Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Mistrzostwo Świata zdobyłem Kożi Wierch nie było lekko ale sie udało sukces !!!

W przyszłym roku robimy ekspozycje na najwyższy szczyt tatr słowackich czyli Gerlach narazie w planach oby sie spełniły ))

gerda też zaliczaj jak najbardziej wychodząc na kozi wierch myślami byłem z wami cały czas ))

Deep, wymiatasz! No i milo, ze o nas pomyslales :) Jedzisz w gory z zona? Dzien dobry :) I znowu poniedzialek.

Witaj ranny ptaszku :) w ten zimny poniedziałek no jasne bardzo mi smakował taki sosik jak masz jeszcze coś w zanadrzu to ja bardzo proszę o przepisik bo ja tylko grzybowy umię.

Deep to fajnie, że z nami byłeś na tej górze :) zaliczoną masz niedzielę a dzisiaj jak dopsze pójdzie to będzie ostatni poniedziałek ;) i zostanie wtorek,środa,czwartek,piątek,sobota,niedziela i pijesz ;)

Gość agatka1214
Hej przez miesiac schudlam 9kg jeszcze dluga droga przedemna ale zawsze to cos dzis kupie blonnik w aptece .a susan zamowilam z e dymu olejki wychodza po 5zl bo 8 za 40zl i przesylka jest darmowa bo jest tam paczka w ruchu. A dzis parowki na sniadanie wiem zle ale niby te z szynki pozniej bialy serek kupilam ten wedzony obiad pieczen z miesa mielobego u do tego surowka z pekinki i kolacja kurczak z warzywami . znalazlam przepis na surowke z brukselki jutro ja wyprubuje.

agatka gratulacje 9 kg to już widać :) jeśli mogę coś od siebie TO ZA DUŻO MIĘSA W TWOJEJ DIECIE JEST nie można 3 razy dziennie jeść mięso ! a w rozdzielnej to już absolutnie ! pozdrawiam ale brukselki nie lubię ...

Gość agatka1214
To z surowej brukselki

Lubie brukselke, ale surowa nie! Miesa to w ogole nie trzeba jesc codziennie, a co dopiero do kazdego posilku. Ja to tak gotuje, jak mi wena podpowie, jak mi cos przyjdzie do glowy Gerda, to na pewno Ci napisze :) Agatka, gratki za 9 kilo, to bardzo duzo! Popatrze na tego edymka, dziekuje za informacje. Ja dzis juz po fitnessie, na sniadanie jadlam mus z papayi i ananasa, na obiad piers kurczaka i brokul gotowany na parze, co dalej nie wiem, przejrze lodowke :)

a ja dziś grahamke z michą papryka+pomidor+cebula+czosnek+ lodowa i olej lniany :) muszę sobie dziś jakąś pastę na kanapki przygotować :) susana może mnie zainspirujesz czymś? lubie kasze i strączkowe ale nie umię się z nimi obchodzić :(

Gość agatka1214
A robilas pasztet z ciecierzycy ?

Gość gośćS
Moze jakis pasztet ze straczkowych? Ja raczej nie robie, bo ja nie jem zbyt duzo chleba, jak juz chleb to z pomidorem albo z awokado lub z kielkami. Jak cos znajde (jakis przepis na paste do kanapek), to zapodam. Oddalam sie do czynnosci sluzbowych, ale nie na dlugo :D

Gość Susan07
To bylam ja, Susan :)

Gość gerda1966
aga nie robiłam z ciecierzycy jeszcze nic w życiu ale na stanie mam :)

hej dziewczyny ja dzisiaj regeneracja,czyli pełny relaksik . Susan w góry jeżdżę z kolegą,żona za bardzo chodzić po górach nie lubi znaczy pójdzie ale jak ciepło będzie w lecie

gerda zaliczaj niedługo koniec przeleciało jednym słowem

Gość gerda1966
Witam, w grudniowy wtorek :) Deep tak jak mówisz ostatni poniedziałek przeleciał ... no i dziś do zaliczenia masz wtorek :) i aby do poniedziałku :)