Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Troche poboli i przestanie :) Ja, jak narazie nie mam zakwasow, dziwne.... chociaz to jeszcze moze sie zmienic w ciagu dnia! Dzien dobry, slonce swieci, jestem zmotywowana do wyzwania i do calego tygodnia tez :) Dam z siebie wszystko w tym miesiacu. Siedze wlasnie i rozwazam, co zjesc na sniadanie. Udanego tygodnia wszystkim zycze!

Gość agatka1214
Suzan to ja tez sie postaram chce 3 moze 4razy w tygodniu chodzic szybko po 40min jednak bieganie mnie strasznie meczyi kolki dostaje no i oczywiscie lepiej sie odzywiac nie chodzic glodna dzis jednak ja kolacje zamiast jajecznicy to 3jajka sadzone i pomidory z cebula i jogurtem jakbyscie mogli to komebtujcie moje menu bo bede wiedziala gdzie popel iam blad

Agatka, dodaj sobie jeszcze do tego chodzenia hula hop! Nie jest specjalnie meczace a fajnie ksztaltuje talie. Mozesz krecic w domu przed telewizorem. Kup takie ok kilograma z wypustkami, krec w obie strony min 20 min i nie zniechecaj sie, jesli na poczatku bedziesz miala siniaki! Ja zaczynalam od planu, zeby krecic 1500 min (tzn tyle miec w sumie na liczniku). Bardzo motywujace. Potem sobie zaczniesz dodawac przysiady, sklony i takie tam, ale to powoli. Trudno mi sie wypowiedziec w sprawie diety, ja bym jednak jadla mniej bialka, wiecej warzyw, i na przyklad nie dodalabym jogurtu juz do tych pomidorow.

hej wszystkim,w tym tygodniu nocki więc trochę czasu jest na ćwiczenia,ide zaraz na rower na ok 30km,a później ławeczka i brzuszki

agatka ja jajecznice robie głownie na śniadanie czyli 5 jajek,pieprz,pomidory,i to wszystko Zakwasy przejdą z czasem w mięśniach gromadzi sie kwas mlekowy co powoduje właśnie zakwasy

Mam za soba 30 min na orbiteku z obciazeniem 5 (maksimum jest 6) i 30 min cwiczen z kettlebellem. Jest moc! Popracowac tez troche popracowalam, reszta pracy po poludniu.

Gość agatka1214
Deep ale dla dziewczyny 5jajek to raczej za duzo?znalazlam ser bialy smietankowy chyba 12%tluszczu to tez sobie darowac? I zmiesa to wyrzucic tylko karczek i lopatke . kurczaka schab szynke i wolowine moge zostawic ?

Agatka, najlepiej to w ogole wyrzucic wieprzowine, ale jesli juz musisz, to niech bedzie szynka, schab, poledwica. A najlepiej to kurczak, indyk, chuda wolowina. I rybki kochana, duzo rybek :)

3 jajka to ci w zupelnosci wystarcza. A tak w ogole, nie myslalas, zeby jesc na sniadanie musli czy tez owsianke? Tylko oczywiscie wlasnorecznie robione, bo te ze sklepow to maja niedobre dodatki.

Gość agatka1214
Suzan probowalam ale nie moge tego przelknac moge jesc tylko buleczki otrebowe Albo otreby z mlekiem no i niestety ryby tez odpadaja nie chce sie meczyc po prostu tego nie lubie czasem zjem lososia i tyle no i wedzone ryby juz wole codziennie jesc kuskus z surowkami

Gość agatka1214
Dzisiaj chyba zamienie te jajka na kolacje i zjem kuskus z msrchewka i groszkiem i pomidorem bo mi zostalo z obiadu a jutro na sniadanie jajka z pomidorami

agatka 3 jajka i dodaj pomidora jednego do tego i ci napewno wystarczy Płatki owsiane jak najbardziej do tego 2 kromki suchego pieczywa razowego Wędzone ryby odpadają, ryby to podstawa musisz sie nauczyć jeść ryby zamiast wieprzowiny kupuj ryby a z czasem ci zasmakują. Ja kiedyś uwielbiałem schabowego a teraz wole zjeść tuńczyka wiec da sie tylko trzeba chcieć a reszta sama przyjdzie.

