Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupa korzenna

Figlokluby Rainbow Tours kto korzystał

Polecane posty

Gość Drigza
Ja korzystałam i nadal będę korzystać aż moje dziecko wyrośnie. Nie dość że piękna sceneria, morze i wypoczynek, to jeszcze dodatkowe animacje całkowicie za darmo. Jak się ma dziecko to aż żal nie skorzystać z takiej możliwości. Sto razy lepsze od tych standardowych hotelowych.

Gość Koszć
A która wyspa i który hotel z animacjami w Grecji? Fajnie, że jest duży wybór, no ale teraz ciężko się przez to zdecydować. Mam wrażenie, że dawniej tych hoteli z ofertą animacji polskich było mniej. Oczywiście nie narzekam.

Gość Krukura
Kreta i hotel Kiani Beach do którego wracałam 2 lata pod rząd 2 lata temu. Nie wiem czy nadal mają go w ofercie, w każdym razie świetne miejsce na wypoczynek z dziećmi.

Gość Koszć
Tak, z tego co widzę to Kiani Beach jest w ofercie, nawet wpadł mi w oko i poważnie go rozważam. Dzięki za polecenie!

Gość Waskodagama
Potrzebuję od Was opinii na temat hotelu Anastasia Beach Hotel z figloklubami w ofercie Rainbow. Na stronie są tylko dwie opinie, widocznie jest to nowa opcja w ofercie. Hotel 5 gwiazdek, prezentuje się rewelacyjnie. Ma ogólnie dobre opinie w sieci. Ale zawsze to lepiej mieć opinię z pierwszej ręki, szczególnie od osoby, która korzystała z oferty figloklubowej.

Gość Pluskowka
podpisuję się pod pytaniem, szukałam też opinii o tym hotelu w kontekście animacji figloklubowych i najświeższych informacji i wujek google przekierował mnie tutaj.

Gość gość
hotel jest świetny, cypr jest ogólnie przepiękny, nie wiem po co jechać do tropików skoro w europei takie rzeczyz! A hotel oceniam stanowczo na plus, a animacje rainbow dla dzieci zajmujące, ciekawe, dzieci chciały tam chodzić codziennie. Zaprzyjaźniły się z innymi dziećmi i bardzo polubiły animatorów.

Gość Heeee
A który hotel z figloklubami w ofercie wybrać w Grecji?

Gość zenkka
My lecimy na Krete do Mitsis Anisaras Beach - wygląda bajecznie :)

Gość Karolina z Sieradza
zenkka kiedy? My też tam jedziemy z Rainbow 13 sierpnia na 15 dni i mamy 5 - letniego brzdąca, ze względu na którego zdecydowaliśmy się na hotel z figlo :) Ile lat ma Twoja pociecha?

Gość Gerta Garbo
W zeszłym roku korzystaliśmy z animacji w hotelu Kiani Beach i bardzo sobie chwaliliśmy, zarówno my jak i nasze dzieci (5 i 7 lat). Zajęcia prowadzone po prostu super, z uśmiechem i pełnym zaangażowaniem ze strony animatorów. Ja osobiście polecam bardzo.

Gość Kokosha
Potwierdzam, w hotelu Orchidea animacje prowadzone w sposób przemyślany, dzieci dobrze się bawią, rodzice też. Pozdr.

Gość Vionna
W które miejsce we wrześniu wyjechać z oferty Rainbow z figloklubem, żeby temperatury nie były za wysokie, a przynajmniej te odczuwalne? Chodzi mi o takie 25 - 28 stopni. Czy w którymś kraju europejskim tak jest o tej porze?

Gość zosienna
Też się zastanawiam nad Figloklubem początkiem wrzesnia i chyba najbardziej kuszące wydają mi się Hiszpania i Grecja :)

Gość Bonittka
Ja polecam hotel Orchidea w Bułgarii i figloklub który tam działa, rewelka!

Gość gość
Bonittka, ja wybieram się wkrótce. Powiedz, Ty byłaś w tym roku? Jak tak to mam parę pytań odnośnie tegorocznych animatorów i animacji.

Gość Marolla
Polecam bardzo, jeśli jedziecie na wakacje z dziećmi to wybierajcie hotele z dodatkowymi animacjami figloklubowymi, dzieci bawią się świetnie.

Gość DoraRoda
Oferta jest na tyle duża że łatwo można połączyć swoje preferencje hotelowe właśnie z obecnością figloklubu i animacja dla dzieci na miejscu. Polecam bardzo, zwłaszcza Kiani Beach na Krecie.

Gość Katesse
A Nostos Paradise Beach na korfu? Ktoś był, poleca, zwłaszcza jeśli chodzi o figlokluby? Opinie w internecie ogólnie o hotelu są bardzo dobre.

Gość Cicka
Na okres wrześniowy i figlokluby lepiej wybrać Grecję czy Hiszpanię? Gdzie cieplej? Gdzie lepsza pogoda o tej porze roku?

Gość gość
Chciałabym bardzo polecić hotel Mitsis Anasaras Beach z ofertą figloklubów z biura Rainbow. Animacje był rewelacyjnie poprowadzone przez panią Olę i Wiktorię, panie były pomocne i zaskarbiły sobie wielką sympatię dzieci.

Gość Grochaa
Nam się w tym roku niestety nie udało wyjechać, choć mieliśmy już wszystko zaplanowane i mieliśmy właśnie jechać do hotelu ze zorganizowanymi animacjami dla dzieci. Tym bardziej smutno, gdy czytam tutaj jak fajnie było i jak fajne te zajęcia są :( Ehhh... tak to już jest, że czasem coś wypadnie i lipa z wakacji. A do następnych jeszcze szmat czasu.

Gość Kobietek
NIedawno wróciliśmy z wczasów,w naszym hotelu funkcjonował figloklub. polecam bardzo, ciekawa inicjatywa, wiele zmienia na lepsze.

Gość Ribenta
Jeśli ktoś jedzie na późne wakacje i rozgląda się za figloklubem to polecam bardzo hotel alpinus w portugalii. Ośrodek bardzo zadbany, elegancki, czysty, pachnący i miły. Morze i plaża to bajka. Animacje dla dzieci angażujące najmłodszych wypoczywających.

Gość Rakazaka
No niestety koleżanko, dopiero w przyszłym roku mam nadzieje uda się wyjechać i zobaczyć co to są te figlokluby. W ogóle lato zleciało w tym roku w tempie ekspresowym.

Gość gość
Czy w maju działają już figlokluby w hotelach, w których są w ofercie? Czy animacje zaczynają się wraz z końcem roku szkolnego?

Gość LZuzza
Up ponawiam pytanie. Czy jeśli hotel na stronie Rainbow ma w ofercie figlokluby, to czy one startują wtedy kiedy odbywa się pierwszy wyjazd z oferty do tego hotelu?

Gość Genniiaa
Chyba nie, w zeszłym latach figlokluby startowały gdzieś zdaje się w okolicach połowy czerwca.

Gość gość
Zastanawiam się nad spędzeniem świąt w Emiratach z mężem i dwójką dzieci w jednym z hoteli z animacjami figloklubowymi w ofercie. Mam pytanie: czy hotel z zaznaczeniem, że odbywają się tam animacje prowadzi je przez cały rok? Czy tylko w sezonie od czerwca do września?

Gość kazimierra
Letnie animacje są na pewno od połowy czerwca do połowy września, dobra pytanie natomiast o te zimowe...