Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Tylko w przerzucaniu strony.Myślałam,że pójdziesz spać i nie przeczytasz,a dla mnie to było ważne. Deep,rozumiem,czuję.Jak to było w jednym filmie:,,widzę was,,. Aha,Deep,pamiętaj,możesz dać tylko to co sam masz,żadnych mądrości innych/książkowych/ nie potrzebujesz.I masz nas,bo też uważam, że nie ma przypadków.

Gość Agatka1214
witam. Yolanta ja też jestem zdania że bardzo pomagasz dzięki Tobie schudłam 30 kg a propo zup to ostatnio zaczęłam jeść :) u nas śnieg dużo śniegu dzieci szczęśliwe

Dzien dobry! Spalam prawie 10 godzin, sen zimowy??? Mialam dzis lekcje, pomimo dnia wolnego, a teraz ide cwiczyc. Po poludniu bede sie uczyc z synem. Milego dnia wszystkim Wam zycze. Deep, to dzisiaj, tak? Trzymam kciuki i czekam na relacje.

Gość Sonia 1
Witam!U mnie śnieg!I też spałam jak misio!Dopiero się budzę przy małej kawce. Susan jak będziesz miała chwilkę to daj przepis na sałatkę z buraków.Od wczoraj w głowie mi siedzi.

Witam w świąteczny dzień :) u mnie nie ma śniegu :( tylko strasznie zimno ! Deep już niedaleko do Twojego wielkiego wyjścia ,ale jestem podekscytowana ... jak tylko będziesz mógł to... czekam na sprawozdanie, a do kościoła pójdę na 17stą. Na śniadanie zjadlam banana a na obiad nie mam koncepcji .

Gość Sonia 1
Jestem!

Ja też jestem i myślę, że wszystko gładko idzie !!! Góral ma " łeb na karku " nas tu potrafi do pionu doprowadzić to i tam go wszyscy słuchają w ciszy ...

Deep no napisz słówko jak poszło? a u mnie dalej śniegu nie ma :( a u Was wszystkich chyba już jest... Ja w koncu do kościoła nie poszłam bo mi pociekła krew z nosa ale był mąż i rodzice więc kreda jest :D agatka przecież Ty schudłaś dzięki ciężkiej pracy nad sobą i oczywiście dzięki odwiedzaniu tej stronki ;)

Gość Sonia 1
U mnie cały czas sypie śnieg.Mój biały piesek na tle śniegu wcale nie jest biały tylko brudno-kremowy. No cóż Yolcia!Ja się dużo lepiej czuję niż zwykle nie dzięki pracy tylko dzięki Twojej wiedzy.

Sonia naprawdę ??? właśnie któregoś dnia miałam zapytać o Twoje ostatnie przeziębienie, bo nie zauważyłam wpiusu,że Ci się pogorszyło ani polepszyło, pamiętam tylko wpis,ze wysłałaś męża do apteki. I jeszcze jedno pytanko suplementy jakie stosujesz na ten czas?

a u mnie nie zaczął padać śnieg mimo tego,że w telefonie na pogodzie sypie od rana ,moja sisi w taką pogodę wcale nie wychodzi na dwór bo potem się trzęsie nie do opanowania, zalatwia się na matę taką do przewijania dzieci .

Gość Sonia 1
Bolało mnie gardło.Ale przeszło. Biorę teraz:Iskial plus,multilac i ceviforte C 1000 i Magnefar b6.Ale mam dokładną listę od Ciebie.Kupiłam tylko multilac,resztę dostaliśmy.Na mamę biorę leki za dużą sumkę i dostajemy do tego co nieco.

Gość Sonia 1
Moja też na matę,bo nie zawsze chce wyjść.Dzisiaj wyszła bo lubi śnieg.Jak jest błoto też daję matę,ona śpi ze mną pod kołdrą,jak dziecko.

Gość Sonia 1
Wabi się Coco.

