Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda93

Mam 21 lat i mam wrażenie ze przegrałam swoje życie

Polecane posty

Gość Młoda93
Ale on nie jest pierwszym lepszym..poza tym nie planowałam ślubu i dziecka, niestety wyszło jak wyszło

Gość gość
Na prawde autorko przesadzasz

Gość Moniaa_
wiem ze nie jest ciezko tez myslalam nad pokojem ale niewiem czy dam rade z oplatami jakbym miala dobra prace to napewno bym dala rade najlepiej zebym miala tutaj kogos jakas kolezanke czy cos bo tak samemu ale wiem ze jest taka opcja :))

Gość gość
ehhh

Gość gość
no tak jest w mlodym wieku a szczegolnie jako nasolatka sie nie mysli ;/

Gość gość
Tak to ile mialas wczesniej powaznych zwiazkow kilkuletnich??

Gość gość
Monia - robisz sobie krzywdę na własne życzenie. Co będzie jak wpadniesz? Do końca zycia chcesz być uwiązana przy kimś takim? Autorko - trochę niepotrzebnie ten ślub brałaś...

Gość Moniaa_
nie przesadza po prostu wie co czuje i mysli :(

Gość Młoda93
Ja miałam 19 lat jak zaszlam w ciąże. Ja zwsze byłam trzymana przez rodziców pod kloszem i dopiero co wyrwałam się z tego klosza, to wpadłam pod następny. Z deszczu pood rynne

Gość gość
Moniaa - pokój z rachunkami można wynając za śmieszne pieniądze, na początek chyba nie będziesz potrzebowała luksusów, co? Znajoma wynajmowała ze wszystkimi rachunkami za 80

Gość Moniaa_
heh robimy to tak rzadko ze napewno nie wpadne a nawet nie chce mi sie kochac z moim facetem. dlaczego ja nie moge tego skonczyc? czy to jest przyzwyczajenie ?? jak nie jestem szczesliwa to nie powinnam miec przeciez problemu a jakos mam.. !!!!!!!!!! albo cos jest nie tak ze mna

Gość gość
Myślę, że "coś" jest nie tak z tobą - nawet nie chcesz spróbować, chociaż w ciągu tygodnia mogłabyś się wyprowadzić i zacząć nowe, lepsze życie.

Gość Moniaa_
hmm to malo jak 80 wow!! a ja myslam ze o wiele wiecej ogladalam oferty to az takie tanie nie byly.. hmm ;/ nie no luksusów nie oczekuje chce sie cieszyc zyciem ;[

Gość gość
bo jest leniwa i jej sie dobrze zyje jak chłop za nia płaci,macie odpowiedź

Gość Młoda93
Monia ja nie wiem co Ty w nim widzisz

Gość Moniaa_
ehh.. ja dziewczyny ide spac jak co dzien ide to przespac ;/ wiec dobranoc wam trzymajcie sie! ;*

Gość gość
Zależy jeszcze gdzie mieszkasz...a i to było z wliczonym internetem. Poza tym lepiej popytać, sprawdzić na gumtree, w lokalnej gazecie. Na studiach mój chłopak płacił niecałe 60 funtów, tylko za internet płacili z innymi współlokatorami na spółkę (co wychodziło jakieś 6 funtów miesięcznie).

Gość Młoda93
tez bede kładła sie spać

Gość gość
Masz fajnego meza, czepiasz sie bo i za dobrze.

Gość gość
Cofnąć czas????? Jak możesz tak myśleć?? Masz dziecko!! Największą radość z tego podłego życia....

Gość gość
masz dziecko i meza i narzeksz

Gość gość
Ślub w wieku 20 lat to najgorsza głupota jaką w życiu można zrobić.Sama brałam ślub w tym wieku,bo byłam w ciąży i tak nam kazali rodzice,wiem,że to brzmi dziwnie ale tak wtedy było.W tym wieku człowiek nie myśli racjonalnie o takich sprawach i nie jest stworzony do tego żeby zakładać rodzinę.Bardzo dobrze autorką cię rozumiem,bo sama miałam takie myśli jak ty,że moje najlepsze lata młodości przesiedziałam w domu z dzieckiem.I nie mam tu pretensji do moich dzieci,mam pretensję do siebie i tylko do siebie,że tak beznadziejnie sobie życie ułożyłam.Teraz mam 30 lat i to jest ten odpowiedni wiek,żeby zakładać rodzinę.Teraz dopiero myślę dojrzale i racjonalnie i chce zmienić swoje życie.Mój mąż to jest ten typowy Polaczek,najlepiej żebym siedziała w domu,przy garach i sprzątaniu.Strasznie mnie ogranicza,przy nim czuje się taka nijaka,a jestem ładną i zadbaną kobietą.Dopiero po 10 latach małżeństwa widzę jak bardzo się różnimy,jak bardzo nie pasujemy do siebie.Od roku mamy kryzys,nie dogadujemy się w ogóle,nie wiem co będzie dalej.Wiem jedno w przyszłym roku zapisuje moje najmłodsze dziecko do przedszkola,a ja idę do pracy,bo mam już dosyć.Chcę wyjść do ludzi i zacząć coś robić.

Gość gość
Do autorki Było doopy nie dawac to byś teraz nie wymyslala. Nie rozumiem takich ludzi ma meza dziecko dom kasę i jeszcze źle. Nie jedna by się z tobą zamieniła. To jest tak jak ma się za duzo w doopie. Bylo wcześniej facetowi powiedziec ze nie chcesz takiego zycia to by znalazł sobie taką ktorej taki styl życia by pasował. Nie zdziw się jak twój mąż zalozy temat o tobie i nie jedna zyczliwa napisze mu : kopnij ją w tylek

Gość gość
nie dziwe zeie ze twoj maz sie wkurza jak łazisz pijana po dyskotekah i klubach

Gość gość
Życzę twojemu mezowi aby spotkal na swojej drodze fajną laske która będzie lubiła to czego ty nie lubisz. A ty przegrywaj swoje zycie balujac tylko potem nie zakladaj tematu typu mój mąż ma kochanke :P

Gość gość
Chybaci sie w glowie autorko poprzewracało od tego dobrobytu :D

Gość gość
Teraz to mąż powinien wychodzic****ic z kolegami tłumacząc ze się nie wyszalal dopiero autorka by szczekala. A jakby w barze poznal kolezanki to juz piana z ust by leciała. W dzisiejszych czasach niektorym mlodym p**********.l.o. sie w główce

Gość gość
hahahah dokładnie!:D Facet cie utrzymuje, stara sie a tobie ciągle mało i młao :D

Gość gość
Do autorki: Ty nie przegralas swego zycia, to tylko twoją d**e ciągnie do zabawy i taki powinien być tytuł tego tematu. Nie zasługujesz na współczucie.

Gość gość
Ona jak najbardziej zasługuje na współczucie, jest młodą kobietą, a mąż robi z niej zramolałe babsko. Ja jej współczuję, marnuje sobie młodość. I nie wiem która wolna 20latka zamieniła by się na 8 lat starszego męża, zero wolności i stos pieluch!