Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Witam!Znowu strona.

Gość Sonia 1
Deep!Część zapiła a część po prostu nie chodzi.Masakra,ale rzeczywiście widać,że nie rozumieją.Na przykład jeden uważa,że już jest na tyle mądry,że może robić wszystko po swojemu,czyli tak jak wtedy kiedy pił.Po prostu jest problem z wejrzeniem w siebie i na bank widać problemy z krokiem drugim.Poza tym jest tendencja do obrażania się,jak grupa mówi prawdę co jest nie tak to następny podobno zmienił grupę.Długo by pisać.Zamiast narzekać lepiej się pomodlę.

Witajcie! kochani jesteście wiecie??? :D Soniu to przykre... znam tą NIEMOC :( jestem z Tobą ,jutro pójdę na Drogę Krzyżową na 18stą. Agatka pisz pisz menu a to mięsko na obiad to z czym masz zamiar pałaszować? Ja dziś mam leczo oczywiście bezmięsne :)

Gość Agatka1214
pomidory z jogurtem i feta to sałatka :)

Witam w zapadany piątek :) ja dziś gotuję ogórkową :) i idę na drogę krzyżową ...

Gość Sonia 1
Witam! Przepraszam,że się nie odzywałam.Dzisiaj mam urodziny i się szykowałam na gości.Teraz odpoczywam.Dużo miłych niespodzianek miałam.

SONIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK !!! w/g wszystkich znaków na niebie jesteś ode mnie starsza :D ale i tak Cię kocham :)

Gość Sonia 1
Dziękuję bardzo!od dzisiaj mam piątkę z przodu.Odwzajemniam uczucie bo chociaż gówniara jesteś to piękny człowiek z Ciebie.

Gość Sonia 1
Witam! Jeszcze troszku gości u mnie!Teraz już zrobię się stateczną osobą.

Gość Agatka1214
Sonia wszystkiego najlepszego przepraszam że spóźnione ale szczere . a ja dzisiaj ciezki dzien sniadanie 2 bułki z masłem i pomidorem 2 śniadanie sok z grejpfruta banan i mandarynka obiad makaron pelnoziarniste z sosem beszamelowym kolacja 3 śledzie z chlebem pelnoziarnistym Yolanta popraw jak jest źle bo wydaje mi się że coś pokrycilam to że dużo weglowodanow to wiem jakoś dziś tak wyszło

Gość Sonia 1
Witam.Agatka bardzo dziękuję.Od dzisiaj biorę się za sprzątanie szaf.Postanowiłam codziennie coś zrobić.A zapomniałam pochwalić się,że w zeszłym tygodniu posiałam w skrzynkach nasiona.

Witam w słoneczny poniedziałek :) z rana bawiłam się w fryzjerkę i zafarbowałam sobie włosy :) Agatka śledzie z chlebem to zły pomysł ... Sonia sprzątanie szaf to coś co lubię :D ,potem mamy tyle miejsca :D

Gość Agatka1214
a śledzie nie są neutralne?

Witam wszystkich troche mnie mnie było bo troche zabiegany byłem a w weekend chciałem sie wyciszyć tzn cały weekend spędziłem w górach w Beskidzie Sądeckim czyli Gorce na Turbaczu, nabrałem pozytywnej energii i zagłębiłem się w swojego ducha że tak powiem. Powiem wam że taka wyprawa bardzo dużo daje słowami nie da sie tego opisać. Soniu wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin,pamiętaj deep zawsze o tobie pamięta jak i o reszcie.

Gość Agatka1214
hej dziś wolne mam więc sprzątanie potem pójdę na spacer z siostrzencem jak nie będzie padać. Yola co z tymi śledziami nie są neutralne pisałam już wcześniej że często po jedzeniu puchną mi usta jakby były posiekane tak od wiatru nie wiem czy to alergia jak tak to trochę dziwnie się objawia .

