Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość YOLANTA555
Witam w słoneczną sobotę :) wieczorna jak wczorajszy wieczór? sklad kudzu masz ok ja mam 500mg korzenia kudzu także do 3 tabletek max i oczywiście pracowac nad sobą bo jak z przyzwyczjenia idziesz po piwo doo sklepu to i kudzu nie pomoze tyle, ze zniweluje skutki działania alkoholu bo leczy kaca :) tabletki kudzu ma też szereg innych zalet jedną z nich jest obecność genisteiny (izoflawonu) odpowiedzialnego za ochronę organizmu przed nowotworem sutka i prostaty. Oprócz tego kudzu łagodzi dolegliwości menopauzy i andropauzy. Odnosi się to w szczególności do zapobiegania chorobom serca, osteoporozie, zawrotom głowy, uderzeniom gorąca, kłopotom dermatologicznym. a najwazniejsze ODKWASZA ORGANIZM i tego się trzymam :) wesołego weekendu Wam życzę :) idę zmywać schody 3 pietra wrrr a i upiec chleb gryczany za.ebiście prosty i i smaczny i bezgluten :)

Nie ma jak dobrze zacząć Weekend dziś pekło 66 km na rowerze,pogoda wręcz idealna choć juz coraz bardziej gorąco ponad 30 C będzie u mnie hehe

Pieknie Deep, jestes mistrzem! Yolanta, taki to twoj fitness sprzataniowy :D A u nas pasibrzuchostwo, gotujemy kolacje na 10 osob, aromatyczne (bardzo!) curry. Tesciowka robi. W przerwie graja w ping ponga, moze i ja dolacze :)

Witam w przepiekna niedzielę :) tak susana chciałaś rzec to mój jedyny fitness hehe chleb upeklam przepyszny i zrobiłam knedle ze śliwkami pycha! Deep Ty to masz siłe ,zdrowie i czas :)wieczorna zaginełaś ? udanej niedzieli wszystkim :)

Susan dzięki za motywacje :) dzisiaj kolejne 48 km pojeździłem trochę po Zawoi czyli po moim pięknym Beskidzie W tygodniu 2 zmiany więc już tak niestety nie będzie czasu jeździć Wieczorna I jak tam na Weekendzie mam nadzeje że piw już coraz mniej YOLANTA knedle zs śliwkami pycha z truskawkami również Ciekawe jak tam nasza Agatka i jej odchudzanie

Gość wieczornaAlkoholiczka
Hi.No jakoś mi lekko nie dobrze wieczorami i nie mogłam więcej niż 2,5 nie wiem czy to z braku sił czy co ale ostatnio chodzę wcześniej spać.Pozdrawiam was!

Gość wieczornaAlkoholiczka
Co do odchudzania to ja bym też chciała z 6 kg. Podobno alkohol obniża cukier we krwi i dlatego się odczuwa taki głód i chyba dlatego schudnąć nie mogę :/

Wieczorna, no to jest postep :) Yolanta, ja tez ostatnio tylko taki fitness uprawiam, wczoraj ze 40m2 kafelkow szorowalam dwa razy szczotka ryzowa, efekt jest, ale dzisiaj mam zakwasy :D Dzisiaj maz przyjezdza :) Trzeba sie szykowac, no a do tego dom pelen glodomorow, wiec gotowania duzo. Milego dnia wszystkim zycze!

Gość YOLANTA555
witam w słoneczny poniedziałek :) susana oj gotować ja uwielbiam a z fitnesem to wiesz jak u mnie jest hehe, wczorajszy wygladal tak: książka, gazeta,książka gazeta itd na balkonie pod parasolką bo mam uczulenie na słoneczko . Dziś pójdę na ogródek pogadać z pomidorami i ogórkami :D Wieczorna lekko niedobrze to po kudzu hehe znam to :D Deep szaleńcze dobrze ,że urlop Ci się skończył bo byś się zajezdził ;) a tak w ogóle to szacun :D

Wieczorna alkohol sam w sobie jest kaloryczny a 2,5 piwa to jakieś ponadprogramowe 600 kcal (100grampiwa =49 kcal) proponuję przerzucić się na piwo light :D :D :D pozdrawiam

Gość agatka1214
Witam wszystkich u mnie to samo probuje diet south beach montanic ale nie moge zrozumiec montignaca ogolnie wiecie ze ja nie umiem malo jesc i trudno mi znowu przejsc na nielaczenie boje sie ze nie bede chudla nie wiem czemu jakas blokada taka ogolnie od przyjazdu schudlam 6kg lacznie juz 24kg u nas dzis pieknie odpoczywam plywam w basenie stesknilam sie za rozmowami z wami ostatnio kupilam make z ciecierzycy ale nie wiem co z nia robic prubowalam nalesniki ale nie wyszly...

Gość wieczornaA
Ja również pozdrawiam. U mnie nie wiele nowego.

Witam i mamy uwielbianą przeze mnie środę :) oczywiście wolę piątek :D jest ukrop od samego ranka i od piątku mam tydzień urlopu i aby do piątku :) pozdrawiam wszystkich wieczorna jak tam piwsko? mniej smakuje?

Moim zdaniem ludzie którzy zestarzeli sie godnie i mają uśmiechnięte zmarszczki sa piękne. Moja babcia 87 letnia staruszka nadal jest piękna mimo, że pomarszczona. Ponaciągane 80 letnie gwiazdy to manekiny bez godności.

