Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25

Szukam dziewczyny chętnej na SEX ze mną !!!

Polecane posty

Gość gość25
No i jest podszyw, jakżeby inaczej. Z kolegą po pijaku heh :D Przynajmniej podbił temat , dzięki.

Gość gość24
Wiesz co to zależy od dziewczyny ja np. uważam, że prawiczek w tym wieku to nie jest nic złego, a nawet cenie takich chłopaków jeśli to wychodzi tylko z nieśmiałości... trudno takiego spotkać, nawet jak tak mówi, to i tak się potem okazuje, że miał już jakieś partnerki, ale przyznam, że jest też bardzo dużo kobiet, które wolą doświadczonych mężczyzn i na tym opierają swój związek...

Gość gość
Masa NORMALNYCH powtarzam normalnych ludzi ma tak dziwne problemy, że byś nie uwierzył. Nie mówię tu o żadnych dresopodobnych głąbach... jak pozbędziesz się tego przekonania, że jesteś ty, pieprznięty pod pewnym względem, i są ludzie normalni oraz niziny społeczne, to będzie ci prościej. Bo każdy ma swoje problemy, nie tylko to ty jeden jesteś biedny na świecie ;). Ten balast, który odczuwasz, to wypadkowa pewnych rzeczy, i presja społeczeństwa, pojęcie męskości, i faktycznie zwyczajna, własna potrzeba. Nie dziwię ci się, serio, ale i nie zalecam takiego sposobu postępowania. Aha, i czy na serio jest tak, że wyłącznie to, że jesteś prawiczkiem, jest twoim problemem? Patrząc na to wszystko, radzę Ci koniecznie się nauczyć budować relacje z ludźmi, to jest najważniejsze!! Bez tego nawet jak pójdziesz z jedną laską do łóżka, nie bardzo ruszysz do przodu. Nie ma dróg na skróty

Gość gość
A próbowałeś kiedykolwiek kogoś podrywac? Cokolwiek ? Chodzieś na jakieś randki?

Gość gość25
Kurcze a Ty znowu z tym nastawieniem emocjonalnym. Jak natchniona ! Nie no, nie wytrzymam :D Wszystko w porządku z moją głową. Nie jestem jakims rozchwianym emocjonalnie desperatem. To ja robiłem wytrzeszcz oczu gdy dowiadywałem się, że ten czy tamten chce się wieszać bo ta czy tamta go nie chce albo go rzuciła. To ja krzywo patrzyłem na dziewczyny, które dochodziły do siebie 2 lata gdy je chłopak zdradzał. To takim ludziom możesz polecać te książki. A tak co do książek to nie mam przekonania. KIlka poradników przeczytałem na różne tematy. Sam bym coś napisał gdybym tylko miał pewność, że to się sprzeda.

Gość gość
Rozchwiany emocjonalnie to jest każdy, każdy ma też swoje momenty słabości.To jest normalne. Ale OK, zakładając, że po prostu chcesz to zrobić, bo uważasz, że już najwyższy czas; idź teraz albo jutro do klubu, wyrwij jakąś i to zrób. Po prostu. Przestań szukać na necie :)

Gość gość
daj to foto :) tamto nie bylo twoje nie ?

Gość gość25
gość24 , dzięki za ujawnienie nicku. Przynajmniej będę Cię odróżniał od reszty gości :P Może i to nie jest wstyd ale jednak mnóstwo kobiet woli doświadczonych facetów. I to jest normalne. Taki doświadczony facet jest pewniejszy siebie i nie traci czasu na myslenie o tym o czym ja myślę. A to jest niepotrzebne. To tylko mnie hamuje. Gdybym miał już to doświadczenie to teraz mógłbym sobie mysleć np. o otwarciu swojej firmy, wyjeździe za granicę czy o odkładaniu na mieszkanie itd ... A tak to weź tu się skup na innych rzeczach skoro doskwiera Ci jakiś banał. Wszystko trzeba robić po kolei a nie na odwrót. TRudno ... w wieku 25 lat będę nadrabiał to co powinienem miec ogarnięte przed 20 rokiem życia. Nadrobię to a później już będę na bieżąco.