agatka piszesz że nie chcesz sie męczyć,ale to tylko twoje przyzwyczajenie nic więcej . MUSISZ ZMIENIĆ NAWYKI ŻYWNOŚCIOWE w swojej diecie aby schudnąć i nie ma zmiłuj i nie ma czegoś takiego jak piszesz że sie męczysz bo albo odchudzamy sie na poważnie albo sie bawimy w odchudzanie !!!

Susan ja już po ćwiczeniach jest MOC ;) Gdzie Gerda ?

Gość agatka1214
No to trudno ja nie bede jadla tego czego nie lubie jakos jedzac tak jak teraz schudlam 19kg wiec da sie nie bede juz wam zawracac glowy moim jadlospisem podziwiam was za to ale nie bede jadla ryb ktorych nie znosze bo sa zdrowe nie dam rady ...

agatka ale ja sie teraz dopiero dowiaduje że schudłaś 19 kg czyli ile teraz twoja waga wynosi ? ze startowej wagi, nie pisałaś nic o utracie wagi nam,nie wiem może wątek przegapiłem ale teraz normalnie zgłupiałem całkowicie że schudłaś 19 kg??? i nic wcześniej nie pisałaś

Gość agatka1214
No w listopadzie wazylam 111 teraz 102, 103

Gość agatka1214
Caly czas pisalam ile waze moze to malo ale wlacze ruch to moze zejdzie ponizej 90 bo przez ostatnie 2tygodnie mam zastój

Agatka, a ile ty masz wzrostu? Bardzo sie ciesze, ze juz schudlas i ze sie ruszasz. A powiedz, udaje ci sie nie podjadac miedzy posilkami? Czy badalas sobie moze tarczyce (czesto waga moze byc spowodowana problemami z tarczyca)

Gość agatka1214
Badalam ok ja przytylam przez stosowanie glupich diet i efekt jojo czasem podjadam w sumie na tygodniu trzymam sie 3 4posilkow a weekend to roznie zazwyczaj w niedziele pofolguje sobie albo jak mam jakas impreze w sobote jestem mloda wiec zdarzaja sie ale to wtedy jakos bardzo nie tyje na tygodniu jest mi latwiej niz w weekend

agatka nie podjadaj w ogóle miedzy posiłkami,zwiększ posiłki do pięciu,wtedy nie będziesz podjadała a metabolizm przyspieszy sam

Gość agatka1214
Ale ja nie podjadam czasem mi sie w weekend zdarzaja wpadki mi 3 4posilki wystarczaja

hmm agatka no coż jestem księgową i skoro piszesz cytuję : No w listopadzie wazylam 111 teraz 102, 103 TO DLA MNIE SCHUDŁAS 9 kg nie 19 !!! hmmm

ja dziś miałam masakryczny dzień u notariusza mi upłynęlo całe dopołudnie ,potem z jęzorem leciałam na borowinę i magnoterapię i spowrotem uparlam się z buta w deszcz i wichurę ok 3 km!! ,żeby rozgonić poranny stres jestem zmachana ale spokojna nic nie jadłam cały dzień dopiero teraz kromke chleba z olejem lnianym i cebulą heh

agatka wpadek nie może być nawet w weekend,jeżeli waga już zejdzie do upragnionego stanu to wtedy od czasu do czasu można sobie pozwolić na drobne szaleństwa ale nie w czasie odchudzania absolutnie.

gerda ważne że wszystko pozałatwiałaś teraz możesz sie zrelaksować ;)

a w ogóle to się nie przywitałam wredna ... Witam wszystkich w ten straszny poniedziałek niech mi już zdejmą te szwy bo oszaleje ani jeść ani się śmiać ani spać :( a do czwartku muszę wytrzymać :(