Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupa korzenna

Figlokluby Rainbow Tours kto korzystał

Polecane posty

Gość Venuuss
Adda77 kiedy dokładnie? Też nam wpadł w oko ten hotel. Zastanawiamy się teraz. Wybór jest spory, no ale chyba zostanie zawężony przez te figlokluby, bo jednak zależy nam na animacjach po polsku.

Gość Venuuss
Aaaa, przepraszam, napisałaś :) My chyba 13 sierpnia. Więc jak coś, będę zdawać relacje. Pozdrawiam.

Gość Murowanna
Adda77 z tego co widzę dziś wyjechałaś, a więc proszę Cię ślicznie, jak wrócisz zdaj mi relację jak było, bo my jesteśmy zdecydowani jechać 10 września (mam nadzieję, że jeszcze wtedy figlokluby funkcjonują?). A chodzi mi głównie o fligloklub w tym hotelu oraz ogólnie o to jak hotel i plaża są przystosowane do dzieci w wieku 5 - 8 lat.

Gość karollowna
Figlokluby funkcjonują do połowy września, także jesli tylko nie macie szkolniaka w domu,to spokojnie :)

Gość Kurczaczkke
Do połowy września? Czy to potwierdzone info? Super by było! Wszystkie znaki na niebie i na ziemi mówią, że z mężem i synkiem pojedziemy na spontanicznego lasta do Riwiery Tureckiej i chcemy jednak skorzystać z tego figloklubu.

Gość Asalaka
W zeszłym roku figlokluby działały do połowy września. I dość prężnie, było dużo dzieciaków. Tyle że w Egipcie, ale w Riwierze powinno być podobnie. Pozdrawiam.

Gość Kurczaczkke
No i świetnie, jedziemy! :) Nie, mamy jeszcze malca w domu, to jeszcze nie szkolniak, więc nie ma problemu z wrześniowym rozpoczęciem roku szkolnego.

Gość Sandra Guliwer
Kurczaczkke jedziecie może do Titan Select? My wylatujemy 9 września i wszystkie znaki na niebie i na ziemi mówią, że animacje będą jeszcze wtedy działały. Daj znać.

Gość Trzecia zapałka
Właśnie szukałam informacji, czy w październiku jeszczesą organizowane animacje w figloklubach. Kurcze, spóźniliśmy się w tym roku niestety :( Trza czekać do przyszłego lata. Wiecie kiedy sie zaczynają? Pod koniec czerwca pewnie?

Gość Lukrowana Marchewa
Ja wyjechałam w zeszłym roku końcem czerwca i figloklub już działał. Nie pamiętam dokładnej daty, ale to było tuż pozakończeniu roku szkolnego.

Gość Trzecia zapałka
Dzięki! A czy we wszystkich hotelach animacje zaczynają się mniej więcej w tym smamy terminie? Czy to jest zależne od kurortu? Pytam, bo chcemy kupić first minute a zależy nam na figloklubach.

Gość wrzeciono
Hej Zapałko, Figlokluby działają od polowy czerwca :) ja tez juz czekam z niecierpliwością na oferty RT na nowy sezon i zakup w first minute :)

Gość Trzecia zapałka
Dzięki! To nawet jeszcze lepiej, bo urlop będziemy mieć właśnie pod koniec czerwca, więc można wyjechać tuż po zakończeniu roku szkolnego.

Gość Aluttka
Podbijam pytanie Zapałki: figlokluby wszędzie ruszają w tym samym terminie czy to wszystko zależy od danego kurortu?

Gość Katulka87
W dokładnie tym samym terminie to pewnie nie, ale mniejwięcej tak, jak tylko rusza pierwszy turnus w okolicach połowy czerwca, to już z animacjami.

Gość Ona wie wszystko
Pojawiła się już oferta z figloklubami na 2016 rok. I jest też info od samego Rainbow, że animacje ruszają około 15 czerwca a kończoł się w połowie września.

Gość Maryssia76
A czy pojawią się jeszcze jakieś inne hotele w ofercie figloklubowej czy to już jest wszystko na rok 2016?

Gość Fandda
Animacje zdecydowanie lepsze od tych, które zwykle organizują same hotele. Raz, że po polsku, a dwa że ciekawsze.

Gość Malamimimi
Kto do Kiani Beach w 2016 w drugiej połowie czerwca? I ma zamiar korzystać z animacji? Wybieram się z córą i chętnie poznam przed wyjazdem singli i singielki z dzieciakami jak również rodzinki. Odzywajcie się tutaj :)

Gość diarka
My chcemy wyjechać z końcem czerwca, ale jeszcze nie jesteśmy zdecydowani na hotel. Ale myślę, że możemy ponegocjowac :) mamy 5-letnią córcię :)

Gość Malamimimi
diarka fajnie :) Kiani Beach wygląda dobrze, ma też dobre opinie na necie, do tego z tego co przeglądałam dużo osób chwali animacje w figloklubie jak i samo miejsce ze względu na przyjazność dla dzieci. Rzucam mojego maila, odezwij się: malgosiazezuc81@interia.pl

Gość diarka
Cześć, napisałam maila i nie mam od Ciebie odpowiedzi, odpisz :)

Gość psikuskaa
Drogie Mamy, a czy korzystalyscie już z animacji dla doroslych? Ciekawi mnie, jak to jest prowadzone, czy mozna się dowiedzieć czegos o kulturze danego kraju? Czy jest to w tym czasie, kiedy animacje dla dzieci?

Gość Wronka28
A co jeśli jestem solo bez dziecka? Słyszałam coś o zajęciach dla dorosłych i pytanie na czym to polega? Czy to są zajęcia dla dorosłych z dziećmi czy dla samych dorosłych też? Jak to wygląda?

Gość Zulazi
Czy ktoś był w zeszłym roku w hotelu Otrent i korzystał z animacji? Poproszę o jakieś informacje od osób, które były i uczestniczyły w zajęciach.

Gość Pewna78
O resorcie Otrent słyszałam wiele pozytywnych opinii, ogólnie rzecz biorąc sama Czarnogóra jest przepięknym miejscem. Sama się zastanawia czy by tam nie uderzyć w najbliższe lato, zwłaszcza, że mam córeczkę, która by się na pewno ucieszyła z takich zajęć.

Gość Kavinea
Pomocy, chcemy jak najszybciej zabukować jakieś wakacje z figloklubem, ale tych hoteli jest tak dużo. Proszę o osoby które były żeby poleciły resorty, bo ciężko się zdecydować tak z katalogu.

Gość Kavinea
Pomocy, chcemy jak najszybciej zabukować jakieś wakacje z figloklubem, ale tych hoteli jest tak dużo. Proszę o osoby które były żeby poleciły resorty, bo ciężko się zdecydować tak z katalogu.

Gość Medicca
Byłą tylko w jednym hotelu, z którego jestem bardzo zadowolona - Orchidea w Bułgarskiej Albenie. Wspaniałe Animatorki, dużo miejsca do zabawy, dobre jedzenie, blisko plaża, same plusy. Ale nie mam porównania, popytaj może na innych forach o opinie. W każdym razie jeśli zdecydujesz się na Orchideę nie będziesz zawiedziona.

Gość mellania
Orchidea to już chyba klasyk, byłam tam dobrych kilka lat temu. Z tego co widze na zdjęciach, klubik nadal ma się dobrze - jest wart polecenia :)