Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
Burza jest.Strasznie grzmi.

Gość YOLANTA555
Widoki przepiękne ,dzięki Deep od razu lepiej człowiekowi na duszy jak takie cuda ogląda :) uwielbiam góry a mi się 3 fotka najbardziej podoba :D Soniu brałam Hitaxe na alergie ale już 2 lata nie biorę bo... pogoniłam alergię HA ! a co ma woda utleniona do Hitaxy?

Gość YOLANTA555
Soniu! a u mnie burza gradowa !!! ale wali szok!!!

Witajcie u mnie już po burzy :) dziś byłam u lekarza bo od miesiąca mam " metal" w buzi wrrr nie wiem co to za cholerstwo ! dostałam skierowania na wyniki jutro lecę porobić .

Gość Sonia 1
Ojej!A jak pogoniłaś alergię? U nas dzisiaj leje.Co chwila burza,ale na szczęście nie takie jak u Ciebie.Wszystko rośnie w oczach. Napisz co wyszło w badaniach. Agatka co tam u Ciebie?

Soniu tylko dietą i witaminami :) u mnie dziś pięknie ,czekam na autobus i jadę na pieszczoty pobierania kwi :) pozdrawiam

Gość Sonia 1
Witam!U mnie ciepło i przyjemnie.Grupa rośnie.Jak już mi się mylą imiona to jest super! A ja niestety znowu wizyta u lekarza!

Witam :) no jestem zadowolona po piciu wody utlenionej wyniki mam SUPER!!! nawet nie pamiętam kiedy takie miałam ! nawet kwas moczowy spadł mi z 6.7 na 5.7 norma 6 rewelacja i nareszcie cholesterol mam cacy 191 :D i anemia zlośliwa znikła :D i wyobrazcie sobie BEZ BRANIA LEKÓW TAKIE EFEKTY!!! pozdrawiam i idę siać rzodkiewkę bo mi się kończy :)

Gość Sonia 1
Witam.U mnie wszystko dobrze,a dolegliwości zgodne z wiekiem u kobiet.No to rozpoczynam picie. Wody z Yolcią.

Gość Agatka1214
Hej u mnie leci pomału niestety waga nie spada przytyłam kurcze brak motywacji nie wiem co się dzieje wzięłam się za montignaca mam nadzieję że dam radę. Deep a z tym samochodem to już nie wiem gaśnie dalej jeszcze musimy do gazowniika pojechać

Witajcie w piątek ja zaraz nad jeziorko jadę :) Agatka coś dla Ciebie wczoraj wyczytałam u Św,Hildegardy, że zapalenie ucha w maju i czerwcu jest najczęściej spowodowane jedzeniem truskawek! kto by pomyślał!!! a tak na margiesie w/g w/w świętej najgorsze z owocow i warzyw są właśnie: truskawki,śliwki,brzoskwinie i por !!! czyli nie kupujemy i nie jemy tego a Jolanta ma posadzone truskawki hehe więc rozda :D

Gość Sonia 1
Piłam.Pamiętam.A ja nie mam truskawek.Teraz mrożę koperek.

Gość Yolanta555
Soniu a Hildegarda pisze że koper tylko gotowany! Piszę w samochodzie ☺

Gość Yolanta555
Soniu a Hildegarda pisze że koper tylko gotowany! Piszę w samochodzie ☺

Witam Weekendowo :) od wczoraj pogoda piękna u mnie,wiec to wolne planuje na rowerze bardzej lajtowo,góry za tydzień,plan juź jest i to konkretny,ale to napisze w tygodniu co i jak. Agatka mi sie wydaje że to tylko będzie wina gazu,więc jak najszybciej do dobrego gazownika jedzcie. Sonia kolega wyszedł ze stacjonarnej,noi ogólnie co tu dużo pisać wytrzymał jeden dzień,nadrabia zaległości,w ciągu jest już ponad tydzień,ale przeczuwałem to jakoś,po prostu widziałem po nim że nie idzie z nastawieniem na porzucenie alkoholu do końca zycia i zmieniem siebie ogólnie. Sonia prawda jest taka że jak sam od siebie nie chcesz sie zmienić w głębi siebie i nie zmienisz całkowicie myślenia to choćby jak dobry ośrodek był i ludzie to to nic nie da.

Gość Sonia 1
Witam!Deep,masz rację,że człowiek musi chcieć.Tylko przeważnie nie wierzy w to,że potrafi swoje życie zmienić.Coś w rodzaju samobójcy,niestety.Nie widzi,nie wierzy i nie wie.I w tym miejscu należy wprowadzać zmiany.Dlatego AA działa przez przyciąganie.A nigdy nie wiadomo co kogo przyciągnie,kiedy i czy wogóle..Ja staram się nie poddawać ale sam wiesz jakie to trudne niekiedy. Yolcia poczytam,ale zawsze wsypuję pod koniec gotowania.

