Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda93

Mam 21 lat i mam wrażenie ze przegrałam swoje życie

Polecane posty

Gość Młoda93
Mój mąż nie jest dresem

Gość Moniaa_
ja z moim jestem 4.5 roku i nie ma mowy narazie o slubie heh ;/ nie jest az taki zaradny w zyciu ;/ wiecznie pieniedzy nie ma wiec slubu tak szybko by nie bylo ale nawet jezeli by chcial to ja nie chce dlatego o nie chce sie meczyc..

Gość Moniaa_
A moj jest dresem ale nie do konca.. no to chyba widocznie ten typ tak ma..! autorko i co chcesz zrobic chcesz sie meczyc?

Gość gość
jest zazdrosny bo jestes młoda i ładna i czuje zagrożenie

Gość gość
Trafiłam z tym dresem. :P'

Gość Młoda93
Monia - no ja jestem uziemiona. Nie rozwiodę się mężem z powodu jego zazdrości, nie cofnę już czasu. Mój mąż jest zaradny, boję się że bez niego sama z dzieckiem jeszcze z moimi studiami - nie dałabym sobie rady. Poza tym kocham go, chociaż to nie jest to samo co na poczatku. Ja wychodzę w weekend po zajęciach z koleżankami z uczelni, nie chcę siedzieć non stop z nim i dzieckiem, w domu. Poza tym jak on idzie do kolegi, to nie pyta się mnie o zgode, a jak ja chce wyjść się pobawić to robi wielką afere

Gość gość
najlepiej byc samemu tak dlugo jak czuje sie ze juz sie wyszalas!!! a ja tak nie zrobilam i zmarnowalam te pare lat najlepszych.. ;(

Autorka mówie, że to udane małżeństwo... Bez przesady, wiedzie dobre życie...

Gość gość
Nie dawaj się, zachowuj się tak jak on - jak będzie robił aferę odpowiadaj, że macie takie same prawa.

Gość Młoda93
gość dziś Dokładnie, też tak uważam. Mój mąż ma 29 lat i on już się wyszalał, nie to co ja...

Gość gość
Masz beznadziejnego faceta i tyle. Typ egoisty ;[ baba ma siedzieć w domu a on sobie bedzie łaził gdzie bedzie chcial. Wspolczuje wam takich facetow,ale tacy sa Polacy.

Gość gość
wlasnie tacy sa polacy ! tylko by chcieli zeby baba im gotowala obiadki prala smierdzace pranie robila dookola nich scielila lozeczko, szykowala sniadanko do roboty prasowala i wszystko to co mu sie zachce bo baba ma takie zadanie w domu zal ;/

Gość Młoda93
gość dziś Ja właśnie się mu nie daje. Ale on twierdzi, że "ja" to co innego. Bo on nie szlaja się po dyskotekach, a poza tym on twierdzi, że jestem matką i żoną i tak mam się zachowywać !:o

Gość Młoda93
gość dziś No niestety..:(

Gość Moniaa_
ja jakbym go zostawila to bym musiala do PL wrocic a tam nic nie mam bym wgl juz biedowala na maxa :( ehh ..

Gość gość
Monia a gdzie mieszkasz?

Gość gość
A on jest ojcem dziecka i jesli tobie nie wypada to jemu rowniez. Zwlaszcza,ze takie stereotypy krażą na temat facetow, ktorzy zdradzaja zony z malymi dziecmi.

Gość Moniaa_
mieszkam w Anglii.. i sie mecze czasami nie mam tutaj nikogo bo zadnych znajomych nie moge miec.. ;/

Gość Młoda93
To wróć do Polski, albo go olej -sama widzisz że on Cie ciągnie na dno

Gość gość
sorry, ale ja bym się na twoim miejscu zaczęła zastanawiać czy on cię nie zdradza. To typowe u zdrajców, że często wychodzą nie mówiąc gdzie idą, mają podwójną moralność - partnerce nie wolno tego co im i cały czas boją się zdrady - bo SAMI zdradzają. Jak nie chcesz odchodzić to po prostu zlewaj jego pretensje.

Gość gość
gość dziś Też tak mu mówie, ale on z drugiej strony nie chodzi na dyskoteki beze mnie.

Gość gość
A bo to trzeba isć na dyskotekę,żeby kogoś poznać? Wystarczy iść na piwo do baru, na domówke do znajomych... daleko szukać nie trzeba

Gość Moniaa_
sama niewiem co robic.. ale mam nadzieje ze przyjdzie takki dzien ze wkoncu postanowie cos :(( ehh.

Gość Młoda93
gość dziś Ale to niemożliwe, żeby mnie zdradzał, bo on rzadko kiedy wychodzi a jak juz to do kumpli i to na krótko. Poza tym, on ma non stop na mnie ochote i czuję że mnie kocha, więc jakby mnie zdradzał to chyba by sie inaczej zachowywał. No i mam dostęp do jego komórki, on nie ma pretensji, że np wezme jego telefon czy laptop, itd

Gość Młoda93
Monnia - daj spokój, co Ty w nim widzisz?

Gość gość
To miejmy nadzieję, że jest wierny, ale na Twoim miejscu miałabym naprawdę dość. Nie masz wyjścia, albo wymusisz żeby dał Ci żyć, albo odejdziesz albo przewegetujesz życie.

Gość Młoda93
Ja jestem praktycznie na 100% pewna, że mąż jest wierny, poza tym jakby mnie zdradzał, to nie kleił by się do mnie jak mucha do miodu. No właśnie - mam 21 lat a prowadzę życie starej nudnej kobiety. Jak mu to mówie, to jemu jest przykro i on twierdzi że ja nie doceniam jego starań.

Gość gość
Monia, akurat w Anglii nie jest ciężko się wyrwać z takiego piekiełka. wynajmij pokój, weź nadgodziny, po jakimś czasie staniesz na nogi. Nie daj sobie wmówić, że nie dasz rady.

Gość Moniaa_
nie wiem teraz to juz nic. . chyba z przyzwyczajenia bo jak to mozna opisac ;/ niektorzy pomysla ze jestem glupia ale czlowiek przeciez kazdy jest inny i czuje co innego :( jeszcze nie znosze jego rodziny wgl nie czuje sie przy jego rodzinie dlatego ze mnie nie lubia..

Gość gość
Tylu fajnych facetów jest to wy sobie bierzecie pierwszych lepszych przypadkowych jacy się napatoczą byle by tylko kogoś mieć, a potem sie dziwicie,że to jednak nie to...