Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że polscy faceci to coraz większe chamy, buraki i prostaki...

Polecane posty

Gość gość

widac to zwlaszcza w internecie, z roku na rok jest coraz gorzej... na zywo to samo, juz nie potrafią podrywac, nawet tak zwyczajnie glupimi teksami, teraz kroluje bezczelne chamstwo proponowanie seksu wprost, juz nawet sie z tym nie kryją :O czesto nawet obcej dziewczynie proponują seks za pieniadze MASAKRA chorzy dewianci niech was szlak jasny trafi i krew nagla zaleje

to zalezy kogo - po rpostu zloscisz ze ciebie nie podrywaja;-) zmien srodowisko;-)

Gość gość
jak kobiet się prowadzi tak jest traktowana. Zobacz, że kobiety też się zmieniły na gorsze a w naturze jest tak, że facet pod względem kultury musi być gorszy od kobiety by być męski w jej oczach. Im więcej piją kobiety tym więcej musi pić facet, im bardziej są agresywne kobiety tym agresywniejszy musi być facet itd. Dominy są w tej kwestii wyjątkiem.

"gość dziś jak kobiet się prowadzi tak jest traktowana. Zobacz, że kobiety też się zmieniły na gorsze a w naturze jest tak, że facet pod względem kultury musi być gorszy od kobiety by być męski w jej oczach" xxx matko;/// ty tak rozumiesz "meskosc"??? serio? to chyba jakies menlstwo jest - zenada;/ xx "Im więcej piją kobiety tym więcej musi pić facet, im bardziej są agresywne kobiety tym agresywniejszy musi być facet itd. Dominy są w tej kwestii wyjątkiem." xx moze po prostu zmien towarzystwo z patologii i agreswnych alkoholikow na normalne, co?

Gość gość
Jak sie oczekuje modela to wiadomo o co chodzi

Gość gość
gość dziś xxx co za debil :D uroiło sobie dziecko cos w głowie i od miesięcy pisze te same bzdury na forum, kobiety są coraz agresywniejsze, coraz wiecej zarabiają bla bla bla i faceci muszą byc jeszcze gorsi bo inaczej nie są dla nich atrakcyjni :D haha

"gość dziś to nie towarzystwo tylko reguła" xx to zadna regula to tylko towarzystwo - nparwde nie wszystkie kobiety sa agresywnymi alkoholiczkami co te same cechy cenia u partnera;-) xx "Facet nie chce agresywniejszej, więcej pijącej i wulgarniejszej od siebie kobiety a kobiety takich facetów jak widać często wybierają i na takich lecą" xx to wlasnie zalezy od srowwiska, ja np. ani zadna z moich 20 kolezanek nigdy sie nie spotykala z kolesiami ktorzy yli agrsywni i wulgarni:-) xx " Tak samo w kwestii pieniędzy. "Skoro kobieta zarabia 2k to facet powinien więcej", to samo dotyczy ilośc***artnerów, wzrostu, czy np. prawa jazdy" xx nie zgodze sie z toba - mi wystarczy rownosc;)

Gość gość
gość dziś Prawda, ale forumowe księżniczki jej nie pojmą.

Gość Fetyszmen
Ja zauważyłem, że polskie kobiety są za to coraz bardziej seksi, coraz fajniejsze, coraz mądrzejsze i coraz lepiej wiedzą jak dobrze zrobić swoim słodkim dziurkom. Takie kobiety spotykam coraz częściej, seksi i zadowolone z siebie i życia. Oj takie to są naprawdę seksi. Mmmm dzieczyny trzymajcie się i dbajcie o zadowolenie swoich dziurek, życie jest wtedy piękne.

Gość gość
a ja zauwazylem ze rozmowa z burakiem jest znacznie prostsza niz rozmowa z burakiem ktory pana udaje :classic_cool:

Gość gość
A MOZE TO DZIALA W odwrotna strone, byle co do byle czego ciagnie, ja tam samych eleganckich facetow poztnaje,serio m,ale nie umawiam ze po 3 rozmowie na real z nimi!!!!

Gość gość
gość dziś A MOZE TO DZIALA W odwrotna strone, byle co do byle czego ciagnie, ja tam samych eleganckich facetow poztnaje,serio m,ale nie umawiam ze po 3 rozmowie na real z nimi!!!! x Tyle, że w Polsce mało jest takich kobiet. Mimo, że kobiety same wybierają sobie facetów to ile to kobiet jest z alkoholikiem, damskim bokserem, ile to kobiet jest bitych, poniżanych itp. Kobiety zawsze stały wyżej w kulturze osobistej niż faceci a dziś kobiety zeszły na poziom często patologiczny i taki sam poziom generują u mężczyzn albo i niższy. Dlatego gentelmeni giną Bo gentelmen potrzebuje damy by zainteresować ją sobą i przekazać wzór mężczyzny.

Gość gość
dla wulgarnej kobiety kulturalny mężczyzna nie będzie atrakcyjny tylko niemęski tak samo dla kulturalnego mężczyzny nie będzie atrakcyjna wulgarna kobieta. Taki jest porządek świata. Im mniej z kulturą związane są kobiety tym mniej związani są ich partnerzy. Zasada jest prosta to kobieta zawsze wyznaczała wyższy poziom kultury niż mężczyzna a skoro kobiety przedstawiają coraz niższy poziom kultury to wymuszają tym samym takie działanie u mężczyzn.