Witajcie w przepiękną sobotę :) Deep i Sonia mojaSp. siostra ta miała :( miala dla kogo żyć ,córka miała wtedy 8 lat a Ona 35.

W Ośrodkach ludzie dostają cenne wskazówki jak po wyjściu walczyć z głodami,promują w dalszym etapie mitingi,sponsorów. Pacjent dostaje narzędzia ogółem,a po wyjściu nie korzysta z nich,nic do niego nie dotarło przez ten czas leczenia(nie zdaje ,sobie też sprawy z powagi sytuacji),zresztą sam byłem świadkiem jak były wypisy z jednego szpitala,gdzie parę metrów dalej już była ekipa i ''montaż''pełną parą,ale nie wszyscy,zmam też paru co zmienili wszystko w sobie i teraz są wartościowymi ludźmi wyszli na prostą,no ale właśnie oni zrozumieli najważniejszą rzecz że muszą sie poddać i przyznać sie przed samym sobą ze są alkoholikami,kluczowym elementem w tym jest własne Pokora przed samym sobą,niestety moj kolega nie ma żadnej pokory,więc dlatego jest jak jest.

Yola; mój wujek jest po chyba dwunastu odwykach i dalej pije może by już nie pił, ale komfort picia, ma idealny ale do czasu

Gość Agatka1214
Hej Yola mnie będzie ciężko namówić do niejedzenia truskawek od dzisiaj będę się starała systematycznie pisać menu proszę Cię sprawdzaj piliscie kiedyś ocet jabłkowy podobno pomaga w odchudzaniu Śniadanie sok z cytryny z wodą później 2 bułki z papryka i pomidorem 2 śniadanie truskawki Obiad pierś z kurczaka z mocarella pieczona i kapusta kiszona Kolacja gotowany kalafior Mam nadzieję że nie będę głodna niestety przez moje odstępstwa ciężko mi teraz schudnąć miłego dnia

Gość Sonia 1
Wiem Yolcia.To ciężkie jest.Miałam koleżankę,która osierociła dwójkę dzieci.Nie dała rady.Nie wierzyła.Dlatego dla mnie bardzo ważny jest krok drugi.Najpierw ,,uwierzyliśmy,, a potem reszta,czyli pokora i poddanie się.Chodzi o to aby pacjent uwierzył,że on też może i nie jest z tym sam. U mnie nie najlepiej,mama gorzej.

Witam :) Agatka no cóż menu ok właśnie ale te truskawki! ja piłam ocet jablkowy na zakwaszenie żołądka - łyżkę na szklankę na czczo. Soniu trzymaj się ! a jak po wodzie jakieś objawy? ja mam pełno syfkow jak nastolatka ! hehe ale tak ma być ! Deep dobrze,że są ludzie tacy jak TY z Sonią :D

Gość YOLANTA555
Mam tyle sandaczy, że zrobię gołąbki :)

Gość Sonia 1
Witam!Po wodzie świetnie.Jestem na trzech kroplach.Do jakiej liczby mam dojść?Malutkie trądzikowate zmiany u mnie również,myślałam,że to od czereśni.Mama lepiej.

Hej wszystkim. Jak sie macie kochani??Śledzę wasze wpisy i strasznie miło czytać że ktos pamieta o tobie.Czytam tez stronke z poprzedniego topiku....bo jak sie domyslacie znowu zaczelam pic.cholera jak to brzmi starsznie ....wrrr.ale niestety tak jest.Z dnia na dzien jest coraz gorzej raz zawalilam prace,raz pilam w pracy.cholera sama widze ze jest coraz gorzej.i taki jest mój powód nie pisania do was.sama sie tego wstydze ze znowu pije. Pozdrawiam wszystkich i sciskam cieplutko. Mmalina

Hej wszystkim. Jak sie macie kochani??Śledzę wasze wpisy i strasznie miło czytać że ktos pamieta o tobie.Czytam tez stronke z poprzedniego topiku....bo jak sie domyslacie znowu zaczelam pic.cholera jak to brzmi starsznie ....wrrr.ale niestety tak jest.Z dnia na dzien jest coraz gorzej raz zawalilam prace,raz pilam w pracy.cholera sama widze ze jest coraz gorzej.i taki jest mój powód nie pisania do was.sama sie tego wstydze ze znowu pije. Pozdrawiam wszystkich i sciskam cieplutko. Mmalina

Gość Sonia 1
Witaj Mmalinko!Fajnie,że jesteś.Mam nadzieję,już na stałe.Pisz do nas,może razem z nami odmieni się u Ciebie.Chcemy wiedzieć co czujesz i jak Ci jest źle.Ja mam nadzieję poznać Cię tak jak pozostałych.Zobacz mogę napisać ,,chcemy,,bo tworzymy zgraną grupę.Po prostu z nami bądź.