Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Sorki Pitko myślałam że sadzonki pomidorow kupiłaś w Lidlu hehe. Z Ziębą mnie załatwiłaś od rana go słucham zamiast śniadania zrobiłam sok z pomarańczy i cytryny bo NIE MAM CZASU przez niego hehe

ja mam zakwaszony żołądek i biorę inchibatory pompy protonowej a on gada że tego robić niewolno a ja je biorę 31 lat !!! i co teraz ?susana nie wiesz czy On gdzieś przyjmuje chorych?

Pitko a kwiaty to zależy jakie lubisz kolorki :) ja uwielbiam bakope (jest biała,niebieska i rożowa ) ,bratki (drobne kwitną całe lato) i lobelię (są białe, czerwone, niebieskie, purpurowe, różowe) idę właśnie na dwór ogarnąć truskawk(tam zimują ) bo w maju wkładam je do skrzynek i na taras :) a na zimę wkopuję do ziemi ale się napisałam :)

Witajcie w Piękną Sobotę ja co dopiero wstałem,i najwyższy czas zacząć Weekend,dzisiaj troche mam obowiązków,ale wieczorem trzeba sie coś poruszać Miłego dzionka wszystkim :)

Jestem zagubiona, jesli chodzi o ten balkon! Ile takich sadzonek truskawek czy pomidorow na balkon? Jedna, dwie? Czy do tych truskawek musze kupic jakies patyczki zeby sie po nich piely? Gerda, nie wiem czy przyjmuje, napisz do niego maila, jest podany na stronie, moze odpisze....

susana dzięki za pomoc Idz na balkon i zobacz ile doniczek Ci się zmieści tych podłóznych moje mają około 40 cm i czy chcesz je wieszac ? czy stawiać ? czy to i to? a truskawki musisz kupić wiszace a nie pnące :) te zwisające nie potrzebują żadnych patykow za to podpórek mogą wymagać pomidory zależy jakie kupisz dlatego polecam " koraliki" na balkon i się Pitko nie gub tylko zobacz ile masz miejsca do takiej skrzynki około 40 cm wsadzisz 3 sadzonki truskawek a w taką długą podwójną skrzynkę wsadzam 3 sadzonki pomidorków .Także pomyśl i pytaj jakby co a ja idę do EKLERA po sos sojowy i po królika RAZ w tygodniu będę jeść mięso!!!przez Ciebie Pitko :D tak postanowiłam po wysłuchaniu Pana Zieby hehe

Niezle jaja, Gerda, ale cie przerobilam :)))))) Pomysl moze o miesie ze wsi. Ja sie orientuje w sprawie kooperatyw spozywczych w moim miescie, co by sobie wlasnie takie rarytasy zapodawac. Nie kazdy ma takie szczescie jak Deep :)

Pitko, ty to w sumie na swoje stawy powinnas jesc jakis salcesonik, pasztetowa albo swinska skorke :D

Sama sie wciagnelam i ogladam dzisiaj caly dzien Ziebe. Nie wiem, czy slyszalas Pitko, ze poleca reishi i s**take.

A slyszalas o cholesterolu? Nie masz z nim problemu :D Musze chyba poogladac jakis glupi serial, bo chyba dostalam jakiejs obsesji :)

Pitko! toż Ci pisałam, że miałam rację, żeby nie brać statyn na cholesterol :D i jak jest jakieś zapalenie w organizmie to cholesterol rosnie ! tak jest u mnie ja powinnam na stawy jeść golonkę bez skóry hehe

a co do mięsa to jak jadłam to tylko cielęcinę , kurczaka albo królika ze wsi ze sklepu mięso mi śmierdzi szczochami sorki za to :(

byłam w Eklerze miałam kupić kurczaka zagrodowego ale byl taki 3 kg i nie kupiłam ... taaa maryśka dobra na wszystko ! hehe na balkonie będę konopie uprawiać i będę miala ekologiczne HAHAHA

o tych kooperatywach slyszałam nie wiem jak to u mnie na prowincji wygląda już wiem, że nie wygląda :( na świnię mam namiary ale nie chcę jej jeść

PODSUMOWANIE DNIA Po dłuższej przerwie na rowerze pokonałem 100 km:):) 30 km teren 70 km szosa cały dzień zeszło,jestem padnięty ale opłacało sie nie będę mówić czemu ......wiadomo ) błoto,snieg,zmęczenie ,pot wylewany,resztki tchu to lubię ........ Dowiedziałem sie ze mam wolne w poniedziałek wiec obowiązki poszły na Poniedziałek ,i se trasę zrobiłem na rower wiem wiem wariat jestem ale natura wzywa hehee,taki już jestem

Deep, jestes niesamowity! Ja jeszcze nie jestem na takim etapie. Ciekawe jak dzisiaj Twoje miesnie? 100 km, fiu fiu. Pitko, ja mysle, ze jak bedziemy razem szukac to ty sie jeszcze wyleczysz z tej Twojej dny. Wszystko ponoc mozna wyleczyc i ja w to wierze.

Witam w piękną sloneczną niedzielę Wszystkiego Najlepszego i Kochanego Pitko dla Ciebie z Okazji Dnia Kobiet :D

susana cholesterol mam wyleczony dzięki Panu Ziębie :) a z dną walcze dalej ,zaraz lece do Kościoła i na masaż :) Deep jak przeczytałam o Twoich wczorajszych wyczynach to mi kopara opadła hehe jesteś WIELKI no ale susanie też należy sie WIELKI szacun walczy z tymi przyrządami mało chałupy nie rozniesie ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS MOJE DROGIE Z OKAZJI DNIA KOBIET 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Susan mięsne w porządku pełny luzik,ostatnio zakwasy miałem 3 lata temu hehe dzisiaj regeneracja chociaż i tak sie trochę poruszam ale raczej na spokojnie,a jutro znów po pracy na jakieś 40km lajtowo ;)

Dziekuje Wam za zyczenia. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Pitko, no i Agatko, jesli zajrzysz tutaj. Piekny, sloneczny dzien jest dzisiaj :)

Dziękuję ślicznie za życzenia :) dzisiaj miałam lenia no wiadomo święto HA :)

I niech ktos mi powie, ze nasz topik nie jest swietny! Wyleczyl Gerde z cholesterolu hihi :) Nie moge cos zrzucic wagi, ale postanowilam, ze to jest sprawa drugorzedna, najwazniejsze jest zdrowie, to, ze dobrze sie odzywiam, nie pale, cwicze, wahania wagi sa normalne, to jest szok dla organizmu.Maz uwaza, ze jestem idealna, to najwazniejsze! :)

Witam w śpiący poniedziałek :) susana Twoja waga stoi bo zamieniasz tłuszcz w masę hehe a moja stoi bo nie mam już co zrzucić hehe mam grube kości ;)

Dzien dobry! Dzisiaj troche popracuje i ide zalatwiac rozne sprawy. Potem fitness. W niedziele o 7ej rano wzielo mnie na czyszczenie fug na podlodze w kuchni :) No kto normalny tak robi? :) Teraz produkt mi sie skonczyl i mnie meczy, bo jest olbrzymia roznica miedzy kuchnia a reszta kafelek. Moze uda mi sie dokuic ten produkt (kupilam kiedys lidlu), a jak nie to trzeba bedzie szalec z soda i octem. A tak w ogole to sie nawet ciesze na ten tydzien, w sumie nie wiem dlaczego :D