Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci nie lubią jak ich kobieta sie masturbuje dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

czy wlasnie odwrotnie? chodzi mi o to,ze jesli kobieta robi to sama w domu a nie przy nim np podczas igraczek zeby popatrzyl . Ich to boli?

nic nie lapie, przeczytaj jeszcze raz to co napisales, zastanow sie co z tego rozumiesz, po czym napisz to jeszcze raz ale z sensem

Gość gość
oj gospodarz, nie świruj już, że nie łapiesz :P Jak się postarasz to coś skumasz ;) A co do tematu- mój też nie lubi. Wręcz szlag go trafia jak mu mówię o tym :classic_cool:

Gość gość
Tak boli. Bo dlaczego nie chce zrobić tego na jego oczach?

Gość gość
Mi to rybka, jak chce to niech się masturbuje, najważniejsze aby masturbacja nie miała wpływu na nasze życie seksualne, ale pewnie że wolałbym sobie popatrzeć :P

mialas racje, przeczytalem jeszcze raz i zalapalem. Mi tam nie przeszkadza, ale moja robi to w skrytosci jak juz, ale rzeczywiscie takim pokazem bym nie pogardzil. Tylko ze pewnie nie stalbym bezczynnie, if you know what i mean. Moze gdyby mnie do czegos przywiazala to bym dal jej skonczyc, co tez ma jakis urok

Gość gość
Mój lubi patrzeć ale ja się przy nim nie krępuję. Ach, kiedyś jak zaczęłam sama, to też nie wytrzymał i tak porządnie mnie zeżnął :-)

Gość sabaryta
Ja to lubie i mnie to podnieca

Gość gość
Chyba sybaryta...

Gość gość
I know what you mean ;) Ja też wole w skrytości, jak jesteśmy razem to wolę seks. Ale już nieraz nalegał żebym to zrobiła przy nim...hm...jakoś nie mogę.

Gość gość
Nie przyznaję się głośno, że tak właśnie radzę sobie z tęsknotą, dzielącą nas odległością i dużym temperamentem. Ale czasem daję się namówić na taką wspólną zabawę.Pomaga...na chwilę.

Gość gość z przypadku
gość 21:01 a co masz na myślipisząć:"Ale czasem daję się namówić na taką wspólną zabawę."?

Gość gość
To proste.On dla mnie, ja dla niego na ekranie monitora.

Gość 444
Mój lubi najbardziej gdy się masturbuję,a On patrzy:)

Gość Ta co lubi pończoszki
:) Mój też uwielbia patrzeć gdy się sama zabawiam.

Gość gość z przypadku
Ale chyba tak na ekranie monitora daje lepsze przeżycia, niż w samotności; nieprawdaż?

Gość gość
To prawda.Na szczęście samotność nie trwa wiecznie, a kiedy mija,nie w głowie nam samotne igraszki.Wolimy padać ze zmęczenia po wspólnych

Gość gość z przypadku
Chcesz powiedzieć, że nigdy nie uprawiałaś samotnych igraszek w czasie gdy on był z Tobą? Ani raz się nie zdarzyło?

Gość gość
Nigdy. Wtedy nie mam na to czasu, ochoty ani siły. Ochoty przede wszystkim.Po co w ogóle wychodzić z łóżka i tracić energię na namiastki

Gość gość z przypadku
Przecież nie siedzisz 24 godz. w łóżku i on Też nie jest przy Tobie 24 godz. na dobę. A sama pisałaś,że masz duży temperament.

Gość gość
Bywa, że jesteśmy ze sobą 24 na dobę.I nie, nie leżę cały czas w łóżku. Zdarza się, że nie zdążę dopić kawy, zostawiam gary prowadzona do sypialni, bo jego lub mój temperament nie może czekać ;-) Nie zawsze udaje się nam dotrzeć do łóżka, ale co tam.Nie jest ono konieczne.

Gość gość z przypadku
No pewnie Zawsze można filiżankę z kawą przestawić w inne miejsce, a stół kuchenny wykorzystać do innych celów; bardziej przyjemnych;) A co się stało, co Cię nosi, że teraz wylądowałaś na ERO, zamiast oddawać się szaleństwom z partnerem ?

Gość gość
Przywiodła mnie tu nuda :-) Muszę wytrzymać tydzień bez, ale czekam na tydzień z długodystansowcem ... i olewaniem tego, że filżanki spadają...

Gość gość
To aż tak niecierpliwa jesteś, że filiżanki mogą spadać;) A to przyjście tutaj to był raczej nieprzemyslany krok. Przecież tutaj tylko rozmowy o seksie . A takie mogą budzić wyobraźnię i tylko wzmagać chęć na seks. No chyba,że lubisz się nawilżać;)

Gość gość z przypadku
Wypowiedź wyżej to ja.

Gość gość
Niecierpliwa? Przecież grzecznie czekam :-) Niech filiżanki spadają na szczęście! A bywanie tutaj nie przeszkadza mi aż tak, choć pobudza wyobraźnię jak cholera. Najważniejsze, że czas miło płynie. Przypadkowy temat, przypadkowa rozmowa i gość z przypadku;-).

Gość gość z przypadku
No ale ten krok........nie ten, że tu przyszłaś, tylko ten drugi, to on już pewnie jest wilgotny? I jak sobie z tym poradzisz? ;)

Gość gość
Zaczekaj, sprawdzę :-D

Gość gość z przypadku
I jak wypadła kontrola?

Gość gość
Fakt, sucho nie jest, lekko nie będzie :-(