Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

a wiecie, ze zaczela sie kumulacja???? tlusty czwartek, piatek trzynastego, walentynki :D :D :D

Ta kumulacja jest tak samo tragiczna co komiczna i kosmiczna. Najlepiej byłoby chyba pospać od środy do niedzieli :D

Gość gość
Czy ktoś wie gdzie można się zahibernować na noc z czwartku na sobotę?

Zapraszam do siebie. Też przestanę istnieć dla świata :D A z soboty na niedzielę to ostatki więc mogę się ewentualnie obudzić koło północy :D

Gość gość
Ryzykantka!;) Nie wiesz co ryzykujesz:) W nocy z soboty na niedzielę możesz wcale nie zasnąć... ;)

Gość myszolow
🖐️ romantyczno nostalgiczne dusze ;)

Pewnie. Znajdzie się drugie łózko, materac i (jeśli tego zabraknie) kawałek miejsca na dywanie :D A w nocy z sobotę na niedzielę zamierzam tańczyć lub chociaż podrygiwać ;)

Gość gość
to nie na jednym łóżku?!:( to ja się nie piszę:(

Nie marudź :D Może się okazać, ze będzie nas tyle, ze nie tylko łóżka ale i dywanu nie wystarczy ;) Poza tym kto powiedział, ze będziesz spał sam? :P

Taaa chodząca niewinności. I jeszcze nam może jeszcze powiesz, że łóżko też służy tylko do spania?

Duchowo... A już się wszyscy ucieszyli, że będą 2 kobiety na tym przesypianiu kumulacji pecha :P ;)

Zanim do mnie dotarło, że miłość będzie siostrzana było mi bardzo miło :D :P Możemy zapomnieć o więzach krwi i ewentualnie pomyśleć o innych? :D Kumulacja, kulminacja cum... jedno i to samo :P No, może to ostatnie nie :D

Zawsze wiedziałam, że mnie kochasz ;) Póki co ustnie :D ;) Dooobra bo mi się przyśni :D I znowu będę miała wenę w pracy nie do pracy ;)

dzien dobry :) sytuacja bez zmian: nie wyspana, spozniona. za to wytulona, wyglaskana, wycalowana ;)

Witajcie :) Smof ja mam łoże z Ikei które do wiązania nadaje się jak znalazł, niestety wadą jest to że rama zrobiona jest z metalowych rurek które lubią trzeszczeć w trakcie seksu :P