Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
No to super ze Ci sie udalo a ja dzis. Na obiad makaron chinski sklad 70%grich 30fasola mung mam nadzieje ze go moge z miesem duszonym z pomidorami papryka

Gość agatka1214
Yolanta a Ty slyszalas cos o motignacu bo nie rozumiem tej diety a wydaje mi sie teraz jak mi tylko zostalo 12kg najlepsza nie wiem czemu sie boje tego nielaczenia chociaz tyle razy mowilas ze mozna jesc sporo moze podpowiesz mi czemu tak ?

Gość wieczornaA
Yolanta555 bardzo mi przykro z powodu twojej siostry :( Mogę zapytać jak to się stało? Tzn za dużo na raz wypiła? Pozdrawiam i dziękuję za waszą pomoc

Gość YOLANTA555
Witam w przepiękny piątek :) agatka nie rozumię Twojego pytania ...musisz jaśniej mi napisać

Gość agatka1214
Czy slyszalas o tej diecie montignac bo jej troche nie rozumiem moze mi wyjasnisz?

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !

Gość OSTRZEŻENIE
uwaga !!! laski właśnie się dowiedziałam że nawet zwykłe tabletki antykoncepcyjne mają także działanie poronne o czym się z przyczyn marketingowych nie mówi, nie wierzycie to wpiszcie to w wyszukiwarke

Gość agatka1214
Hej ku mojej eadosci dzis na wadze 86wiec juz 26kg za mna jeszcze 10i bede szczesliwa

Gość wieczornaA
Yolanda ojej tez tak jak ja wieczorami ??Może jak by Kudzu brała by jej pomogło ? :( Będę się za nią modlić. Dzisiaj mi się jakoś nie chce piwa wiec idę zaraz spać.Dobranoc

wieczorna ciągiem pije się od rana po prostu klinujesz cały czas,i raczej Kudzu w takich przypadkach napewno nie pomoże !!

Witajcie w Przepiękna Sobotę niestety dzisiaj wyjątkowo ide do pracy i to na 2 zmianę no ale coż jakoś trzeba przeżyć Yolanta jak tam waga u ciebie zrzuciłaś te 3 kg,bo u mnie zaczyna sie normować czyli 2 kg w dół Agatka tylko wiedz jedno jak spadniesz jeszcze z 5kg waga może sie zatrzymać na dłużnej,aby zrzucić ostatnie 5 kg przykładowo trzeba sie mocno przyłożyć oj mocno

Gość agatka1214
Wien wiem ale i tak lepiej 80niz 112 w ogole jakis wstet do wedin dostalam

agatka ja akurat jem wędliny codziennie,ale tylko chude drobiowe innych nie tykam.

Gość wieczornaA
A ci do odchudzania mam pytanie czy Kudzu tez wspomaga?

Gość agatka1214
No ja tez albo kurczaka gotowanego lub indyka faszerowanego

Gość YOLANTA555
Witajcie w ponurą niedzielę ja na urlopie do niedzieli ale wpadać będę :) wieczorna tak jak mówiła Deep w takich przypadkach nie skutkuje już kudzu bo jest za pózno ... ona po dwoch odwykach i detoxach i terapiach ,zapaleniu opon mózgowych nie przestała pic :( dlatego moje zdanie jest takie ,pic może każdy na własną odpowiedzialność ale czy zachoruje na chorobą alkoholową czy nie tego nikt nie wie. Dlatego niektorzy piją całe zycie i nic im nie jest ale traca rodziny i zdrowie ale są i tacy co umierają :(

Deep no jasne, że się już wylaszczyłam :) hehe 60 jak nic na wadze no ale przecież jadę dziś na urlop to znowu nazbieram wagę heh. I takie jojo mam całe życie bo konsekwentna nie jestem albo za towarzyska :)

