Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię Ewci Wachowicz a wy?

Polecane posty

Gość gość

Sztuczna paniusia i w dodatku się wygryzła,a jej udział w top chew żenada!

Gość gość
a ja jej nie znam osobiście i nie oceniam

Gość gość
a ja wogole nie wiem kto to jest wiec trudno mi powiedziec cokolwiek na ten temat

Gość gość
Ja tam jej nie ogladam.

Gość gość
Ja też nie, ale mi nie podeszła do gustu wogóle,jej przepisy są dla bogatych,przepraszam ale używanie drogich olei,typu arachidowy,sesamowy, i inne rarytasy ale sory nie przy najnizszszej krajowej pani Ewo!

Gość gość
jaki masz cel w zwiazku z zalozeniem tematu?

Gość gość156
tez jej jakos nie lubie!

Gość Tasmanska
Och ,myslalam ze tylko ja jestem taka drażliwa na jej punkcie Wygląda jak swinka Pigi, przemądzrala, snobistyczna, flasz i obluda Przystaje z "elitą" co srają wyżej niż doope mają i myśli ze jest taka cool

Gość gość
TO TRZEBA MIEC CEL? ja jej też nie lubię, a swoją drogą udział jej w top chef hmmmmmm........ hehe, też mnie drażni,próbuje udawać miłą a jest uszczypliwa,nie oglądam jej bo nie mogę na nią patrzeć i to nie zazdrość a niechęć do niej!!! każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a co nie? jest osobą publiczną!

Gość gość
Oj Ewcia,Ewcia!!! też cię nie lubię! miss haa są u nas kobiety o wiele ładniejsze,też mnie drażni już wolę Magde Gessler bo ona ma wiedze i doświadczenie a nie pichcenie w domu przed kamerą ;-)

Gość gość156
a na dodatek nie w swoim domu!

Gość gość
a ja mam swoje życie i nie muszę mieć takich emocji w stosunku do obcych mi osób

Gość kasia66
Ja Ciebie też nie lubię,chociaż cię nie znam,a jakoś nie ekscytuję się tym na forum.

Gość gość
JA JEJ TEŻ NIE TRAWIE!

Gość gośćula
nie potrafie ocenic czy ja lubię czy nie ,wszak nie znam kobiety osobiscie. Lubie natomiast jej wizerunek medialny,miło na nią popatrzec ,sprawia wrażenie sympatycznej ,ciepłej kobiety z klasą

Gość gość
tak sprawia wrażenie osoby ciepłej,ogólnie jest słodko-pierdzaca a widac że w rzeczywistości to niezła sucz

Gość gość
Ewa poleca najgorsze oranżady, pasztety, parówy, dania przetworzone, żarcie dla psa,a w top chef błyszczy i stoi koło Wojciecha Amaro wielka kulinarna ekspertka. Sorka ale dla polsatu to jest strzał w kolano aż tak ją wciskaja, że przegięli rozumiem tyłkiem utorowała sobie drogę do programiku w tv ale osadzanie jej w tego top chefie, gdzie każdy uczestnik bije ją o głowę pod względem kulinarnego kunsztu i wiedzy jest jawną żenadą :o

Gość gość
9:31 gość,właśnie to miałam napisać,obok tak doswiadczonych i światowych expertów Ewa? porażka! Niębęde się rozpisywała odnośnie jej osoby bo nie napisze nic miłego, też mnie drażni a jej stylizacje hmmmm chyba zapomniała że nie ma już 18 lat,i chyba lustra w domu nie ma,moja babcia też by była piękna po tak markowych kosmetykach i ciuchach :-)

Gość gość
A ja tam ją nie cierpię,działa mi na nerwy ,słodka a zarazem gorzka i mdła starsza pani ;-)

Też nie przepadam. Kiedyś mnie irytowała, ale kiedy zobaczyłam w jednym z jej programów jak gotowała gołąbki, zmieniłam nastawienie. Otóż wsadziła je do garnka, przykryła talerzem i poleciła, aby na ten talerz położyć kawałek - uwaga - PŁYTY CHODNIKOWEJ, co by swym ciężarem te gołąbki przygniotła :D Od tej pory pani Ewa mnie śmieszy, a fragmenty programów z jej udziałem oglądam ze szczerym rozbawieniem :D

Gość gość
Buhahahha płyty?starsza pani z kólka gospodyń wiejskich ;-)

Gość gość
oooooo Ewa straciłaś przyjaciela ;-0

Gość gość
A ja nie lubie tych, co nie lubia Ewy. Zal mi ich. Uwazam, ze zazdroszcza jej wszystkiego - urody, pasji, sukcesu, kasy. I co Wy na to, nienawstne kreatury? :-P

Gość gość
ależ ona urodziwa, doprawdy :D..

Gość gość
Ojojoj no naprawde jej zazdroszcze,kase mam,urode też,z******tego meza i dzieci,no wiec czego mam jej zazdrościć?! no czego?

Gość gość
I wszystko u niej na wizji jest takie pyszne ulala! a wierzyć mi się niechce, a już te nakrycia i porcelany co odcinek żenada ! dla ludzi bogatych ten program!

Gość gość
psychiczna myszelina mamy dokładnie to samo zdanie

Gość gość
Za to lubię Wojciecha Basiurę vel Modesta Amaro.

Gość gość
Amaro konkretny i doświadczony gość ale ona ;-)