Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Dziekuje wszystkim.tak jak radzicie kazdego dnia mówię sobie ze dzisiaj nie pije alkoholu i pomaga ;) Jolcia a czuje sie juz w miare dobrze.dzisiaj przespałam cała noc ręce mi sie tak juz nie trzesa tylko ze apetyt mam ogromny.nie lubilam nigdy slodyczy a teraz na slodkie mnie bierze. Deep super zdjęcia góralu.ja w sierniu do zakopca jade jak zwykle zresztą ;)

Piękne fotki! wprost przepiękne ! u mnie czereśnie 15.99 malinka teraz już wszystko będzie lepiej :) no tak apetyt wraca bo organizm wyposzczony, dlatego pisałam wodę pij ! bo Ci w biedra wejdzie hehe .DOBRANOC

Pije pije wode;) mozecie mi zaliczyc 3 dzien bez alko kochani ;) Ale dumna jestem z siebie ;)

Gość Sonia 1
Malina! Zaliczamy.Uzupełnić musisz magnez i inne mikroelementy. Brak magnezu jest normalny. Apetyt na czekoladę się pojawia. Coś chyba u mnie nie tak bo mi się zamiast zdjęć wyświetla 404.

Witam Malin również ci zaliczam trzeci dzień oby tak dalej,oprócz wody polecam ci wcinać arbuza pomaga nawet lepiej niz woda a i arbuz bardzo zdrowy. Chyba kafateria nie toleruje zdjęć co w ogóle jest niezrozumiałe,pomału mnie to zaczyna wkurzać na maksa

Yola ja dziś w pracy będę ale niestety w bardzo smutnym dniu. Dzisiaj pogrzeb mojej szefowej miała 52 lata,od 10 lat zmagała sie z rakiem,niestety we wtorek przegrała walkę. :(

Deep :( :( :( o matko tylko 2 lata starsza ode mnie :( przymij moje wyrazy wspołczucia :( no i trzym się jakoś na tym pogrzebie .

coś dziwnego z tymi fotkami mi się ciężko ale otwierały a teraz sprawdziłam i error ! nawet tamte z poprzedniej strony !

Gość Sonia 1
Hura! Jedno mi się otwarło. U mnie upał. Dzisiaj o 16rozpoczynam akcję zielsko. Nie pryskałam więc masakra. Do niedzieli z przerwą na mecz może ciut ogarnę. Brat ma urlop więc posiedzi z chorą. Około hektara będzie.Lubię to robić ale przeważnie mam inne obowiązki.

Gość Mmalina
Witam ja siedze w pracy jeszcze kilka godzin.Deep jaka tragedia,szkoda,wyrazy współczucia.ale niestety takie jest życie,nigdy nie wiemy kiedy odejdziemy...Jolcia na pewno znajdziewsz jakąś robotkę dla siebie,to tylko kwestia czasu. Soniu to sporo masz roboty przy takim areale z zielskiem ;( A ja dzisiaj juz 2 kg czeresni spotężyłam i miogłabym jeszcze tyle samo wsunąć;)

Malinko ja dziś na malinach jadę hehe :D jak zdrówko? właśnie wieczorna daj znak, jak żyjesz ? Sonia na ile czasu to odchwaszczanie starczy? bo ja w jednym końcu kończe a w drugim już mam znowu chwaściory ale ja tylko naokolo domu mam ziemię a tak to polbruk.

O malinki tez lubie super są.A ze zdrówkiem coraz lepiej.chociaz dzisiaj w nocy mialam straszne koszmary i obudzilam sie kolo 1 a potem juz ciezko bylo usnąć.nawet dzisiaj dwa razy piwa omówilam.korcilo mnie,ale powiedzialam sobie ze nie i koniec bo na jednym by sie nie skonczylo jak zwykle.takze czwarty dzien pewnie tez bedzie mozna zaliczyc.ale czuje sie o niebo lepiej.zero kaca,zero trzesacych rąk.tylko wlasnie apetyt mam straszny ale staram sie jesc normalnie.od tego piwa i tak mi brzuch urósł i ciezko bedzie go zrzucic;)

Gość Sonia 1
Jak skończę to zaczynam od nowa. Samych krzewów ozdobnych mam ze 100/na oko/, siedem czereśni, osiem wisienek, po sześć śliwek, jabłoni, brzoskwini, jedna nektaryna, trzy gruszki i krzaki porzeczki, agrestu, jeżyny, na koniec mnóstwo malin. A jeszcze warzywa na 250m2 i folia z pomidorami i papryką.A wszystko od czasu jak przestałam pić.

Soniu ty to jestes kobieta pracująca.ale ten twoj ogród to pewnie cudownie musi wyglądac.wszystko na miejcu swoje nie trzeba chodzic po warzywniakach i bazarkach,ale pracy przy tym ze ho ho.;)

Gość Yolanta555
No i jaka ta Sonia wysportowana nusi być, że ho ho !ja to mam tylko 10 krzaczkow pomidorów i 20 ogórków i 3 maliny do tego 2 borówki i 2 czarne porzeczki, 7 dyń i salate i kalarepki i wciąż ganiam chwasciory no ale jaka to robota przy Soni tyraniu !

Gość Agatka1214
Na razie to stęs straszny bo ledwo się z kasą wyrabiamy sporo tych opłat musimy oszczedzac mam nadzieję że do września się ułoży wszystko

Gość Sonia 1
Agatka! Będzie dobrze!Yolcia raczej mi bliskie jest określenie,, stara wiejska baba,,.he, he. Jak mama była zdrowa to dawałam radę. Ale teraz lekcja pokory., bo nie wszystko w życiu jest takie jak chcemy. Musiałam zrezygnować np.z kur, kaczuszki itp. Mam tylko psa i koty. A w tym roku trafiła mi się oswojona żaba.

Witajcie w przepiękny piatek :) ja zaraz jadę nad jeziorko :) Agatka tak to już jest coś za coś -ale będzie dobrze ,jak Cię to pocieszy to ja też muszę oszczędzać bo jestem bez pracy :( Malinka wekeend się zbliża ale trzymaj się ,dzisiaj 5 dzien :D Soniu pilnuj Malinki ;) bo ja nie wiem jak z zasięgiem będę miała !

Witam kochani Możecie mi zaliczyc 5 dzien ;) Jolcia no to sobie poleniuchujesz nad jeziorkiem a jak sie kochana opalisz.Soniu no co ty wcale nie stara wiejska baba z ciebie tylko po prostu robotna kobietka z pasją.ja nie bardzo lubie grzebac w ziemi;)Agatka nie marwt sie pamietaj ze najpierw jest pod górkę,żeby potem było lżej ;) Chociaz o oszczedzaniu to ja cos wiem bo tez teraz mam ciezko.Bedzie dobrze kochana grunt ze macie mieszkanko ;) Pozdrawiam

Hej Agatka pełny luz zobaczysz że wszystko się ułoży z mieszkaniem i z kasą na wszystko trzeba czasu,pomału i do przodu ;)