Gość gość24
Chłopaku nie załamuj się. Jeśli to twoja decyzja to nikt ci jej nie zabroni wykonać. Jeśli ci to pomoże, a tak uważasz to zrób to, ale serio łatwo nie będzie znaleźć dziewczyny na sex hehe to już lepiej do burdelu uderzyć, ale to najgorsze co byś zrobił!

Gość gość
Czy ty właśnie powiedziałeś, że myślenie o braku doświadczenia w seksie przeszkadza ci w realizowaniu życiowych planów... NIE otworze własnej firmy dopóki nie wsadzę! :D Wiesz jak to brzmi? jakbyś swoje życiowe porażki albo tym podobne zwalał na brak seksu! Oj, kolejna z milionowych wykrętek pt. "nie bo". Nie wiem co wy macie faceci z pewnością siebie skorelowaną aż tak silnie z seksem, ale to jest straszne. Współczuję

Gość gość
I dalej myślisz że nadrobisz cokolwiek, budowanie relacji z ludzmi za pomocą pójścia do łóżka i próbowaniu sprawdzeniu się w nim? (analizując z obcą osobą, czy dobrze zrobiłeś minetę)? ohoo.... weźcie wy z nim pogadajcie,bo mi się już nie chce tłumaczyć. Facetów definitywnie powinno się inaczej wychowywać w sensie emocjonalnym, bo potem się tylko męczą, a może oni faktycznie są tacy, że są prostsi od kobiet

Gość gość25
Ja wiem, że inni też mają problemy i to dużo większe. Ktoś nie ma co jeść, ktoś dostał zawieszenie za pobicie, ktoś poronił albo ktoś stracił słuch. To dopiero są problemy. A relacje z ludźmi UMIEM BUDOWAĆ. Nie no, złapię Cię kiedyś i zobaczysz ! :D Drogi na skróty są. Do Ciebie to przez pola pojadę :P To , że jestem prawiczkiem to mój najwiekszy obecnie problem. A wszystkie inne , które mam są wypadkową właśnie tego. Ogólnie nie mam problemów. Ugodowy jestem chłopak, ułożony w życiu. Jeszcze jak bym kiedyś znalazł lepszą pracę to byłoby super. A znajdę gdy będę miał to już za sobą :D Wtedy będę bardziej przebojowy.

Gość gość25
Burdel odpada. Jeśli jednak w 3 miesiące nie znajdę kogoś to umówię się z kimś z Odlotów albo z Roksy i tyle. To już postanowione. Będę planował swoją przyszłość. W ten sposób chcę się zrealizować w życiu.

Gość gość
Prawictwo to nie jest fobia społeczna, albo silna depresja, przez którą faktycznie zawala się inne rzeczy.. bez przesady. Nie można tłumaczyć brakiem doświadczenia seksualnego brak działania w innych dziedzinach życia, to już zakrawa trochę o parodię. Ale ludzie mają milion wykrętek 'jak stanie się coś i coś tam, to będzie tak' 'jak będzie to i tamto' a wątek jest o seksie nie o spełnieniu życiowym, więc już się zamykam. P.S ja też myślałam, że jak zdobędę jakieś doświadczenie seksualne, to będzie inaczej :D. No i miałam chłopaka i co? NIC się nie zmieniło. A nawet pogorszyło!

