twoja kobieta najwidoczniej lubi taki seks - seks nie jest od osadzania, jesli tobie to odpowiada to super. Ja osobiscie nie lubie takiej jazdy - ale tez nie lubie seksu w wydaniu romantycznym, czyli platki roz i 2h gry wtsepnej to nie dla mnie, dzieki ale nie;-) Przypuszczam (po opiniach kolezanek) ze wieksoszc kobiet lubi taki seks romatyczny - ale widzisz ile osob tyle preferencji;-)

Gość gość
kobieta ktora chce byc pluta i lekko bita np. policzki to marZENIE. jak komus niepasuje to niech sobie znajdzie szarą myszkę. one wolą zwykłych spokojnych chłopaków. sam jestem spokojny ale lubie poszaleć

Gość gość
to jakaś chora kobieta, wyślij ją do psychiatry

Gość gość
większość kobiet lubi szybkie kilkuminutowe numerki

Gość gość
A ja mysle ze to prowo. To nie kobieta chce byl opluwany tylko TY chcesz opluwac i bic. Tu byl taki jeden zbok co zakladal topy jak bije do krwi. To pewnie ty. Za kazdym razem jak pomyslisz o biciu kobiety to wyobraz sobie jak fajnie by bylo wkrecic ci korkociag w jaja i pociagnac

Gość gość
jestes c***a... Tez kiedys taki byłem. Teraz seks na grzeczniocha to dla mnie porazka.

Gość otton90

moja zona jest ułożona ceniona w pracy i do prowadzenia domu też nie mam zastrzeżeń:) jeżeli chodzi o sex? plucie połykanie sliny  duszenie to normalka 2 razy w miesiacu musi być sponiewierana:) Myślę że to normalne i kwestia zgrania i upodoban! albo ja akceptujesz albo nie;D mam kumpla co mu żoną nawet loda nie robi! ten to ms przerabane:D