Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

hejka wam w ten Sobotni poranek Susan masz zaliczony piątek,miłego dzionka życzę wam ,a ja sie zbieram na Luboń -))

no odebrałam wyniki teraz! mam kwas moczowy 8.6 załapałam się na program leczenia dny do Was piszę bo muszę Wam podziękować za to,że myśleliście o mnie :) jeszcze raz dziękuję :) fizycznie czuję się fatalnie niestety :(

gerda no to super ciesze sie dzięki za sobotę jak najbardziej zaliczona trochę dzisiaj dało mi w kość ale jest oki fizycznie teraz jest nie za fajnie ale psychicznie napewno mega z każdym dniem będzie coraz lepiej jesteśmy z tobą _-)))

Susan zaliczam ci sobotę bez dymka ......do końca roku już nie daleko a po nowym zapomnisz całkowicie o fajach ..wiem co mówię hheeh

dziewczyny jesteście jak tam dzionek mija góry zaliczone i najważniejsze 74,3 kg na dzień dzisiejszy z rozmiaru L mieszczanie sie w M a nawet w S jestem w szoku i dwa razy lepsza kondycja. Jednym słowem zbilansowana dieta zdrowa żywność i dużo ruchu czynią cuda

Ale Deep, nie przesadzaj z odchudzaniem, bo takie kompletne chudziaki to tez nie jest dobrze :) Mialam problem wczoraj, wyobrazcie sobie, ze w piatek rano obudzilam sie z nogami prawie w pozycji lotosu, dwa dni praktycznie nie moglam chodzic, koszmar! Nie wiem, dlaczego przybralam taka pozycje spiac. W kazdym razie dzis juz lepiej i nadrabiam zaleglosci.... Od czwartku mam gosci, czas swiateczny nadchodzi wielkimi krokami. Pieke wlasnie perliczke, pierwszy raz bede jesc, mam nadzieje, ze wyjdzie dobra. Jak sie czujesz, Gerda, lepiej?

Susan nie przesadzam wyglądam dobrze już teraz jeszcze troche muszę nad brzuchem popracować ale jak bys mnie widziała jeszcze rok temu to byś nie uwierzyła,może kiedyś dam fotke przed i po Gerda jak tam

tak sobie myślę może za jakiś czas ,nie chce za bardzo zapeszać ale tak iść na rzeźbę hmm to by było coś ale zaś czas i chęci ćwiczyć siłowo a gdzie góry ,juz nie mówię o obowiązkach dnia codziennego,pewnych rzeczy człowiek nie przeskoczy niestety

Witajcie :) Deep masz zaliczoną ostatnią niedzielę :) i dziś możesz pić ;) Ja wczoraj miałam ciężki dzień a jeszcze gorszą noc dreszcze,drgawki,siódme poty i koszmary ale wiem, że najgorsze za mną .Miałam już wczoraj telefon od reumatologa, że dziś potwierdzi czy zostanę zaliczona na program włączenia adenuric faza IV ta ,proszę trzymać kciuki :) pozdrawiam serdecznie wszystkich susana nie wiem coś Ty wytworzyła z tym lotosem :)

Gość agatka1214
Trzymam kciuki zdrowie jest najwazniejsze . mi juz 10kg zlecialo wamga pokazalala 100chcialabym do swiat 95ale watpie:)u mnie dzis twarog z ogorkiem potem kasza z cukinia marchewka i pomidorkami i kolacja pulpety z kiszona kapusta

Gość agatka1214
Jakos nie mialam czasu sprzatanie szkola i weekend zlecial

Gość agatka1214
No to dobrze;)zla jestem na siebie bo w piatek i sobote palilam a tak ladnie mi szlo ale od wczoraj znowu elektronik mam ochote na taka salatke pekinka kurczak lub szynka ser ananas ogorek papryka i jogur zmiwszany z majonezem jak myslisz moge ? Bo nie wiem do jakiej grupy zaliczyc ananasa?

Gość agatka1214
A nie mozna ich laczycczy Ty ich noe laczysz bo np robilam taka sama tylko bez ananasa tylko byl winogron i orzechy .a wlasnie z czego moge zrobic panierke do kotletow mielonych.a co do majonezu to nie zrezygnowalam calkowicie nie jem go codziennie tylko czasem dam do salatki

a nie możesz bez panierki? to masz dwa wyjscia albo sezam albo siemię lniane a co dałaś do mielonego w środek?

Gość agatka1214
Moge do tej salatki dodac sam jogurt grecki nie musze majonezu ale nie wiem czy moge dodac ananasa bo kurczak ser to bialko warzywa i jogurt neutralne a ananas to chyba bialko bo winogron to bialko a z ananasem to nie wiem

Gość agatka1214
No kupie taki naturalny nie wiem jaki inny jest.

agata zapamiętaj sobie jedno ! owoce w diecie rozdzielnej jemy same ! i nie kombinuj już kochana :)