Dzien dobry! U nas dzisiaj 35 stopni, bede siedziec pol dnia w basenie, inaczej byloby ciezko, chociaz trzeba przyznac, ze na wsi jednak takie temperatury mniej doskwieraja niz w miescie. Agatka, masz super wynik w odchudzaniu, oby tak dalej! Milej srody zycze wszystkim.

A ja czekam jak nigdy do Piątku do 22,bo mam ciężki tydzien i mało czasu na wszystko Agatka gratuluje wyniku,Pozdrawiam Wszystkich

Gość agatka1214
No ja pisalam ale nikt nie odpisuje to sobie daruje dalsze pisanie pozdrawiam

Gość agatka1214
Dzieki jeszcze 12kg

Gość wieczornaA
Yolanta 555 jest mniej więcej tak w ciągu dnia mam czasem uczucie ze jest mi niedobrze nie wiem czemu( ?)trochę ale to przechodzi.Wieczorem więcej niż 3 piwa nie dam rady wypić bo jestem po nich strasznie śpiąca i nie mam po 3 juz za bardzo ochoty na więcej i myślę tylko o tym żeby iść spac.Biore dalej 4 na dzień od chyba 3 tyg.Fakt jest ze nie mam takiego dużego ciągu jak wcześniej

Gość agatka1214
No tak bo teraz 88waze a ja mam 176 wzrostu to dla mnie tak optymalnie 75 jak kiedys wazylam 70to strasznie wygladalam strasznie chudo dziwne bo 75to duzo sie wydaje ale mi wystarczy robie tak mniej wiecej to south beach poprostu wykluxzylam weglowodany z makaronow jem chinski ale i tak dokladnie nie wiem czy go moge ale on jest z fasoli o grochu wiec raczej tak

wieczorna Może i faktycznie Kudzu pomaga,staraj się nie myśleć o piwie,postaraj się ograniczyć do dwóch lub nawet jednego. Powiedz mi jak często myślisz o tym piwie, i czy masz tak że jak nie masz ochoty to go wogóle nie pijesz jest ci obojętne piwo. Może być tak że to tylko przyzwyczajenie do wieczornego piwa,choć możesz być w fazie ostrzegawczej,tak czy inaczej musisz ograniczyć piwo,a jeżeli zauważasz że ci to przeszkadza to całkowicie zaprzestać pić piwa,bo skutki będą tragiczne. Ja trochę zmieniłem poglądy na ten temat,bo na tamtym forum miałem nieco inne podejście w tym temacie i wiem jedno osoba uzależniona od alkoholu sama sobie nie pomoże a alkoholizm nie leczony powoduje nawet śmierć. Pijak pije ale wie że w każdym momencie może przerwać pić ,alkoholik co najwyżej może pomarzyć o czymś takim !!!!

Gość agatka1214
Masz racje deep wiesz co duzo czasem daje zmienic otoczenie ja nie mowie ze teraz nie pije bo tak czasem drink wieczorem albo w weekend ale wiem kiedy powiedziec stop a kiedys upijalam sie do konca potrafilam cala noc pic najlwpiej znalezc sobie zajecie ja tu mam napiety grafik hehe rower basen od wrzesnia chce sie zapisac na taniec towarzyski troche sie zmienilo moje zycie wczesniej przychodzilam o 17z pracy i spalam a teraz ciagle w ruchu wiadomo czasem potrzebuje dznia lenia czuje sie teraz duzo lepiej;)

Gość wieczornaA
Dzieki za rady duzo mi do myślenia daja!Powiem wam ze mam tak często ze mi się nie chce napić ale jak już siade wieczorem przed tv to sobie przypomnę o piwie i myślę a może sobie otworze z nudów a bo fajny film a bo to czy tamto :/ potem sobie pomału pije.Jak dzisiaj otworze to obiecałam sobie ze góra 2! Jutro musze i tak wcześnie wstać.

Witajcie ,znam to hehe fajnie tak wieczorkiem sobie przed spaniem pociągnąć ja to wino lubię... no ale ja to wypracowałam sobie system niekupowania wina, jak nie mam to spoko ,jak mam to mnie swędzi ,że stoi a jak wypije lampkę to stwierdzam, że lepiej dziś wypić całe ,żeby jutro nie kupić . No i tak kombinuje ale do tego co było to wracać nie chcę i się o to modlę :) Tak Deep jak się chce to można przestać pić a jak się chce przestać pić a nie można sobie poradzić to trzeba się leczyć . Wieczorna tak dla ostrzeżenia tego nie wiesz ale ja przez to świństwo straciłam siostrę 5 lat temu w wieku 35 lat jej córeczka miała wtedy 8 lat a moja koleżanka siostrę i 2 braci :( :( :( to są tragedie :( :( :( Agatka no to ładnie sobie radzisz a koleżanka chłopaka z pracy już Cie nie denerwuje?

Gość agatka1214
Nie no bo sie przeprowadzilismy hehe ale to pusta idiotka wiec w sumie nie bylo o co . mialam isc rano na rower ale obudzilam sie ze strasznuym bolem nogi tu nad pieta na zgieciu taka golka mala mi wyskoczyla nie wiem buty czy co ale boli jak chodze wiec poplywam w basenie;)

a ja wróciłam z komisji i mam umiarkowaną grupę na 2 lata !!! HURRA ! warto było się odwołać :)