Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasi mężowie was zdradzają jestem tego pewna pracuje w agencji zdrad

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w agencji. Jest to agencja sprawdzająca wierność mężów naszych klientek. Pracuje juz rok czasu i tylko dwoch mężczyzn odmówiło co mnie zdziwiło. Nie dochodzi do całkowitego sexu. Całowanie przytulnie, rozbieranie co jedno jasno świadczy. Dlatego nie chce męża. Jedynie może znajde partnera aby mieć dzidziusia ale nigdy nie wezme ślubu, za dużo widzę. To co wyprawiaja szkoda gadać. A klientki? Ciężko im o tym mówić. Jedne maja dzieci, pracują inne siedzą w domu za kasę męża, różne sytuacje i różne historie. Moze i postawiona dla niego jestem. Ale jakby chcial to by nie zdradzil. Mój były facet mówił ze tak sie nie robi, bo to podstawianie i potem zdziwienie ze zdradza. Ze to jak dac psu kiełbasę z trutka celowo i wie sie ze ja zje. Po takim tekście go spakowalam. Nic nie usprawiedliwia ani postawienie ani alkohol. Moze źle traktowanie , bicie itp. Lepiej sobie wmawiac mam zaufanie , nie zdradzi . To racja

Gość gość
Prawda

Gość gość
hej :) pisz troche jasniej, nie bardzo rozumiem koncowki Twojego tekstu ;)

Gość gość
A kobiety też takie są? Może dajmy zakompleksionej kurze domowej dostęp do superfaceta- przystojnego, czarującego, prawiącego jej komplementy. Pewnie też cześć by się skusiła. Ale nie znaczy to, że wszystkie. I z facetami też tak jest. Niektórzy mają mózgi :D

Gość gość
Kobieta noe da się wkopac jest rozsądną

Gość gość
a teraz jeszcze raz, po polsku proszę :)

Gość gość
A w jakim mieście pracujesz? Bo zaintrygowała mnie ta praca i jeśli poszukujecie pracowników, to jestem chętna.

Gość gość
Taaaaa, kobiety to chodzące ideały a faceci to bezmózgie ameby :O

Gość gość
Dlatego z mezem mam czysty układ

a ja myśle że to działa w dwie strony. Tak samo fajna laska oczaruje cudzego męża, jak przystojny facet zarwie mężatkę.

A ja mam tylko jedno pytanie. Myslisz ze jak slubu nie wezmiesz to "partner" cie nie bedzie zdradzal? Myslisz ze po slubie cos sie facetowi zmienia w glowie i lata z rozpietym rozporem po ulicy szukajac chetnej? Jak zdradza po to i bez slubu bedzie zdradzal.

Gość gość
Zdradzi ale unikne rozwodu. Ja chce tylko dziecka z facetem niech idzie potem do innej. Kazdy zdradza widzę to. Mniejsza liczebność wśród kobiet. Faceci tez po głupiej kłótni leca do łóżka a kobiety po takiej wyją w poduszkę. Wmawiajcie sobie baśnie za górami i lasami

Gość gość
No i nawet jak zdradzaja to jaki wniosek z tego? Kobiety tez to robia i co? Bankowo nie kazdy i nie kazda. Skoro ktos idzie do takiej agencji oznacza ze ma powod. Nie kazdy sprawdza faceta. Czasami ludzie sobie ufajä i nie potrzebuja testow wiernosci. A ten twoj byly nie mial nic przeciwko twojej pracy? Calowanii macanki rozbieranki? To nie zdrada?

Gość gość
Autorko- czym ty się chwalisz? Ze dziwką jesteś? Dla mnie to co robisz jest jeszcze bardziej obleśne niż zdrada. Puszczalska dziunia

Gość gość
Nie idę do łóżka. Mam miesięcznie 3000zl , dodatkowe zlecenia to jeszcze więcej. Nie mial nic przeciwko. Poznal mnie jak juz pracowalam. Po prostu żałosne jest wasza koloryzacja pewność . Daly byscie reke uciąć ze wasz krolewicz was nie zdradza :-)

Gość gość
Ale Ty żyjesz w bardzo smutnym świecie. Znajdziesz faceta do dziecka, ale póki będzie z tobą, będziesz non stop żyła z przekonaniem, że Ciebie zdradzi. Jak zamierzasz wychować dziecko?

Gość gość
ja tam nic bym sobie nie dała uciąć. Niech mnie zdradza, na zdrowie:) kto powiedział, że ja mu jestem wierna?:P

Gość diablica tasmańska
Nie, nie dalybysmy sobie reki uciac, jak mnie maz zdradzi to zdradzi. Mam drzec przez cale zycie , czy jak jakas p*****lnieta sprawdzac go na kazdym kroku? Sprawdzac bilingi, czytac maile, lazic za nim krok w krok? Sama nienawidze kontroli i braku zaufania wiec nie bede tego fundowac osobie ktora kocham. Poza tym przy takim sposobie zycia mozna w psychiatryku wyladowac.

