Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulka87

więcej wód płodowych

Polecane posty

Witam mam pytanie czy któraś z was miała problem w połowie ciąży ze ma więcej wód płodowych i czy potem to sie unormowało i było ok.Pytam bo w czoraj byłam na usg i gin mi powiedział ze jest ich troche wiecej i musze isc na badania dokładniejsze i sie martwie nie mogłam spać:/

Gość gość
miałam, ale nie podnosiły się, miałam afi ok 24

Gość gość
Mialam w 1 ciazy, afi bodajze 21, mialam ogromny brzuch. Chodzilam czesto na usg, poziom utrzymywal sie caly czas na stalym poziomie.

no własnie mnie ten brzuch zastanawiał bo przy 1 ciazy taki brzuch miałam w 8 miesiacu a teraz jestem w 6 i jest duzy

Gość gość 1645
Brzuch mialam ogromny, ale tez corka urodzila sie wazac prawie 4 kg. Podobno jak jest tak duzo wod to dziecko ma problem w czasie porodu ze wstawieniem sie w kanal, powiedziala mi o tym polozna, i u mnie sie sprawdzilo, mialam po 12 godz. od rozpoczecia akcji porodowej cc.

Gość gość
a dzieci zdrowe? moje miało wadę układu moczowego

Gość gość1645
Tak, corka jest zdrowa, do konca nie wiedzieli czemu tak bylo. Jeden z lekarzy podejrzewal u mnie cukrzyce bo wyniki mialam na granicy normy, ale nic z tym nie zrobili, nawet badan nie mialam powtorzonych.