Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę uciec z domu

Polecane posty

Gość gość

Zwaliłam sobie życie. MAm 21 lat i jestem nieudacznikiem. Nie chcę, żeby rodzinie było przykro, jak się dowiedzą o jeszcze jednej porażce. Nie chcę, żeby się denerwowali, a jak pomyślę, ile mi się napomagali, ile kasy poszło (a to co zarobiłam to i tak wszystkiego nie pokryło) to.. Mam dosyć wszystkiego, boję się czasem tak błahych rzeczy jak otworzenie drzwi przy ludziach etc, jestem bardzo niepewna siebie. Nie mam siły walczyć

Gość gość
to uciekaj. policja cię szybko znajdzie :) :)

Gość gość
policja ma goovno do tego albowiem dama jest DOROSLA i powtorka z KERNA bylaby moze i ciekawym rozwiazaniem, ale raczej juz nie do przejscia w tym kraju gdzie wiekszosc komuchow juz na emeryturach

Gość gość
No właśnie. Policji nic do tego.. Ucieknę gdzieś, może załatwię sobie prace w innym mieście i napiszę pocztówkę za jakiś czas, że żyję i mam się dobrze

Gość gość
TO zrób to, a nie tylko p********z

Gość gość
a po co to robić, możesz mi powiedzieć? jeszcze wiecej nieszczęścia narobisz :D

Gość nocny Rumacajs
Pod wpływem emocji i chwilowego zwątpienia nie warto podejmować działań ,które przyczynią sie do kolejnego zamieszania w rodzinie .Nie zrobiłaś nic złego w sensie kradzieży ,czy innej rzeczy ,aby się w ten sposób zachowywać .Zawsze warto podejmować kolejne próby zmiany sytuacji na lepsze ,nawet, gdy pozornie wygląda że brak efektów .Jednak za którymś razem się udaje i wtedy ,to co było wcześniej,wszystkie złe doświadczone chwile wydają się mało ważne.