Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollines

Przespałam się z żonatym znajomym z pracy a teraz jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość karollines

Wiem że to będzie jego dziecko bo nie mam nikogo z kim uprawiałam sex w ostatnich miesiącach. Tak się złożyło że na imprezie integracyjnej za dużo wypiliśmy i wylądowaliśmy w łóżku:o Wszystko byłoby ok ale on jest żonaty no i jego żona też niedawno urodziła córkę. A ja jestem w ciąży na pewno-potwierdzone jest to przez lekarza-w tym momencie jestem w 11 tc! Nie wiem co mam zrobić, na pewno mu o tym powiem, juz parę tygodni próbuję ale nie mam odwagi-on od tamtej nocy mnie unika, próbowałam z nim rozmawiać o tym co się stało, powiedział że to była pomyłka i kocha swoją żonę. Chciałabym również żeby jego żona się dowiedziała, bo dlaczego by nie?Niech wie że jej dziecko będzie miało rodzeństwo. Jak to wszystko rozegrać, niech mi ktoś podpowie? Z góry dzięki za odpowiedzi

Gość gość
jestes szmata! tyle Ci powiem

Gość gość
Nie chciałabym być w twojej skorze

to jest wlasnie powod dla ktorego ja mam mozgowa blokade zeby bzykac sie z kobietami co maja meza. gdyby on nie mial zony to przy wpadce w zasadzie nie ma problemu, a teraz jest....

Gość gość
napisz do zony gach na fejsbuczku ze bedziesz miec dziecko z jej mezem, ze jestes w 11 tyg ciazy, i czekaj na odpowiedz , cos czuje ze to prowo ...

Gość gość
Jeśli nie chcesz zrujnować mu małżeństwa to powiedz mu żeby to on powiedzial żonie

Gość gość
powiedział że to była pomyłka i kocha swoją żonę. x typowy frajer dlatego powinnas z nim ostro pojechac albo wysokie alimenty i dyskrecja albo NA JUTRO kasa na aborcje ( masz jeszcze tydzien mniej wiecej aby usunac ciaze)

Gość gość
on frajer, a ona niby co? on szmaciarz, a ona szmata, bo wiedziała że koleś jest żonaty, szkoda tylko dziecka i jego rodziny

Gość gość
dziewczyna za duzo wypila- zdarza szie a on frajer bo wykorzystal okazje( bisulek zapomnial ze ma zone i dziecko ) a nawet gumy nie zalozyl brzydze sie takimi k****ami co po pijaku huja wszedzie wciskaja

Gość gość
a ja sie brzydze zarowno takimi facetami jak i kobietami

Gość gość
faktycznie, biedna pokrzywdzona, bo pijana- jak nie umie nad sobą zapanowac po pijaku, to niech nie spożywa alkoholu, oboje są tak samo winni, wiec niech tu teraz nie biadoli na forum, tylko razem z tym szmaciarzem poniesie konsekwencje

Gość gość
autorko powiedz wszystko jego zonie , niech kobieta wie jakiego ma lovelasa , jemu sie takie pomylki bede czesto zdarzac

Gość gość
Marne niedzielne prowo

Gość gość
dlaczego prowo - samo zycie , jak bym ci opisala sytuacje ktora mi sie przydarzyla z zonatym facetem to tez bys powiedzial ze to prowo a to samo zycie, zaznacze ze ja w odroznieniu od autorki nie spalam z tym idiota ale jestem w dalszym ciagu nagabywana dosc niesmacznie

Gość gość
Nie powinnaś sypiać z żonatym po pierwsze ale on jest tak samo winny.niech alimenty płaci jak se być z żoną a żonie powiedz osobiście kogo ma pod dachem .sama go w d**e kopnie i sam zastanie.nie miej wyrzutów sumienia.w końcu go nie zgwałciłaś.niech bierze odpowiedzialność za to.on ma sobie żyć teraz z rodzinką a ty co masz zrobić?? On ci też życie tym zniszczył.musi być sprawiedliwie.

Gość gość
Normalnie mu powiedz.a co on z tym zrobi to juz jego sprawa, ale konsekwencje trzeba ponieść,

Gość gość
A czemu ma isc do zony? Ona jej dziecko zrobila? Ja bym poszla do goscia i zarzadala alimentow...

Gość gość
Jak jej dobrze zrobił to o tym nie mówi.Powinna być zabezpieczona jak chce się bzykać.

Gość gość
a facet ktory chce sie bzykac nie musi byc zabezpieczony ?? ja sie nie zabezpieczam , nie mam ochoty pakowac w siebie hormonow a moj maz jak nie chce miec dzieci to musi miec gumke a jak wymysla jakies chemiczne swinstwa dla facetow to niech sam to zre

Gość gość
dziś Marne niedzielne prowo xxx Dokładnie, z tym, że sobotnie bo temat z wczoraj :D

Gość gość
dla mnie też prowo, ale jeśli to prawda to zniszczyłaś sobie życie i zniszczyłaś jego małżeństwo. On nie będzie z tobą byc może i z żoną tez nie (może się rozwieść). Może płacić alimenty na dzieci. Nic nie zyskałaś na tym. Zrujnowałaś życie tylu osobą - zawsze będę tego zdania "jak suka nie da to pies nie weżmie".

zonie bym nie mowila i tak sam powie, jak bedzie musial co miesiac alimenty z konta wplacac. przeciez to sie nie ukryje ;). do goscia poszlabym jak najszybciej.

Gość gość
zonie bym nie mowila i tak sam powie, jak bedzie musial co miesiac alimenty z konta wplacac. przeciez to sie nie ukryje oczko.gif . do goscia poszlabym jak najszybciej X X Hh29 znasz to z autopsji?oops tzn z obdukcji?:D:D

Gość gość
do faceta. co on robil z Toba skoro ma zone i dziecko??? to niech teraz ponosi konsekwencje. Ktos tu dobrze napisal, ze to on powinien sie zabezpieczac skoro nie chce miec dzieci. A do tej co mysli, ze to suka nie da i tak dalej....nikt temu chlopu pistoletu do glowy nie trzymal. Sam poszedl i skorzystal. I tak jest w kazdej sytuacji, chyba, ze ta faktycznie miala bron, kajdanki, i cokolwiek aby go przytrzymac.