Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wątłe przegrzewane dzieciaczki tak dużo ich teraz

Polecane posty

Gość gość

Wczorajszy temat znikł natomiast piszcie swoje spostrzeżenia z czego ta chorowitosc i zachuchanie wynika.

Gość gość
Ja jako autorka podtrzymuje ze to wina przegrzewania, super sterylnych warunków i szoku organizmu po zetknięciu sie z brudem lecz również przyznaje racje ze są to slabe geny przekazywane od slabych rodzicow. Myślę ze chemia w jedzeniu ( te wszystkie e) dziala zabójczo na organizm rodzicow a potem dzueci

Gość gość
Choroby były zawsze tam gdzie duże skupiska ludzi nie zgadzam się, że to wszystko przez wycacanie i wychuchanie. Miałam córkę w przedszkolu chorowała kichała, a nigdy jej nie przegrzewałam i nie latałam jak kot z pęcherzem. Pod koniec się uspokoiło. Poszła do dużej publicznej szkoły i zaczęło się na nowo, bo więcej dzieci, większy przedział wiekowy, toalety nie tak dokładnie utrzymywane w czystości jak w przedszkolu, gąbki, kredy i sprzęty gimnastyczne macane przez wszystkich od zerówki do gimnazjalisty i choróbska gotowe.

Gość gość
Nie przwgrzewalas a moze wychladzalas?niektore mamuski za to w druga strone lubia przeginac. Ciepla dziecku nie zaluje. Sami jestesmy coeplolubni. Ale nikt upocony nie chodzi. Wszyscy zadowoleni i zdrowi. Wlacznie z dzieckiem ktore ma kontakt z zarazkami.