Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rewelacyjny ekogroszek z Polski

Polecane posty

Gość gość

Zachecam wszystkich do zapoznania sie z ofertą smarttrans. Kupiłam tam najlepszy ekogroszek od wielu lat. Nareszcie mam taki jak powinien być. Nie dymi, dlugo sie pali i jest wydajny. Poleciła mi go siostra. Wypróbowałam i jestem zachwycona. Trafiłam na promocje. Chyba trwa do konca miesiaca wiec dzwońcie: 503 352 341

Gość gość
potwierdzam. Tez kupuje w smartrans, namówila mnie teściowa i rzeczywiscie.. bardzo dobra jakość w niskiej cenie =) Nie uszę co chwila biegac do pieca zeby sprawdzic czy przypadkiem nie wygasło..

Gość gość
Tesciowa tez sobie chwali ekogroszek ze smartrans.. Ja musze wypalic pozostalowsci z zeszłego roku i tez sie skuszę na ten węgiel. A nie wiesz czy maja orzech II?

Gość gość
Mają. Sam widziałem. Wejdź sobie na stronę : msarttrans.net.pl albo zadzwon na: 503 352 341 i wszystkiego sie dowiesz. Ja kupuje tam od dwóch lat i do tej pory jestem jak najbardziej zadowolony. Nie widziałem żeby jego jakość spadła.

Gość Mielzka
Haha, widzę że firma mocno pracuje. Ja też tam kupuję, akurat nie ekogroszek tylko miał, ale faktycznie Smarttrans ma materiały wysokiej jakości

Gość gość
tak macie racje ja tez tam kupuje i jestem bardzo zadowolona. polecam

Gość hrrt
Energoret to ekogroszek który mogę polecić z czystym sumieniem. Przy zamówieniach dostajemy również darmowe nastawy co jest bardzo przydatne. Wszystko można przeczytać na www.energoret.pl . Ja osobiście polecam wszystkim.

Gość gość
ekogroszek nic nie ma wspólnego z ekologia oprócz nazwy jest to po prostu sprasowany miał węglowy

Gość gość
Jeśli chodzi o ekogroszek, to ja mam bardzo dobre doświadczenia z firmą http://www.ekogroszekcentrum.com.pl/ . Niejednokrotnie u nich kupowałem i muszę powiedzieć, że sprawdza się świetnie.

Gość Max Wiszowski
Na ten moment wybieram ekogroszek z hurtowni KGM, która stawia na węgiel jedynie z polskich kopalń a dokładnie Piast, Wesoła i Wieczorek. Co ważne to jest poddawany dwuetapowej obróbce, dzięki czemu uzyskują frakcję 5-25mm w proporcji 2/10. Szybka dostawa i też co ważne ceny nie są za wysokie, a oszczędność na ilości zużywanego opału jest znacząco widoczna.

Gość likka

Osobiście polecam ten skład Sobianek, dla mnie tu mają rewelacyjny wegiel , każdego rodzaju , workowany albo luzem. Z certyfikatami https://sobianek.pl/