Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

YOLANTA temat bardzo rozległy i trudny a zarazem skomplikowany, po zagłebieniu przez mnie wielu materiałów i wywiadzie z osobą która przeszła piekło przez picie,uznaje że tak jak my czyli pijący w sposób ryzykowny bo tak z pewnością mogę określić nie zdajemy sobie sprawy jak sprawa jest poważna,chociaż my wiemy to w rodzinie ty z siostrą a ja z wujkiem który dalej pije a jest alkoholikiem w fazie krytycznej.

Samsonka chodzi o to że jesteś przyzwyczajona od wieczornego picia piwa,wiec nie jesteś uzależniona tak mi sie na dzień dzisiejszy wydaje to co piszesz ,a to bardzo dobrze bo szybko sobie poradzisz z tym przyzwyczajeniem .Man nadzieje ze rozumiesz

Gość Samsonka
Rozumiem, i wyczuwam złośliwość z Twojej strony :) Mój wujek i kuzyn zapili się na śmierć. Dlatego tak bardzo się boje i chce przestać...

Gość Samsonka
A czy jestem uzależniona? Wg mnie jestem, od wieczornego picia, to w pewien sposób uzależnienie, prawda?

ktoś tu wypił? że chce się wymiksować? Deep to w jakie fazie ja jestem? w/g Ciebie? znasz mnie trochę ...prawdę proszę o o masło z avokdo sie nie doproszę ...

Samsonka ja rozumiem ze ciężko pewne rzeczy zrozumieć,ale chciałem troche przyblizyć ten problem a to że napisałem że nie rozumiecie i ja też nie rozumiem świadczy o tym że nie jesteśmy uzależnieni tylko po prostu jest to przyzwyczajenie gdzie i tak trzeba byc wyjątkowo ostrożnym żeby pewnej granicy nie przekroczyć.

Samsonka jaka złośliwość co ty piszesz ja cie bardzo polubiłem wiec daj spokój i nie pisz głupot:),chce tylko nakreślić problem i tyle

Gość Samsonka
YOLANTA555 Musisz wiedzieć, że jeszcze nic dzisiaj nie piłam, dla mnie wieczór zaczyna się po godz. 22 więc jeszcze mam czas :) Chce się wymiksowac bo nic nie kumam a jak jestem nawalona to nie tykam int i tel, stosuje się do Twojej złotej rady :) przynajmniej na drugi dzień mam tylko kaca, bez wyrzutów sumienia że coś znów nawywijalam.

samsonka to komorką i netem to trzymaj sie tego bo potem tylko wstyd... ale ktoregos dnia była po 18stej ak pisałas ,ze jstes po 1 piwie hmm

Gość WireczornaA
Kochani zapomnieliście ze ja juz od 10 lat wieczorem pije piwko z krotkimi przerwami ( w ciagu roku mniej więcej 3 mies.) teraz 1-4 piw na wieczor albo jak sie zle czuje to 0 .kiedyś 6 lat temu potrafiłam wypić 8 ale byłam młodsza teraz tak jak bym po prostu im starsza tym mniej mogę.Chyba Bóg mi pomaga bardzo bo się o to modlę juz długo i Kudzu tez się przyczynia. Samsonka jak tam dzisiaj?

Jeżeli kogoś uraziłem moimi wpisami to przepraszam ,ale uważam że aby pewne rzeczy zrozumieć to trzeba czasu a w tym przypadku trzeba naprawdę dużo czasu......Dobranoc

Gość Samsonka
No Być może wtedy po 18 byłam po jednym piwie, bo było tak że wcześniej zaczynałam żeby szybciej się Nawalic. Ale od paru dni postanowiłam sobie ze musze do 22 wytrzymać bez picia i się udaje. Jak dzisiaj będzie to się okaże...

Gość Samsonka
Deep Jeśli to było do mnie, to w żadnym wypadku mnie nie uraziles, ja poprostu tak mam ze wkurza mnie gdy czegoś nie rozumiem. Być może za krótko chleje, żeby zrozumieć. Choć wg mnie to troszkę zawile napisałeś. Ale tak jak już pisałam Wcześniej może przez to wieczorne picie nie umiem już czytać ze zrozumieniem. Miłej wycieczki po górach i dobrej nocy :)

Gość Samsonka
WireczornaA No ja jeszcze nic dzisiaj...Ale coś czuję że nic z mojego postanowienia A Ty jak?

wieczorna ja lglutamine zmówiłam w kapsułkach nie w proszku dla sportowcow bo oni sobie dawkują odpowiednie dawko przed treningiem

Gość Samsonka
YOLANTA555 Oj nie jestem święta, oj dużo nawywijalam po pijaku w necie....do dzisiaj przez to cierpię Sorki ale ja w gotowaniu Tobie nie pomogę, jestem kiepska w tych sprawach, poprostu mnie to nie kręci

Gość Samsonka
Przepraszam że tak pisze i pisze... Ale chcę się czymś zająć żeby nie iść do kuchni do lodówki w wiadomej sprawie. Czym później tym lepiej

Gość WireczornaA
Samsonka szkoda ze nic z tego... Kup sobie Kudzu Root mnie trochę zaczęło pomagać tobie może pomoże więcej bo ty od lutego dopiero popijasz ja na razie jedno wypiłam mam lepszy limit chyba tez przez Kudzu nie wiem ile dokładnie wypije dzisiaj ale góra 4 wczoraj ledwo jedno

Gość Samsonka
Wieczorna A gdzie to można kupić? I może razem popijemy dzisiaj...zawsze to lepiej pić z kimś niż samemu

Gość WireczornaA
A co do głupot pisanych po Alk to ja na początku popijania tez dużo narobiłam teraz już mi się to 1% na 100 zdarza czyli prawie nigdy na szczęście chyba się za dużo nawstydzilam i pewnego dnia moje poalkoholowe emocje zaczęłam kontrolować

Gość WireczornaA
na kudzu.pl kup sobie od razu 3 opakowania po 90 sztuk. Ja nie chce żebyś przeze mnie się napila Samsonka myślałam że nie masz nic w lodówie

Gość Samsonka
No widzisz ja zawsze mam coś w lodówce i to też z przyzwyczajenia. Jeśli się dzisiaj napije to nie przez Ciebie i nikogo innego, tylko przez siebie, bo już taka słaba jestem.

no samsonka zaj...bista jesteś ! mi w to graj mogę pic z Wami razem dziś ine mam nic w domu ale moge wyskoczyć po coś zadania domowe odrobiłam i jestem sama w calej chalupie z alarmami wiec spoko ale czy o to chodzi? jestem najstarsza i zero alkoholu dziś !!! nie powiem gowniary :( ale laski :)

Gość Samsonka
Dzisiaj czekam do godz 23

Gość Samsonka
Yolanta Weź Zwyzaj mnie...ktoś kiedyś powiedział że mi to przydałoby się porządne lanie, pasem i to chyba racja

wieczorna ja mysle,że samsonka nie kuma czaczy ani z kudzu ani z l-glutaminą ani z b-komplex ,nie wspomne o wit C ,chromie,magnezie,potasie itd

Gość Samsonka
Ok juz wiem ze nic tu po mnie, bo nie kumam Yolanta o co Tobie chodzi, ty jesteś już po...A ja w trakcie, juz nie pamiętasz jak to było? Może ja potrzebuje trochę czasu...tak jak Ty kiedyś. Nie oceniaj mnie, ja nikogo nie oceniam

ej samsonka ja Ciebie nie oceniam lasko bo nawet prawa do tego nie mam nie jestem lepsza od Ciebie ani od reszty tutaj a najstarsza jestem niestety :(