Soniu b12 koniecznie i d3 w naszym wieku koniecznie! A myślisz że moja gdzie spi?u mnie pod kołdrą ☺

Witam was powiem wam tak to był cudowny dzień przeżyłem coś nie do-opisania, wyrzuciłem wszystko z siebie czyli opisałem moją przemianę ,czyli moje początki od zmiany stylu życia (aktywność,odchudzanie,stosunek do alko) ale najważniejsze była moja własna przemiana wewnętrzna czyli ''Odnalezienie Siebie w swoim Ja'' tak to nazwałem i opisałem grupie swoja podróż w głąb siebie. Po godzinie byłem w szoku ,ludzie bili brawo,dwóch panów trzeźwych od 10 lat aż sie popłakało,ciężko mi to wam opisać bo tego nie da się opisać jak wielka może być siła właśnie we wspólnocie to jest właśnie klucz,po 1,5 godzinie mojego wykładu zrobiliśmy z terapeutą Psychodramy czyli szybki pokaz jak można wpaść w sidła alkoholizmu i jak trudno z niego wyjść,przekaz był poruszający jak i niestety przykry pokazujący prawdę. Dziewczyny dzięki za wielkie wsparcie z wasze strony byłyście cały czas ze mną , bez was by mi się to nie udało,macie wszystkie serdeczne pozdrowienia od całej grupy. :) :) :)

Ten dzień zapamiętam do końca życia,aż łeską w oku sie mi kręci jak widzę tych dwóch panów tak przejętych moią przemową Jestem tak szczęśliwy że pomogłem że sam jestem w szoku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jak powiedział im terapeuta na koniec jeszcze tu wróci do was ........ ;)

Gość Sonia 1
Normalnie podniosłeś mi wibracje duchowe do spocenia oczu.I tak sobie myślę,że warto byłoby to nagrać następnym razem dla innych.Są w sieci podobne świadectwa/oczywiście bez wizji,anonimowe/.Moja grupa nagrywa takie ważne spotkania.Pomyśl o tym razem z terapeutą.Kurcze,tak się cieszę.

Czekałam na to Deep ☺ wiedzialam wiedzialam ,że tak będzie musiało tak być !!! Przełomowy dzień nie tylko dla Ciebie Góralu ale też dla mnie.,że jednak ktoś kiedyś i mnie posłucha jak dzisiaj Ciebie ! nie mam słów... Deep BRAWO! !!

Z nagraniem to super pomysł sam głos by nam wystarczył bez wizji ,Sonia masz spóźniony zapłon teraz byśmy sobie wysłuchały wykładu na żywo na YouTube.A jak byłam w szpitalu to miałam mnóstwo czasu i słuchałam nawrócen na YouTube i innych duchowych spraw

Gość Sonia 1
Pewnie,że posłucha.Jest wiele miejsc,np.Licheń w każdą ostanią sobotę lipca.Plac mitingowy,tysiąc osób co najmniej,zapisujesz się i mówisz.Ja jestem co roku,ale nigdy się nie zapisałam.Wolę mniejsze mitingi.Tremę mam.Na oddziałach też można,tylko trzeba najpierw z terapeutą/tak jak Deep/.

Gość Sonia 1
No bo to nie można za pierwszym razem.Deep za bardzo by się zdenerwował.

Gość Sonia 1
Kupię te witaminy i paraprotex też,tylko okrzepnę finansowo po świętach.

Gość Sonia 1
Muszę do spania,bo jutro syn do szkoły.

Dziękuje dziewczyny za tak pozytywny komentarz, jestem jeszcze sam teraz nakręcony emocjami jakie dzisiaj panowały. To było moje podsumowanie długiego urlopu świątecznego ale jak pozytywnego ten dzień zapamietam do kona życia,jutro szara rzeczywistość ale juz tak tego nie odbieram cieszmy sie każdą chwilą jaka jest nam dana bo MY jesteśmy i możemy sie wspomóc i tu jest siła,co do nagrania pomysł dobry zobaczymy co z tego wyjdzie z grupą spotkam się dość późno teraz bo na wiosnę tzn marzec, kwiecień

Witajcie w czwartek :) no coż u mnie śniegu dalej nie ma :( wymyśliłam, że ugotuję dzisiaj zupę Hipokratesa a co!

Gość wiieczorna
Witam dziewczyny i Depp :) Ciesze się ze ci super poszło ale to moim zdaniem było jasne :) Chce schudnąć 10 kg macie jakieś ciekawe i skuteczne rady? Co do ruchu to jeżdżę tygodniowo mniej więcej ponad 70 km na moim kochanym rowerku do pracy czy na zakupy itd.

Gość wiieczorna
... może próbował ktoś low carb? Dobranoc

Gość Sonia 1
A ja dzisiaj na wyjeździe byłam.Mamusi badanka.Powiem wam do tego trzeba być zdrowym jak tur.Jestem padnięta po prostu.

Jestem wykonczona, ale chcialam tylko napisac: Brawo Deep! Jestem z Ciebie bardzo, bardzo dumna!