Ze wzgledu na upaly wstawiam fragment emaila od pana Zieby: Pamiętajcie, że piciem samej wody nie można się dobrze nawodnić !!! a jeśli już tej wody czystej będziemy pić naprawdę dużo - efekt może być wręcz ODWROTNY! Wstajemy rano i jesteśmy już odwodnieni, bo wydychamy sporo pary wodnej, pocimy się... idziemy do toalety. Kawa ODWADNIA! Jedni zaczynają dzień od dwóch szklanek wody inni ... od kawy :-( Do każdej szklanki wody należy dodawać SZCZYPTĘ soli kłodawskiej (nasza Ci to polska sól... baaaardzo dobra) lub himalajskiej. Tak... sól zatrzymuje wodę w organizmie.. i O TO CHODZI !! Nie chodzi tylko o samą sól jako NaCl - chodzi o zawarte w niej MINERAŁY !!!!! Bez nich będziemy chorować i... chorujemy. W zwykłej soli stołowej z supermarketu NIE MA MINERAŁÓW !!!! W soli morskiej licho wie co jest ... często jest ona dodatkowo PRZETWARZANA, wybielana itd ... Nerki jednak muszą być zdrowie.. zaczynać powoli, u wielu osób z nadciśnieniem, ciśnienie może się obniżyć! Jeśli występują obrzęki nóg... ostrożnie. Astmatycy, UWAGA : jeśli czujecie, że "zbliża się"... połóżcie sobie szczyptę tej soli na język, zaczekajcie minute lub dwie i wypijcie szklankę wody, a za parę minut następną. Bardzo często do ataku astmy NIE DOJDZIE !!! Ból głowy? Migrena ? Nie panikować... wypić dwie szklanki wody (każda ze szczyptą soli). Mózg bardzo szybko reaguje na odwodnienie i... boli głowa.

U mnie tak troche nudy na pudy. Jakis taki dzien nijaki (ale mi sie zrymowalo). I troszke tesknie za domem.... Poza tym wszystko ok. Serdecznie wszystkich pozdrawiam, trzymajcie sie chlodno, hihi

Dzien dobry, Dzisiaj za to pogoda u nas piekna, robimy grilla, co jest u nas sporym przedsiewzieciem ze wzgledu na ilosc dan tradycyjnych (np. filet z kaczki, mniam mniam, na szczescie jestesmy w regionie kaczkowym, salatki i rozne inne rzeczy) oraz spora ilosc ludzi do wykarmienia. Jest fajnie!

hej wam a ja walcze z upałami już 3 tydzien,chyba pierwszy raz chce aby zaczęło lać i to ze dwa dni jest po prostu za ciepło na wszystko Miłego Dnia Pozdrawiam

Gość Susan07
U nas tez goraco, a pojutrze wyruszamy do Portugalii. Nigdy nie bylam, ciekawam! Mam nadzieje, ze wszyscy sie dobrze miewacie! U mnie dzisiaj leczo, ale sie zgrzalam przy garach!

Gość agatka1214
Wiem yolanta ze pisalas ale juz nie pamietam za bardzo boje sie troche ze od jedzenia nabialu owocow warzyw i miesa bez weglowodanow moze mi cos byc wiem ze juz tyle razy mi doradzaliscie ale prosze o troche wsparcia

Gość agatka1214
Nie moge przelknac ani kaszy ryzu nawet od makarow mnie odrzucilo czasem ten sojowy zjem z pesto chleb pieke tylko z ziaren bez maki

Dzien dobry, w koncu nie pojechalismy do tej Portugalii, ale Portugalia, a wlasciwie corka meza przyjezdza do nas. Bedzie nas duzo, bedzie weselej :) W planach leniwa niedziela, pojde z synusiem na spacer i bedziemy grali w karty.

Gość YOLANTA555
Witajcie w przepiekny poniedziałek :) ciężko było z netem w te upały gotował mi się i wpisów nie ma moich trudno ... ja już w pracy nadal gorąco ,pomidory dojrzewaja a ogórki spalone :( i nie wiem czy zakiszę chociaż kupne hmm. susana to wesoło masz , baw się dopsze :) agatka konkretnie co z tego montignaca nie rozumiesz ?

Dzien dobry, Dzisiaj przyjezdzaja do nas na pare dni dzieci meza, bedzie wiec pelna chata (oczym juz zreszta wspomnialam). Przygotowania trwaja pelna para, slonce swieci, jest fajnie. Milego dnia wszystkim zycze!