Gość YOLANTA555
Witam wszystkich :) Deep Ty masz super z tymi górami :D zazdroszczę Ci bardzo w pozytywnym sensie oczywiście bo ja mieszkam w depresji ... Agatka czepiam się tych sledzi ale nie piszesz dokładnie w jakim są wydaniu. Neutralne są mięso i ryby świeże. Możesz mieć uczulenie moja koleżanka ma takie ręce jak określasz gdy zetknie się ze śledziem.

Gość Agatka1214
hej od jutra zamierzam wykluczyć nabiał i pomidory i pol serwować jak się czuje czy to nie będzie miało skutków zdrowotnych jak nie będę jadła nabialu ? masło zamienię na klarowne mleko na to bez laktozy lub ewentualnie sojowe ale co z jogurtem np do mizeri co mogę dodać? możecie mi coś doradzić ?

Gość Sonia 1
Dzięki Deep.Grupa lepiej.Coś zaczyna się dziać dobrego,dzięki Bogu.Agatka moja córka nie jada nabiału wcale,bułek też nie.Dzisiaj miała kapustë kiszoną z rybą,a następny posiłek to kurczak i warzywa/roszponkę widziałam i brokuł/.Rano to wiem,że robi płatki jaglane na wodzie z suszonymi owocami/zwłaszcza żurawinę mi zawsze wtranżoli , wszelakie orzechy i migdały także/.A do kawy leje mleko kokosowe albo ciut śmietanki.Kiedyś jedliśmy jogurty ale zakazała/zamiast kwaśna śmietana/.

Gość Agatka1214
a co to jest ta kwaśna śmietana? muszę poszukać tego mleka kokosowego a do mizeri co daje? możesz jeszcze raz napisać o jej diecie ?

Gość Sonia 1
Śmietanka jest słodka/do kawy taka/a śmietana kwaśna i gęsta/ona mówi,że mają najmniej konserwantów. Generalnie to ona nie je glutenu.Widzę,że ma zawsze albo ryż albo kaszę jaglaną.Do smażenia używa olej kokosowy,masło klarowane albo smalec,a na zimno olej lniany.Do tego dużo warzyw.Nie przesadza z owocami/jak chciałam schudnąć to mogłam tylko jeden dziennie owoc/.Ja na śniadanie to jem trzy jajka na miękko/nie cierpię płatków jaglanych/Zamiast cukru ksylitol.Z ryb to nie jada tuńczyka z puszki/rtęć jest/i łososia norweskiego/bo z hodowli chemicznej/.Do wszystkiego używa dużo ziół/czystych bez konserw/.Warzywa przeważnie mrożone/te świeże o tej porze roku są jonizowane albo spryskiwane dla konserwacji/tu Yolcia ma wiedzę na pewno/.Z zup to jada wszystko,nagotowane na golonce albo żeberkach/.To tyle co słyszę i zaobserwowałam.

Gość Agatka1214
dziękuję

Witam wszystkich :) Agatka ja jestem bezmleczna od urodzenia i żyję prawie 50 lat :D

Gość Agatka1214
i nie jesz serów złotych białych a mizeria z czym ? albo barszcz biały jak mam zrobić bez nabialu śmieszne te pytania ale może mi doradzić ie?

Gość Agatka1214
Witam wszystkich u nas brzydka pogoda oby do wiosny .yola a czym zastępuje sz śmietanę do mizeri ? jeśli wykluczam nabiał to mleko kozie i ser mogę?

Gość Sonia 1
Witajcie!Agatka ty tak bardzo się nie przejmuj tą dietą.Za chwilę będziesz chemię widzieć po wejściu do sklepu tak jak ja a to wcale nie jest dobre dla zdrowia psychicznego.

Gość Sonia 1
Znowu strona.Dzisiaj robię kapuśniak.

Gość Sonia 1
Smutno,bo Susan nas nie odwiedza o innych nie wspominając.