Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Dzien dobry, u mnie slonecznie :) Piekne, piekne widoki! Deep, ty to jestes niezly wyczynowiec. U mnie niedziela edukacyjna, bede sie uczyc z corka.

Witam u mnie sloneczko ale 10 stopni.Deep podziwiam Cię !!! ja ze swoją klaustrofobią to na balkon w wiezowcu nie wyjde hehe a na ruchomych schoach do gory wiadę ok ale żeby zejść to mi muszą schody wyłączyć mam tak obstukane w paru sklepach haha. A widoki zapierające ... Cudowne !!! Susana 3 minuty zajelo mi zrozumienie z czego będziesz się uczyć ? dopiero pojełam że nie z corka będziesz się uczyć a z córką !!! :D na śniadanie jak w niedzielę przystało jajecznica ze szczypiorkiem i siemieniem lnianym :) a u Was?

Po lekcji. Niestety nie mam polskich liter, bo mam francuski laptop. To nie z lenistwa :)

YOLANTA no ja dziśaj też jajecznica ze szczypiorem i wkroiłem oczywiście moje papryczki chili do jajecznicy mega zestawienie. Dzieki wielkie za miły odezw co do mojej wyprawy,na czerwiec planuje już Tatry Wysokie zobaczymy co z tego wyjdzie,a tak wogóle to u mnie 2 kg w doł czyli 72 kg czyli już równowaga ;) forma na sezon wybudowana prawie na 100 %

Susan oglądałem Pireneje ale czad aaaaaaaaaaaa :) :) :) :)

Gość Susan07
Dzien dobry w sloneczny poniedzialek! Deep, w Pirenejach to bys sobie poszalal :) Tam jest taki szlak pielgrzymkowy, chyba z 1000 km i wlasnie sie przez Pireneje idzie. My mamy dom niedaleko Lourdes, takze pielgrzymow gorskich widujemy codziennie. A z okna mamy piekna panorame gorska :)

Witajcie w zimowy poniedziałek 5 stopni !!! No cóż obydwoje macie bardzo fajnie :) ja w górach to byłam ostatnio w Zakopanem w sanatorium z 10 lat temu :(

Gerda, sle ci slonce i cieplo! U nas 20 stopni, jutro ma byc 25.

Gość YOLANTA555
Susana dzięki za gerde wrr ;) i za słoneczko bo wyszło jakąś godzinkę temu :D NAPRAWDE !!! :) :) :)

Susan może kiedyś mi sie uda i tam będe, :) Bo z tego co widze to masz tam jak w raju z tymi górami,i te widoki

U mnie w pracy się mnie dzisaj pytali jak to możliwe żeby tyle schudnąć, i ten tekst .......ale musiałem zabulić u dietetyków i pewnie musiałem do nich często łazić hahaha :D :D :D :D

Gratki Deep, ale juz nie chudnij, dobra? :)))))) My z mezem wlasnie rozwazamy przeprowadzke do Hiszpanii jak juz dzieci dorosna, bo lubimy cieplo, a poza tym, ten dom, ktory mamy, jest dla nas troche za duzy. I po co ja sie tego francuskiego uczylam?? :))))))))))) Piekny dzien dzisiaj bedzie, ok 25 stopni, snuje plany, co by tu fajnego zrobic, ale jeszcze sie nie zdecydowalam. Milego dnia kochani.

Witam, u mnie narazie słońca nie ma ale nie pada. Teraz jestem w pracy na 14 mam komisje w PFRON z powodu karty parkingowej zobaczymy co będzie .Proszę trzymaż kciuki kto może :D