Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Wiieczorna
Ciekawe co z Cris 82 ?

Gość Samsonka
Jutro mój mąż wyjeżdża :( właśnie smażę mu 20 kotletow,. Boje się jutra, ale wierzę że dam radę. Ja jestem po architekturze...Wiec tez z Wami się nie dogadam?

Gość Samsonka
Ok, fajnie :)

samsonka nie martw się :( uratowalas mnie przecież w nocy jak byłam sama to jesteś WIELKA :D my z susan dogadujemy się narazie z każdym :) to byśmy tworzyły zabójcze trio FILOZOFKA-EKONOMISTKA-ARCHITEKTKA :D my z susan w ajurwedzie jesteśmy PITTY hehe zrób sobie test : http://a-ajurweda.pl/pl/test

samsonka wyobraz sobie, że 20 listopada będzie rok jak żyjemy tu razem :ja,susan i Deep ,Ale ja, susan i Deep znamy się troszki wcześniej z innego forum ale tam nie daliśmy rady "żyć" nie wiem czy dobrze sie wyrazilam ,najwyżej Deep mnie poprawi :) i powiem Ci ,że przez ten czas pojawiali się nowi ludzie i znikali (agatka pojawia się ale nie znika :D )a My trwamy na posterunku :) chyba nam z tym dobrze chociaż susan mąż mówi, że tu nudno ale nam z tym dobrze :)zniknęła malina,manpi,gruba itd ....a wieczorna sama widzisz...

Gość Samsonka
Zrobiłam test, mój wynik:WATA :8, PITTA:24, KAPHA :5

Gość Samsonka
Oj, Ktoś znika skądś bo mu to nie odpowiada i tyle,

Dzien dobry! Czyli mamy kolejna Pitke w naszym gronie :) Dzis drugi dzien robienia powidel. To juz ostatnia tura, no ilez mozna :)

Witam w pochmurny wtorek :) i nie napiszę byle do środy... wszak czytam, że trzeba się cieszyć każdym dniem i każdą chwilą :D także się cieszę ,że mnie nic nie boli :) że jestem w pracy :) że Was mam i mogę się z Wami przywitać z ranka :)

hehe samsonka następna Pitka :) to jesteśmy we trzy :D susana daj spokój już tym śliwkom ;) uwielbiam powidła mniam ale nie robię bo potem opanowania z jedzeniem nie mam hehe

O, jaki pozytywny wpis z samego rana :) Brawo Jola! Pitko, ja tych powidel w zasadzie nie jem, ja je tylko robie! Jak sie czujesz po oczyszczaniu?

Gość Sonia 1
Witam wszystkich.Też będę robiła powidła. Dowiedziałam się,że są już terapie dla osób,które mają problem z piciem a jeszcze nie są uzależnione.Niestety,nie znam szczegółów.

susan dzięki bardzo :) sama jestem z siebie dumna, że postępy robię HA :D a po oczyszczaniu mam rano blee w buzi ... wiesz... zawsze więcej zwracałam uwagę na aspekty żywieniowe niż duchowe co nie znaczy, że w kościele mnie nie ma w niedzielę ale okazuje się ,że to jeszcze insza inszość ...

Gość Samsonka
Ja natomiast mam doła a o 13 to będzie już dół na maxa Pozdrawiam i miłego dnia

Gość Sonia 1
Samsonka to o 13 będę duchowo przy Tobie.Pomogę Ci dzwigać Twój ciężar.Może będzie Ci lżej.

Gość Samsonka
Dziękuję Dziewczyny. Juz przez tyle lat mój mąż wyjeżdża, a ja nie mogę się do tego przyzwyczaić, za każdym razem jest mi ciężej :(

Gość Samsonka
Już pojechał :(

Gość Samsonka
Już pojechał :(

Gość Samsonka
I pojechał :(

Gość Samsonka
I mój mąż pojechał i znów zostałam sama :(

Gość Samsonka
kurcze telefon mi się zwiesił i stąd tyle wiadomości ode mnie

Gość Samsonka
Zamiast iść na spacer tak jak radził Deep, ja zaczęłam pić, wybaczycie mi?

Gość gość
A co jeśli ktoś nie wierzy w Boga,? Kto wtedy mu pomoże? jak sie nie wierzy to terz pomaga sliwki musza byc pomarszczone to nie bedzie trzeba dawac cukru kudzu root trzeba brac przez miesiac czasu zeby zlikwidowac pociag do alkoholu

Gość Samsonka
Ale ja wierzę w Boga, "ktoś" Ten co nie wierzy to On, nie ja

oj samsonka ,samsonka ja bynajmniej wyrzutów żadnych robić Ci nie będę ,pewnie miałaś taki plan skoro kupiłaś alko :( pozbieraj się jak najszybciej dopiero jest 14.20 !!! do wieczora daleko lasko!