Gość gość
wiekszosc kobiet to jest z facetem z powodow finansowych a faceci z kobietami tez po prostu latwiej wtedy a jak to czytam to koszmar macie 111 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Dla mnie i tak jesteś dziwką. Dajesz się całować, macać i rozbierać za pieniądze :O Jak to inaczej nazwiesz? Ale nie- ty pewnie masz się za bohaterkę- bo uwalniasz te kobiety z toksycznych związków :D Jasne- można udawać, ze g****o to czekolada ale to nie zmieni faktycznego stanu rzeczy :D

Gość gość
Zdradza je a one nic nie zrobią jak moja znajoma autorko. Ma trójkę dzieci siedzi w domu a on hula i co weekend naprawia koleżance klamke od drzwi bo co weekend nie stabilnie ja zakłada. Jaam dwoje dzieci zawsze pracuje. Zdradzi to wypad utrxymam sie sama plus alimenty. Raz mu powiedziałam ze mozemy zyc w otwartym związku i raz w mc skoki w bol nie chcial wiec niech trzyma slowa.

Gość gość
Wiesz co? Żal mi Ciebie. Ja zostałam zdradzona przez chłopaka z moją najlepszą koleżanką. I co? Zdradził to ch.j mu w d.pe. Mam męża, dzieci, rodzinę.....czy zdradza lub zdradził? Kto to wie? Nikt. Ani Ty ani ja, ani nikt inny. Powiem Ci tak, że jeżeli mnie kiedyś zdradził jednorazowo, to wole nawet o tym nie wiedzieć. Nie wybaczyła bym a tak wszyscy sa szczęśliwsi. Co innego jeżeli by miał stałą kochankę to wtedy juz chciała bym wiedzieć i od razu kop. Ale póki co jesteśmy szczęśliwym małżeństwem ufamy sobie nawzajem. Czy jestem naiwna? Może jestem według Ciebie, ale dobrze mi z tym:) Wiesz a dla mnie sa gorsze te kobiety czy Ci mężczyźni co zgłaszają się do Ciebie. Żałośni. Wiesz co? Gdybym dowiedziała się, że moja przyjaciółka zleciła coś takiego na swojego męża i on by zdradził to wiesz do kogo bym straciła szacunek? Do niej. Co innego wynająć kogoś żeby sprawdził, jeżeli mam jakieś złe przeczucia, ale wynająć prostytutkę po co żeby uwiodła mi męża??? Daj spokój... I współczuje Twoim dzieciom....celowo, przez swoje wypaczone podejście do związków pozbawiasz ich na wstępie kochającej rodziny i ojca.

Gość gość
Te kury zaslepione som

Gość magacia
A ja wiem, że mój mnie nie zdradza pracujemy, żyjemy, podróżujemy, przebywamy praktycznie 24/h razem już od 10 lat no chyba, że jak jedzie na myjnie albo idzie na piwo z kolegą to tylko patrzy jak zerwać się z tego łańcucha którym na siłę go trzymam ;) Boję się innej rzeczy czyli jak to będzie jak jedno z nas umrze tzn jak on umrze przede mną. jesteśmy strasznie zżyci. Razem zakładaliśmy firmę, budowaliśmy dom, pokonywaliśmy przeszkody i oblewaliśmy sukcesy. Jesteśmy partnerami w życiu i z nikim nie zbudowałam nigdy takiej relacji :( widziałam jak to było u moich dziadków po śmierci jednego z nich... masakra :(

Gość gość
Bo dzieci nie macie. Zresztą jak mozna 24/h razem siedzieć ale sie dusicie. Autorko masz rację

Gość gość
Autorka ma przykrą rację. Ja za mojego męża głowę bym dała, że jest mi wierny .... dziś bym głowy nie miała ...

Gość gość
hamerxke odkryla!

Gość gość
kobieta ktora sprawdza meza jest zalosna? To Wy jestescie zalosne, ze wierzycie we wiernosc az po grob!!! Ta pani w agencjii sprawdza zaufanie mezow klientek...jak na przyklad na imprezie w klubie...podobne sytuacje sa przeciez, mozna je do nich porownac...wtedy sie wie, czy jak maz idzie na wypad z kolegami a Wy zostajecie w domu z dzieckiem to czy ma slabosc do obncych kokietujacych ich kobiet. Zalosne kury domowe hahahahaha