Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

ile płacicie za farbowanie włosów u fryzjera

Polecane posty

2 opcje: 1)włosy długie, farbowanie całych włosów (zmiana koloru) 2) za farbowanie odrostów

Gość gość
15 zł, ale mieszankę przynoszę już rozrobioną

Gość gość
200 zl ale mysle ze teraz zaplace z 250 w pakiecie ze strzyzeniem i modelowaniem oczywiscie

Gość gość
60 zł "szampon", 80 farba za długie włosy, produkty wella, małe miasto, za sam odrost chyba tyle samo

Gość gość
15 zł jak najbardziej realne, miasto 200tys mieszk. osiedlowy fryzjer ja przynoszę rozrobioną w domu papkę henny, kobita nakłada mi to na łeb i potem siedzę se z tym 3h czytając prasę koszt henny 30zł

Uważam że przychodzenie do fryzjera z gotową farbą to pomyłka, w koncu jeden woli farbę o konsystencji takiej drugi innej, kolor też nie wychodzi nigdy jak an opakowaniu, poza tym skąd mam wiedziec czy fryzjer zużyje 2 paczki farby czy 3 na moje długie włosy.

Gość gość
ja sama farbuje sobie wlosy wychodzi taniej

Gość gość
105 odrosty z podcieciem

Gość gość
60 zł w Tychach, 35 zł gdy się przyniesie własną farbę

Gość gość
to są realne stawki. Po prostu jest bardzo duża różnica w cenach między dużymi miastami, a prowincją, a poziom usług często ten sam, produkty tak samo. Tubka farby fryzjerskiej typu loreal czy wella, to ok 20 zł na allegro, fryzjerzy kupują jeszcze taniej, więc za te 60-80 zł też im się opłaca. Mam i koleżanki, które chodzą do popularnych "stylistów" i zostawiają po 500 zł, a tak naprawdę moja fryzjerka z rodzinnego miasta jest lepsza, a przy tym nie narzuca swojej "wizji"

Gość gość
15 ok od centrum Gdańska - zwykły fryzjer 2 babki od damksiego jedna od męskiego , mam włosy do końca łopatki - 110zł za odrost na rozjaśniaczu plus wiadodmo strzyżenie i czesanie.

Gość gość
15 km od Gdańska - strzyżenie czyt, podcięcie końcówek

Gość Magda

Ja zazwyczaj sama farbuje włosy w domu , ale ostatnio byłam u bardzo fajnej fryzjerki Ania Pióro hairdresser Kolor długo mi się trzyma i mam równomiernie rozłożony. Bardzo fajnie to zrobiła i moge ją polecić. I tanio zapłaciłam.