Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witam w słoneczny poniedziałek :) Oj Deep to nieciekawą miałeś pogodę ale mam nadzieje ,że już się tam u Ciebie rozpogodziło w każdym razie życzę słoneczka :D Sonia jaka alergia? pokarmowa czy wziewna Cię dopadła? mam pytanko ,czy ktoś z Was bierze K2 MK-7 ? jakiej firmy i jaką dawkę ? Ja do tej pory kupowałam Enzemanna ale drogi jest a teraz jak bez pracy to trzeba patrzeć i uważać na wszystko :(

Gość Sonia 1
Witam!Ja jem codziennie dwa jajka na miękko/wg Zięby/. Alergia wziewna po ścinaniu bluszczowatych.Pomału likwiduję to co mnie uczula.Najgorsze są iglaki,tylko od dotknięcia rany mam/zapomniałam jak się nazywają takie wysokie jak topole/. Yolcia rzuć okiem na Inwex remediks/Novea Idea/.Produkty ze złotem i srebrem monojonowym,krzemem itd.Nie pali się bo na razie brak mi jeszcze funduszy,ale cenięTwoje zdanie. Deep,u mnie nienajgorsza ta pogoda.

Gość Sonia 1
Proszę Was kochani o modlitwę w intencji mojej szwagierki.Miała straszny wypadek i walczy o zdrowie/w śpiączce farmakol.jest/.

Gość Agatka1214
witam wszystkich u mnie też nie ciekawie mamy problem z tym mdm kredyt dla młodych bo na ten rok się skonczyla mozemy kupić teraz mieszkanie ale właściciel ten wkład własny dostanie dopiero w styczniu i dużo osób się nie chce zgodzić drugi problem to że we wrześniu dopiero bierzemy ślub i wtedy nie trzeba kombinować z aktami notarialnymi żeby to było mieszkanie na nas dwoje tylko nie wiadomo czy już pieniądze na 2017 do tego czasu nie zostaną wykorzystane. Sonia jak szwagierka? Yolcia czasem trzeba poplakac ja ostatnio też mam takie dni...

Witam Was kochani ,jak Wy ślicznie do mnie mówicie Yolcia :) hehe Soniu nie pomogę Ci w kremach ani innych chemiach do ciała.Na twarz stosuję : AVA AKTYWATOR MŁODOŚCI- KWAS HIALURONOWY, AVA AKTYWATOR MŁODOŚCI- KOLAGEN MORSKI, VIS PLANTIS, OLEJEK RÓŻANY DO TWARZY, SZYI I DEKOLTU Z OLEJKIEM MACADAMIA oraz inne olejki :) zamiast toniku używam wodę różaną ,sama robiłam płatków róży a do ciała oliwkę magnezową ,olej sezamowy albo kokosowy albo inny ważne, żeby nie był rafinowany ! ,może byż też oliwa z oliwek .To tak w skrócie:)

Agatka hej :) wiesz, że ja czytałam o tych problemach z kredytem dla młodych w gazecie i od razu pomyślałam o Tobie ,ciekawe czy się starasz no i masz ! w każdym razie wiedz,że jestem z Tobą i życzę pomyślności !

Gość Sonia 1
Witajcie!Jest bardzo źle!

Gość Agatka1214
Współczuję mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze. A co z Suzann już się martwię

Witajcie w deszczową środę.Soniu pisz co ze szwagierką, wiem, że Wam tam wszystkim ciężko :( ja się modlę. Agatka nie ma dnia, zebym się nie martwiła o susan :(

Witam w przepiękną Środę,ja również dołączam się duchowo Sonia do twojej szwagierki będe sie modlić o jej zdrowie,jestem właśnie w Wadowicach więc tradycyjnie wejdę do Kościoła i pomodlę się o jej zdrowie,mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy i wyjdzie z tego.

Gość Sonia 1
U mnie było ładnie.Najgorsze minęło,tzn parametry się ustabilizowały,ale jest amputacja i niestety śpiączka.Dziękuję za wsparcie i modlitwy.Pomogły,bo było już b.źle.Teraz czekamy. Deep,na grupie też lepiej.Aż czterech nowych.Powiem-a mówiłeś! Yolcia dzięki za kremy/jak będę miała czas i głowę to skorzystam zTwojego doświadczenia/.Agatka,nie denerwuj się,może będzie jakiś nowy program dla MM.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Agatka1214
A Soniu jak mogę spytać to był to wypadek samochodowy jak to się stało? Deep miałeś mi linka wysłać sprzedajesz?

Witajcie :) u mnie szału nie ma 7 stopni ale nie pada. Soniu :) że stabilna już jest, będzie dobrze. Dziś mi się śniło, że susan napisała ,ale nie ma jej :( no coż dzisiaj na ogrodek trzeba wyjść !

Gość Sonia 1
Wpadła pod duży samochód i ją przejechał,na szczęście po nogach.Ale ubytek krwi /chyba/spowodował śpiączkę. A ja złapałam wirusa grypy/wiem od kogo/.U nas panuje,kolejki są do lekarzy dwudniowe.Ja jak zwykle najpierw spróbuję sama.Wczoraj mi mąż postawił bańki,a teraz piję napar z lipy i się pocę.Yolcia najgorzej,że ogródek beze mnie.Ale dzisiaj i tak pada.

Witam was Sonia zobaczysz ze szwagierką będzie coraz lepiej z biegiem czasu. Co do nowych na grupie daj zanać jak sobie dają rade. YOLA Mam przeczucia że Susan za niedługo napisze do nas.

Agatka sorki ale zapomniałem trochę o aucie z tego ostatniego zabiegania,jeszcze program gdzieś do fotek zgubiłem Ale spoko,ogarnę nowy program jakiś i porobię ci zdjęcia,jak się w końcu pogoda zrobi bo na razie leje u mnie na całego. Auta ogólnie nie wystawiałem jeszcze na razie tobie wyśle fotki myślę że szybko to ogarnę ;)

Gość Agatka1214
Oki zobaczyć zawsze można tylko nawet żeby podjechać to chyba daleko bym miała. Dziś stanelam na wagę 4 kg więcej znowu 86 od jutra się biorę za montignaca rower i trzeba schudnąć niestety dziś mi jakoś słabo pogoda straszna cały dzień leje

Agatka wskakuj na rower sezon już sie zaczął na dobre,4 kg to moment zrzucisz na rowerze oczywiście przy malej diecie. Co do auta to jak ja kupowałem auto,bo Mazda była z Wawy,to spotkaliśmy się w Częstochowej,tak aby trasa wyszła pół na pół,to zawsze można zrobić tak samo ewentualnie.:) Myśle że w Sobotę zrobię foty na spokojnie.

Gość Mmalina
Witajcie Moi kochani Tu MMnalina.przepraszam ze tak rzadko pisze ale zbyt duzo sie u mnie dzieje.aaa moze i czasem nie mam odwagi sami wiecie czemu.mimo to cały czas śledze wasze wpisy.super ze istnieje taka grupa.u mnie czasem za duzo sie dzieje i nie bardzo mam kiedy pisac ;( pozdrawiam i ściskam mocno

Gość Agatka1214
No zobaczymy bo narazie szukamy coś do 8 niestety brak czasu ale wyślij zobaczymy no martwię się o Suzann aż tyle się nie odzywała kurcze mam nadzieję że wszystko ok Deep 4 kg przytyłam chce ważyć 75 więc jeszcze 11 trzymajcie kciuki z waszą pomocą dam radę 28 zarzuciłam dzięki wam