Gość gość
skoro umiesz budowac relacje z ludzmi to czemu jestes prawiczkiem i szukasz kogos desperacko bo sie kapnales ze pozno ? :P

Gość gość24
Wydajesz się bardzo fajnym chłopakiem:) Aż się dziwie, że taki nieśmiały możesz być serio, bo nie piszesz tak zwłaszcza, że szybko odpisujesz... musisz się trochę otworzyć daj sobie czas idź do tego klubu zabaw się, może coś z tego wyjdzie ja ci tego życzę

Gość gość
Będę cię tak nękać, aż czegoś nie zrozumiesz i nie zobaczysz, jak irracjonalne jest twoje myślenie. Albo wy go nękajcie, bo ja właściwie muszę niedługo wyjść :D (do klubu - mam nadzieję, że się nie spotkamy!)

Gość gość
gdzie mieszkasz????

Gość gość25
Ale czemu Ty twierdzisz, że od tego czy będę miał seks zależy to czy otworzę firmę ? Czytaj między wierszami. Piszę, opisuję wyraźnie. Nie trudno mnie zrozumieć. W przypadku facetów jasne, że seks jest sporym wyznaczniekiem. Ciekawe jak Ty byś szła przebojowo przez życie gdybyś miała ze 25 lat i nigdy nikt by się Tobą nie interesował. Próbowałabys się uśmiechać do facetów a żaden by tego nie odwzajemnił. To można porównać z seksem w przypadku faceta. Facet, który nie potrafi dobrze wydymać czuje się jak nic nie wart. Taka jest prawda. Ja chcę się przekonać jak by mi poszło za pierwszym razem. Mogłoby być średnio ale nastepnym razem byłoby już lepiej. Wyciagam wnioski, uczę się na błędach. Na pewno odkułbym się w jakis sposób. Może Ty dasz się na mnie skusić ? Skoro już piszemy tu 2 godziny to warto to sobie czymś wynagrodzić :P

Gość gość
Ja bym była chętna:P skąd jesteś?

Gość gość
tylko na sex , bo więcej nie ma co liczyć na ciebie

Gość gość
Gosc madrze mysli tylko ja iny problem mialem odmowilem bo mi sie niespodobala kobieta i jej niepocalowalem bo niechcialem zra.nic

Gość gość
Laska z klubu cie niczego nie nauczy,bo w wiekszosci to worki a sperme i mozesz sie tylko pobrudzic i zalapac jakas niespodzianke.One wystawiaja d**e i odliczaja do konca.Szukaj gdzies indziej i uciekaj od puszczalskich.Ja wlasnie sie lecze po takiej i czekam na wynik testu.Koniec z k*****i.

Gość gość25
Powinienem teraz specjalnie iść do klubu i wtedy mam nadzieję że się spotkamy jednak. Wtedy może łatwiej będzie do Ciebie dotrzeć. Do klubu nie pójdę... powiedziałem. Ale ... może za miesiąc albo 2. To już będzie jednak kolejny krok. Narazie taki wariant odpada. I tak kogoś tu znajdę. Mam moc przyciągania ludzi do siebie. Nie nadążam Wam odpisywać. Niektóre odpowiedzi nawet pomijam za co przepraszam :(

Gość gość25
Tak ... właśnie dlatego kluby odpadają narazie a tym bardziej agencje. Tam jest alkohol a po alkoholu to różnie bywa. Testy ... i po co ten stres ?

Gość gość
Na sex to spoko ja tam lubię bez zobowiązań nie jeden raz już przez neta d**y dałam, a skąd jesteś?

Gość gość25
Jestem z Warszawy. Mniej więcej Powiśle :P Tak ... tylko na seks. Też niczego innego nie planuję. Ale to nie znaczy, że tak właśnie będzie :D Miłość czai się wszędzie :P

Gość gość24
Ooo jakie chętne do ciebie piszą:P Może jest i jakaś szansa umówić się przez kafe hehe a tak na poważnie to nie ty pierwszy i ostatni, więc bez załamki Pierwszy raz powinien być z osobą do której coś czujesz w innym razie nie będziesz mieć żadnych wspomnień, ale jest dużo osób, które bzykały się w klubie, płacili za sex, więc wszytko dla ludzi:D

Gość gość
oo to super a masz jakieś fotki?