Gość gość
Kobiety lecą na CHAMÓW, BURAKÓW i PROSTAKÓW więc co się dziwisz? Każdy chce mieć powodzenie więc stają się tacy jakich kobiety lubią.

Gość gość
masz racje są okropni podłe charaktery do tego obleśni i śmierdzą chuj wie czym do tego gadają tylko o sexie zero zainteresowań pisałam z hiszpanem z włochem to juz inaczej sie pisało normalnie a te g****a polskie?

Gość gość
A Ty intuicji nie masz, żeby tych buraków unikać. Zadajesz się z tymi, z którymi chcesz. To kobieta wybiera faceta.

Gość gość
Po wypowiedziach zaglądających tu kobiet można z całą pewnością stwierdzić że faceci po prostu dorównali kulturą kobietom :) Ciekawe że ja znam mnóstwo miłych, sympatycznych i grzecznych mężczyzn, tylko że większość z nich jest zwyczajnie olewana przez kobiety.

Gość gość
Ciekawe że ja znam mnóstwo miłych, sympatycznych i grzecznych mężczyzn, tylko że większość z nich jest zwyczajnie olewana przez kobiety. x Z kobietami tak to jest najpierw olewają dobrych chłopaków dla buraków pokazując im tym samym, że takich właśnie wolą a potem marudzą, że tych dobrych jest coraz mniej.

Gość gość
zależy w jakim środowisku się obracasz. jak chodzisz po klubach nocnych, dyskotekach to niedziwne. Do mnie jakoś nigdy żaden facet tak wulgarnie się nie odnosił, ale jak ja widziałam żę cham i prostak to kończyłam znajomość, a nie w to brnęłam dalej.

Gość gość
Ludzie zachowują się tak jak im otoczenie na to pozwala, skoro facet jest wobec ciebie chamski i prostacki, to znaczy że on wie że przy tobie może tak się zachować. Ciągnie swój do swego, niektórym kobietom nawet największy cham nie zaproponuje seksu wprost, a tym bardziej za kasę.

Gość gość
gość dziś Nie "facet" tylko MĘŻCZYZNA! Chcesz by mówić o tobie baba? lachon? czy szmata?

Gość gość
Taaa faceci zawsze to ci źli, a kobiety takie doskonałe :) Przykład z piątku... wracam autobusem do domu, na tyle siedzą trzy gimnazjalistki i na cały głos przechwalają się która któremu chłopakowi robiła loda w szkolnym kiblu, taka rozmowa trwała z 10 minut, słyszał ją chyba cały autobus ludzi i jak się okazało wszystkie trzy obciągały tym samym chłopakom :) Więc wybacz autorko, ale jak tu szanować dzisiejsze kobiety? Za moich czasów (a stary nie jestem) takie rzeczy nawet liceum były nie do pomyślenia, za danie dziewczynie klapsa w tyłek dla żartu można było od dziewczyny dostać w ryj i takie dziewczyny się szanowało, a patologię się ignorowało.

Gość gość
Kobiety też są głupie, skąpe, brzydkie, buraki, patole. Też wami gardzimy jak jesteście tego warte. Nie szanujemy jak nie zasługujecie na szacunek. Natura jest taka że chłopy są niedorobione i kobiety też. Nie ma cudownych ideałów. Faktycznie kobiety i faceci zmienili się przez ostatnie lata. Ja bardzo jestem wybredny ale sam wiem że mi bardzo brakuje do ideału. Chciałbym być idealny ale czasem to niemożliwe. Pozdrawiam was kobiety trochę nas więcej szanujcie to my się wam za to odwdzięczymy.

Gość gość
normalnych mezczyzn ju nie ma, sama patologia, w necie i w realuO

Gość gość
Dupa tam... Są i będą. Tylko wymagania większości kobiet są wygórowane. Mężczyźni też szukają ideałów.

Gość gość
Weździe baby i nas wyzabijajcie to wam ulży. Ile w was wściekłości i nienawiści. Masakra

Gość gość
Kobiety wymagają modeli do związku, taka prawda

Gość gość
to prawda nie wiem co się z nimi porobiło może ten sex wpływa na to albo jakieś choroby psychiczne trudno powiedzieć

Gość gość
jest film baby są jakieś inne to teraz ktoś niech zrobi chłopy są jakieś inne albo wojna chłopsko damska bo oni tu próbują zadzierać z kobietami ale przegrali by skur

Gość gość
Ciągle to chodzi złe rano złe po południu złe zero humoru nic się na ulicy zapytać nie można bo burka coś pod nosem koleżanka zapytała raz o godzinę odpowiedział ale cham dodał i kup sobie zegarek ja miałam też podobny przypadek jak zapytałam w sklepie gdzie moja koleżanka pracowała powiedziałam do niego że nie widziałam wcześniej co odp ja już tu rok k***a pracuje moi drodzy nie ma co się z nimi zadawać ja już ich dawno unikam i nawet na fb czy gg już nawet nie odp ale jak mnie któryś wkurzy to mu dam czadu nie wolno się dawać hołocie