Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem wyrodna zona?? wyslalam meza do tesciow

Polecane posty

Gość gość

wlasnie koncze studia i potrzebuje czasu i ciszy zeby w spokoju sie pouczyc i dokonczyc prace dyplomowa wiec wyslalam meza zeby przez tydzien pomieszkal u rodzicow. nie mam sily ani czasu zeby jednoczesnie uczyc sie, gotowac, prac i sprzatac, wiec maz przez tydzien tam pomieszka i bedzie jadl obiadki mamusi a ja przez ten czas skupie sie na tym co najwazniejsze. mamy sie raz dziennie spotykac na seks. co Wy na to??

Gość gość
To mąż nie umie sobie sam ugotować? Nie rozumie ze sie uczysz i przez tydzień na jego glowie będzie gotowanie i sprzatanie? Serio albo to prowokacja albo naprawde żyje w zupełnie innym świecie. Gdzie maz traktuje mnie przede wszystkim jako równego sobie czlowieka a nie kobietę i zone

Gość gość
a znaczek juz mu na czolo nakleilas? bozia chlopcu raczki uyeebala kolo samej d**y zeby przez tydzien nie mogl sie soba zajac?

Gość gość
Dziwnego masz męża, a to jemu rączki do doopki przyrosły że posprzątać i ugotować nie potrafi?? MASAKRA. Jakiś rozpuszczony dzieciak a nie dorosły facet.

Gość gość
ach nie zrozumieliscie mnie. Maz pracuje ciezko fizycznie, ja tylko studiuje wiec umowilismy sie ze dom jest na mojej glowie. I nie o to chodzi ze nie umie sie soba zajac, tylko ze jego obecnosc mnie rozprasza, nie potrafie sie skupic. Ciagle tylko mysle o tym ze jest weekend i zamiast razem spedzac czas on siedzi w drugim pokoju. Dodam ze mamy male mieszkanie, 30m2 i brak telewizora a ja jeszcze z jego kompa korzystam takze i tak nie mialby co robic.