Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

Nosiło mnie od rana. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca. Kręciłam się na krześle łapiąc się na tym, że ocieram niespokojnie udem o udo i że sprawia mi to przyjemność. Dyskretnie zanurzyłam paluszek w majtkach. Tak. Byłam wilgotna i gotowa. Jasna cholera! Nie mam na zmianę majtek. Wtedy też po raz chyba setny obiecałam sobie nigdy więcej nie oglądać w pracy hmmm, jak to ładnie nazwać, zdjęć o zabarwieniu erotycznym. Kolejna złamana obietnica dana samej sobie. A świat widział we mnie taką grzeczna dziewczynkę! Westchnęłam i powróciłam do oglądania sprośności. Szczególnie jedno zdjęcie zadziałało na mnie mocniej. Zatrzymałam się nad nim chwilę dłużej. Mój wzrok przykuł, a jakże! męski, ładnie zarysowany tyłeczek opleciony długimi, zgrabnymi nogami pewnej blondynki. Blondynka była długowłosa, długonoga i naga bo beżowe szpilki i sznur pereł na szyi trudno nazwać ubraniem. Jej obfity biust zdawał się być ciemiężonym przez umięśnione ramiona właściciela zgrabnych pośladków, a usta jak gdyby w akcie zemsty ciągnęły go za płatek ucha. Zamyśliłam się i już miałam w głowie gotowy scenariusz ciągu dalszego. Nie mogłam doczekać się końca pracy. x Nooo to miłego popołudnia ;) x Możecie dopisać ciąg dalszy :D

Gość gość
a gdzie jest to zdjęcie?... , no tak w ramach inspiracji..., jakoś weny mi brakuje...:)

Gość myszolow
LK :D ..... tylko kobieta potrafi napisać esej :classic_cool: gdy pragnie ostrej gry ;), jak dla mnie 10/10 😴 zdjęcie dokładnie opisane i emocje płynące z niego......

Zdjęcie było ale nie ma ;) A tak w ogóle... liczyłam po cichu na to, że jednak ktoś (prócz mnie :D) się pokusi o ciąg dalszy. x Co się stało Czwóreczko? :(

Gość gość
wibrator też odmówił posłuszeństwa?😭 🌻 eLKa tak jak Ty nie potrafi nikt:) miłego dnia :)

jego wina, ze codziennie sie spozniam:( jest za cieply, za dobrze caluje, za dobrze glaszcze, za dobrze tuli, o jak tu kurcze wstawac rankiem? dzien dobry :)

to co mam narzekac? a zatem rozczochrana, niewyspana, z worami pod oczami, ledwie zipiac, zadyszana, spocona. teraz lepiej? :)

lk, ja nie zadam ja po prosty biore :D smof, on mi slodzi, takim przyspieszonym, gorcym oddechem, zarliwym szeptem kazdego wieczoru i kazdego ranka :)

Zdaje się że to Kocur wziął urlop na żądanie, skoro sam nie musiał się zrywać na budzik a do tego udaremniał Kotce wstawanie :P

E, ja za tymi klasztornymi wysoko woltowanymi wynalazkami jakoś nie przepadam :P Ale napiłbym się takiego DeKonincka com go kiedyś pijał w Antwerpii pod katedrą... jeszcze pamiętam bardzo pozytywnie jakiś Rodenbach Grand Cru i takie pszeniczne piwo które miało na etykietce chomika, tylko nie pamiętam czy ono było z Belgii czy Holandii ;)

Chomika? :D fajneeee :D (na piwach się nie znam więc tylko do etykiety mogę się odnieść:P ).

tez tak mamy, zreszta jedyna sluszna metoda nauki ortografii jakiegokolwiek jezyka to kajet i pioro

Zbożowy W? :D Tylko czekać jak temu tutejszemu :O przybędzie taki ładny wegetariański bliźniak :P

Eee bo o ile rozumiem Wikipedię to napisali że faktycznie Hamster, ale ostatnio w NL częściej używa się limburgijskiej nazwy Korenwolf :D

podejrzewam, ze raczej chodzi o jakis specyficzny gatunek czegos... lk boj ty sie boga, lec ty uroki odczyniac, co by sie nie spelnilo :) jeszcze tylko godz i jak to tubylcy mowia: "ik gun mein skup afkosze" polska fonetyczna interpretcja gwary :D

wiem, ze talent jezykowy :P niejeden mi to juz powiedzial moj dziadek mowil jeszcze troche i fajrant :)