Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tak macie w rodzinie. Ważne pytanie.

Polecane posty

Gość gość

W bliskiej rodzinie ktoś obgaduje przy was kogoś innego, bliskiego wam i jej/jemu. Później oni razem ze sobą świetnie spędzają czas i gadają. A wy same nie wiecie, czy ktoś was podburza, manipuluje i komu wierzyć. Czuję się jak jakaś wariatka, albo może dla mnie słowa mają znaczenie a dla innych nie. Co robicie w takiej sytuacji?

Gość gość
tez u mnie tak jest.

Gość gość
Samo życie.

Gość gość
Mnie to wkurza, bo mam wrażenie, że robią ze mnie idiotkę.

Gość gość
U mnie jest to samo z tym wyjątkiem, ze ja jestem ta która obgadują inni :( Dlatego tez nie utzrymuje zbyt bliskich kontaktow ze swoja rodzina.

Gość gość
Ja za to muszę słuchać. Jadą po sobie, a później cudnie spędzają czas razem. Ale współczuję jeśli cię obrazują. Mnie może też obgaduja, ale nigdy przy mnie ;p

Gość gość
Obrazują"obgadują

Gość gość
tacy są manipulanci

mam to samo niestety i tez nigdy nie mowia nic zlego w mojej obecnosci wszystko za plecami potem sie wydaje dlatego ja nie trzymoje jakis wiekszych kontaktow ze swoja rodzina

Gość gość
u mnie tez tak jest, najpierw nagadują na siebie, a potem udają,jacy są rodzinni, a poniewaz ja trzymam sie z daleka od takich ludzi to jestem dziwolągiem dla nich... a ja nie biorę w czymś takim udzialu

Gość kasia66
W rodzinie mojego partnera tak jest...Postanowiłam nie utrzymywać za bliskich kontaktów i guzik mnie obchodzi czy mnie ,,przyjmą do rodziny,, co mi z takich osób którzy wprost przyjaciele a za plecami skur.... No wiecie jak to było :-)

Gość gość
Czyli to się zdarza. Wiem, że nie ma się co cieszyć, ale jakoś mi lżej, że nie ja jedyna tak mam.