Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój synek wystąpił w reklamie świątecznej Playa :)

Polecane posty

Gość gość

właśnie był w tv :) ta reklama z mikołajem i grupą dzieci :) przez 3 sekundy widac mojego synka z bliska :)

Gość gość
daj autograf!

Gość gość
Super :). Ja nie chciałabym zarabiać na dziecku, ale skoro masz takie priorytety .

Gość gość
ja rowniez gratuluje! tez bym byla dumna :) pozdrawiam

Gość gość
Super :) pamiętam, że jako dziecko zawsze chciałam wystąpić w reklamie albo jakimś serialu, ale rodzice nie chcieli się zgodzić :( teraz kiedy oglądam zdjęcia z dzieciństwa wiem dlaczego- piękna to ja nie byłam :D

Gość gość
Fajnie :) lucy phere fajny nik :) lubisz t love?

Gość gość
Ile zarobil? Pytam z ciekawości..

Gość gość
gratulacje i tez jestem ciekawa ile dostaliście kaski:)

Gość gość
a w jaki sposób dostał się do reklamy, możesz napisać ? Bo ja mam dwoje małe bardzo ładne dzieci i myślę, że też by się nadawały do reklamy :)

Gość gość
Castingi przecież są organizowane. Swoją drogą, raczej nie biorą takich typowo"ładnych" dzieci, tylko raczej jakieś z ciekawą urodą/mimiką. No i liczy się też umiejętność zachowania przed kamerą.

Gość gość
daj linka do tej reklamy bo nie widziałam jej :) Gratulacje dla synka. Na pewno się cieszy, że jest w tv:) i jak widać mama też zadwolona:)

Gość gość
Widziałam ta reklamę, fajnie ze wam się udało. Ale to chore, ze tak małym dzieciom wciskają smartfony jako prezent pod choinkę.

Gość gość
Nie wiem, z czego się cieszyć, ta reklama to dno. W życiu bym dziecku w czymś takim nie pozwoliła wystąpić. Rodzice muszą w głowach mieć nasrane...

Gość gość
Autorko, uwazaj bo sie zesrasz.

Gość gość
Jaka podnieta toć jej bachor do szolbiznesa sie dostal

Gość gość
nie wiem dlaczego taka zazdrość tu bije ...moim zdaniem autorka nie ma wcale nasrane , rozumiem jak by pusciła dziecko do reklamy durexa to owszem ale w tej reklamie nie widze nic złego.To tylko zazdrość.Autorko a w ktorej sekundzie jest pokazany twoj syn?

Gość gość
Czym Wy się tak ekscytujecie:-)

Gość gość
Taaa zazdrość ale o co ?

Gość gość
o to ze jej syn wystapił w reklamie proste. Ja nie rozumiem dla dziecka to frajda, a dla was bezmozgowa mama bo puscila synka do reklamy.Fajna pamiątka dla dziecka jak i zarówno dla rodzica. Tutaj na tym forum sa tak zawistne kobiety że głowa mała. W każdym temacie kogoś zrównają z błotem ,nie ważne czego dotyczy temat ważne żeby kogoś poniżyć to się dla was liczy.I pomyśleć że tu ponoć piszą dorosłe kobiety, mające własne dzieci:) takie zachowanie jest skandaliczne, potraficie krytykować innych za wychowanie dzieci,złe odżywianie,sposów w jaki wypowiadają się przy dzieciach i wiele innych może pora spojrzeć na własne zachowanie bo jeżeli dziecko widzi jak mama traktuje inne osoby (bo nie wierze że tylko na kafe jesteście takie wredne)napewno na nikogo mądrego nie wyrośnie.Zacznijcie od siebie bo wychowywanie dziecka w takiej zawiści nie wróży niczego dobrego. Pozdrawiam

Gość gość
mój jest modelem na stronie internetowej znanej dziecięcej marki i to już od 3 lat ,na plakacie w sklepie też jest.

Gość gość
no i fajnie, ja gratuluję wszystkie reklamy są denne jak ktoś napisał, ale chodzi o sam fakt, wyboru, to, ze sie spodobał itd super

Gość gość
Zawistne, zazdrosne i żałosne baby.

Gość gość
fajna przygoda dla dzieciaka

Co jest w tym złego, że dziecko wystąpiło w reklamie, bo nie rozumiem? Pełno jest reklam z dziećmi i co wszystkimi jesteście zdruzgotane, bo wystąpiły w nich dzieci? Szkoda, że nosicie firmowe ciuszki uszyte przez inne dzieci z Pakistanu i Indonezji. Te dzieci są dopuszczane do pracy i wykorzystywane niewolniczo przez cywilizowane zachodnie firmy, którymi niejednokrotnie zarządzają wykształcone cywilizowane matki :o no ale dla was dzień na planie zdjęciowym w Europie to taka trauma dla dziecka i świadectwo pustactwa jego matki. Dla normalnego człowieka to fajny epizod i frajda dla dziecka :)

Gość gość
daga do kogo ta mowa? łone myślo, że buty z najka to specjalnie dla nich w jameryce naukowcy z nasa szyli :P

Gość gość
zgadzam się z dagą

no coz daga, to nie jest takie rozowe do konca, nie widzialam reklamy, nie wiem, ile lat ma to dziecko. ale dzieci glupie nie sa, jak sodowka uderzy do glowy, to maluch moze stwierdzic, ze po co sie uczyc, jak on bedzie w doroslym zyciu modelem czy aktorem ;). a ilu osobom sie udaje w takim zawodzie to inna sprawa. zdjecia mojej corki - profesjonalne - byly w jednym z magazynow dla matek, mamy znajomego fotografa, ktory wspolpracuje z ta gazeta i zrobil nam fotki. kasy nie dostalismy, ale za to profesjonalna sesja byla za darmo. tyle, ze corka byla wtedy niemowlakiem, u starszego dziecka mialabym watpliwosci z wyzej wymienionych wzgledow.

Gość gość
hh29 jak dobrze i madrze wychowujesz dziecko to nie uderzy mu woda sodowa do głowy