Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda93

Mam 21 lat i mam wrażenie ze przegrałam swoje życie

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co, zawsze tak jest, że chce się tego, czego się nie ma. A imprezy itp są bardzo przereklamowane, nie ma czego żałować.

Gość gość
ona nawet na salsę nie mogła iść. Wiesz co, ja imprez nie lubię, a i tak aż mi się słabo robi jak pomyślę o takim uwiązaniu jak ma autorka

Gość gość
ja sie zgadazm z wpisem z 12:24

Gość gość
Mloda, jestem w Twoim wieku i jestemw ciazy :) mam starszego mezczyzne o 11 lat. Od roku mieszkamy razem. Odkad nie daje mu powodow do zazdrosci jest ok :) Moj rowniez duzo pracuje, prowadzi wlasna firme i jest domatorem. Czesto go gdzies wyciagam - a to weekend na mazurach, wypad do kina, czy na gokarty.. Na poczatku jest niechetny, ale zawsze dobrze sie bawi :D Organizuje sobie czas, ale staram sie zebysmy wieczory spedzali razem. Wyjscia z kolezankami - nie ma problemu. Tyle ze ja nie czuje potrzeby takich wyjsc czesciej niz raz w miesiacu. Szkoda, ze sie nie wyszalalas sie jako nastolatka. Ja naprawde duzo imprezowalam i w tej chwili po prostu zmienily mi sie priorytety. Nie mam ochoty chodzic do klubow - co w nich jest fajnego? Masa spoconych ludzi, kolejki do baru, hałas, faceci oblsliniajacy sie na Twoj widok, obmacujace sie pary na parkiecie? Wole siedziec na kanapie z moim Skarbem i wiadrem mohito ;)

Gość gość
No on jej nawet nie pozwala isc na kurs tanca

Gość gość
E tam nie pozwala? Przeciez pisala ze mama sie zajmuje wtedy dzieckiem wiec nic jej nie trzyma w domu. Maz nie zatrzyma jej przeciez sila.

Gość Młoda93
No ale robi mi jazdy z zazdrości. To jest chore. POza tym jestem jeszcze młoda chciałabym czasami pójść gdzieś potańczyć z koleżankami, nie tylko z mężem. Czy to tak wiele?

Gość gość
Ty nie doroslas do roli zony i matki ot i cały sekret. Sek w tym ze niektórzy nie dorastają nigdy. Zal mi twojego męża nie jedna kobieta za takiego dalaby się pokroic. Może to kiedyś zrozumiesz jak go stracisz. Jak tak będziesz go traktować to w niedlugim czasie stanie taka na jego drodze ktora pokocha go takiego jakim jest a tobie podziekuje. Faceci są cierpliwi ale do czasu

Gość gość
Na jej miejscu to ja bym pokroiła takiego męża, nie siebie.

Gość gość
Napisz prawde ze zazdroscisz jej męża

Gość gość
Niektóre tutaj to chyba uważają posiadanie męża za jedyne osiągnięcie życiowe. A ja rozumiem,że autorka wątku mimo wszystko jest niezadowolona,bo jest ograniczona ze strony męża i wszystko się jej wypomina! a co do 'wybawienia sie' to trudno,żeby sie wybawiła skoro ma dopiero 21 lat, no błagam was.

Gość gość
A w czym przeszkadza jej mąż? Nie mogą wyjść i zabawic się razem? Autorce raczej chodzi o inną zabawe gdzie z kolezankami wyrywa facetow i co impreze bierze ją inny. Nie kazda kobieta marzy o rodzinie. Są takie co lubia balowac, szaleć, co tydzień inny facet i to nie o wiek chodzi. To jest taki charakter i to się nie zmieni. Facet wpadl jak sliwka w kompot, chcial miec dom rodzine i zone ktora będzie TYLKO jego ale ona woli innych facetow, alkohol i zabawe. Oby szybko oczy otworzyl i zwiewal do normalnej kobiety bo z wariatem nie wytrzyma. Dziecko oczywiście powinien on wychowywac bo matka pijaczka nie wychowa dzieciaka raczej krzywde zrobi. Jak ktos jest normalny to dziecko i mąż nie przeszkadza.

Gość gość
Jasne, do końca życia niech wychodzi tylko z mężem, najlepiej na smyczy...

Gość Młoda93
gość wczoraj Powiedz mi, gdzie ja napisałam że chce innych facetów? Dlaczego kłamiesz? Mnie inni faceci nie intersują, mi chodzi o pojście gdzieś bez facetów z samymi koleżankami. A ja nigdzie nie mogę wyjść, bo zaraz mąż mi robi jazdy z zazdrości, nawet o głupi kurs tańca był zazdrosny. Kurcze mam 21 lat , nie chce go zdradzac, ani nic takiego. Chce czasami gdzieś wyjść bez mojego męża. Widzisz mój mąż w moim wieku szalał, bawił się i on to ma już za sobą. Zapomniał woł jak cielęciem był.

Gość gość
musisz zapewnić go o swojej miłosci

Gość gość
miałam podbnie - niestety rozwiodlam sie po 3latach. Zazdrosc postepuje

Gość gość
trzeba była zazdrośnika nie wybierac hahaha!!