Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Wiieczorna
Zalet jest bardzo dużo w sumie w piciu chyba nie ma żadnych :)

Gość YOLANTA555
wieczorna masz wielką rację! z picia same straty,kac i niedobrze blee

Gość Sonia 1
Witajcie! Zalety z niepicia:po pierwsze człowiek zaczyna widzieć prawdziwe kolory wokół siebie. Koleżanka nadal pije. Martwię się, że ją stracimy. Kompletna destrukcja.

Gość Sonia 1
Jestem. Po mitingu. Od jutra mam gości.

Witajcie pogoda przepiękna :) Odbieram wyniki po 14 na watrobę i cholesterol juz się boję bo rano mialam 130 cukru hmmm pozdrawiam wszystkich,Sonia Twoich gości tez :)

Gość wiieczorna
No hej wszystkim. Ja tez mało pisze bo nikogo nie ma. Ale teraz wakacje i do tego ładna pogoda :)

I ja również Pozdrawiam Wszystkich w piękny Piątkowy urlopowy dzionek :D:D:D

Gość wiieczorna
Yolanta i jak?? Cisza tutaj..Ładna pogoda i wakacje? :)

Gość wiieczorna
Yolanta i jak?? Cisza tutaj..Ładna pogoda i wakacje? :)

Gość gość
Jola, cukier poszybował, zdrówka od gościa:)

Gość Sonia 1
Goście dziękuję . no i do Lichenia nie pojechałam. Najwidoczniej ma mnie tam w tym roku nie być. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

Witajcie kochani :) watroba zdrowa tylko trójgrycerydy za wysokie i potasu za mało .A ja już nad jeziorkiem ,chłodnawo jeszcze idę zaraz na ryby ! pozdrawiam miłego weekendu wszystkim.

Dobry wieczór z marnym dostępem wchodzę tu i nikogo nie ma :( no cóż pozdrawiam znad Jezioraka :)

Gość Sonia 1
Witam! Czekałam do tej godziny bo internet znowu zawalony do późna. Gości mam. Wybrali się do mnie na dłużej. Pozwalają mi tylko oddychać. Pozdrawiam wszystkich.

Witam ,wróciłam właśnie znad jeziorka :) pozdrawiam wszystkich a szczegolnie Sonię za to ,że jest tutaj mimo gości :) Sonia powitaj mnie w klubie 50 + hehe Deep pewnie jedzie już nad morze .

Gość YOLANTA555
Witam a gdzie wszyscy się podziali? ja nie miałam zasięgu nad jeziorem przez ciągłe burze ale już jestem w domu. Po przeczytaniu kolejnej mądrej książki stwierdziłam,że naprawdę za mało się ruszam i kupuję sobie tranpolinę ha :) Proszę odezwijcie się co u Was slychać???

Gość Sonia 1
Witam w Klubie Yolcia. Goście pojechali. Fajnie było, tylko padnięta jestem. Jutro się odezwę więcej.

Gość wiieczorna
Witam i pozdrawiam! Ja w taka ładna pogodę staram się spędzać dużo czasu po za domem :) Milej niedzieli wszystkim!

Witajcie laski :) teraz ja mam gości z Podlasia hehe pozdrawiam wieczorna ja też bym chciala poza domem ale sia wyższa mnie trzyma przy stole ale narazie wypiłam tylko jedno piwko .

Witajcie w pochmurny poniedziałek ,czekam na trampolinę ,którą zamowiłam :) gdzie sie podziewacie ? czy wszyscy zdrowi ? pozdrawiam

Witam po małej przerwie,już w domu :D morze zaliczone Krynica Morska super,pogoda również dopisała może tylko dwa dni za chmurami trochę polało ale ogólnie super (dzików akurat nie widziałem :P) Na koniec zwiedziłem Gdańsk, Śródmieście zrobiło na mnie wrażenie :) nawet miałem okazje chwile pogadać z Wojciechem Cejrowskim bo akurat promował swoją książkę na rynku.

W domu w Sobotę popołudniu ,szybkie ogarnięcie się przepakowanie plecaka i już w Niedziele Tatry Słowackie i w Niedziele ponoć jak piszą najtrudniejszy szlak (szlakowany) czyli CZERWONA ŁAWKA ;) Oczywiście pozytywnie zaliczony technicznie przy ostatnim podejściu (klamry,łańcuchy,pionowe ściany)emocji co nie miara -P Dziś mały odpoczynek i szykowanie się na jutro czyli wymarzony ......Gerlach chyba więcej nie muszę pisać,oby ino pogoda dopisała,bo wszystko już zorganizowane na ostatni guzik. Jak zdobędę Gerlach i bedę pod krzyżem to połączę się z wami wszystkimi będziemy tam razem :) :) :) :)

Hej Deep cieszę się,że moje okolice nie są takie najgorsze hehe ale Cejroskiego to Ci dopiero zazdroszczę ! uwielbiam faceta :) Deep a co myslisz o trampolinie domowej ? no nie ukrywam, że liczyłam na to ,że chociaż Ty mnie pochwalisz :D jakby nie patrzył mam poł wieku za sobą 0_0

YOLA Trampolina bardzo dobra rzecz poprawia wydolność jaki odchudza,z trampoliną to przede wszystkim ćwiczenia cardio: wzmacniają mięśnie, zwiększają dopływ tlenu do komórek, stymulują układ limfatyczny,więc YOLA skacz,skacz ile możesz,dodaj jeszcze kije do tego a zobaczysz jak bedziesz fruwała z lepszą kondycją(jak ogarnę góry to napisze ci ćwiczenia z trampoliną bo akurat miałem kiedyś z tym zajawke :)

no to super Deep jak przyjdzie trampolina to Cię będę molestować hehe no to napisz ,że Agatce też by się przydała trampolina ,nawet się zgadzam na to cardio cokolwiek to jest hehe ,pamiętam jak gadaliscie na temat tego pragramu z susan ,co sie z nia stało? chyba nie liczysz już na to,że wroci?

Gość gość
Moje życie zmienił Electro Antiperspirant. Teraz mogę się śmiać.