Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
No właśnie. Ty chyba nie masz życia że siedzisz u anwen i jeszcze tutaj jej bronisz.

Gość Hiruda
haha no to fakt, że Anwen tyle poświęciła, żeby zedrzeć z włosów czerń, a w sumie nadal ma bardzo ciemny brąz (należy zauważyć, że już wcześniej nie zawsze farbowała na czarno, czasem sięgała po ciemne brązy z Color & Soin czy Biokap (np. ciemny szatyn, dark chestnut).

Gość dzieci z dworca zoo
moze jeszcze bedzie rozjasniac, czern ciezko z wlosow wykorzenic tym bardziej po tylu latach farby na farbie... Na jej miejscu po prostu bym rozjasnila raz a dobrze. Ale jak ona po rozjasnianiu wali znowu braz i to ciemny liczac ze sie wypłucze no to chyba cud musialby sie stac.

Gość gość
Anwen oszukuje nature, powinna miec blond jak miala naturalnie i mniej by bylo siwe widac..ma strasznie zniszczone wlosy..

Gość gość
Ale jej sie takie podobaja wiec po co ma farbowac jasniesza?

Gość gość
Używanie odżywek i innych to też oszukiwanie natury. Gotowanie skrzypu też, to jak tu dbać o włosy jak nie można nic robić? :D Ale włosy z tego wpisu o marionie ma paskudne :O

Gość gość
Anka leci sobie w kulki totalnie, od siódmego ani pół wpisu, NDW ani widu ani słychu... no super blogerka, rzeczywiście :/

Gość Hiruda
Nie no, to nakładanie szamponetki Marion to naprawdę żenada... Na zniszczone włosy w życiu bym nie poleciła szamponetki, a co dopiero na rozjaśnione siano. Może to tak naprawdę wpis sponsorowany ;P

Gość gość
serio jej to nawet olaplex nie pomogl a ona myslala ze da rade szamponetka za 3 zł? Naprawde komus tu sie styki w mozgu przepaliły

Gość gość
Jezu wy nawet czytac nie umiecie xd olaplex stosowala zeby sprawdzic czy rzeczywiscie dziala a szamponetke zeby poglebic kolor a nie zmienic go. Tak trudno sie czyta?czy po prostu piszecie byle co aby tylko wylac zlosc?

Gość gość
Zluzuj gumy. Znowu jakaś tu szczeka w obronie no ludzie :D

Gość gość
Pogłębiła. Czerń. Kolor żałoby i rozpaczy. Wkrótce zetnie siano na krótko i powie że krótkie włosy są cool.

Gość gość
Pogłębić kolor ;DDD Anwen to nie 13-latka zaczynająca eksperymentować z farbowaniem, tylko doświadczona, świadoma (?) włosomaniaczka. Powiedzmy, że nie trzeba być super wtajemniczonym, żeby wiedzieć, że takie preparaty niszczą słabe włosy, a ona jeszcze sobie dowala. Chce je zniszczyć do reszty? Gdzie zbawienna moc olejowania, naturalnych sposobów, itd.?

Gość gość
szamponetki niszcza wlosy? przeciez nie zawieraja rozjasniacza w sobie nawet te blond

Gość gość
Do ostatniego goscia, inteligentna osoba to wie, ale nie ma sensu tego tlumaczyc osobom z tego forum. Bo one tak nienawidza anwen ze az musza czytac kazdy jej post i wszystko komentowac jaka to anwen glupia jest. I jak napiszesz im cos normalnego to zaraz cie zwyzywaja ze jestes jej obronczynia i ze nie masz zycia prywatnego. Takze nietrac sil na te tepe dziewczyny tu kazda uwaza sie za znawczynie lepsza od kazdego naukowca i co by anwen napisala to bedzie zle. Zwykla zawisc ludzka :)

Gość gość
Oj pierdzielisz dziecino. Anwen nikt nie nienawidzi, poprostu komentuja ludzie co widzą. I to bez żadnej zawiści. Tak jest po prostu Anka zachowuje sie jak zagubiona trzynastka typu ojej pociemnialy mi włosy. O jej szamponetka nie sprawila ze moja włosy lśnią buahaha. A ty dziecino nie pisz o inteligentnym czlowieku, bo dużo ci brakuje do takiego człowieka, piszesz idiotyzmy, że ktos anwen nie nawidzi, jakby tylko milosc albo nienawiść istniała. Mowie zluzuj gumy idz pobiegać,przewietrz się to zmadzrzejwsz.

Gość gość
No tak, bo tylko rozjaśniacz niszczy włosy, a składniki szamponetki to zaiste balsam na spalone włosy?

Gość gość
Ja kilkukrotnie nalożyłam szamponetke i moje włosy były jakieś dziwne, tępe, szorstkie, jakby sztuczne włosy lalki. Więc ta co pisze, że szamponnetka nie niszczy, bredzi. Nawet przy użyciu odżywki włosy takie były.

Gość gość
Iiii po raz kolejny spóźniona NDW.

Gość gość
Gosc 20.54 bo wykupili wszystkie szamponetki i brak pomyslu :D

Gość gość
HAHAHAHAHA DOBRE! :D

Gość gość
Dobre jestescie xD jak w ndw uzyla szamponetki to zle bo powinna uzywac olei i bardziej odzywiac wlosy, jak w tej ndw uzyla olei i maski to tez zle. I jak to nazwac? Przeciez to ewidentne 'gadanie byle gadac' co by nie zrobila to wam bedzie zle nie? To frustracja zyciowa? Chyba faktycznie trzeba przestac tu wchodzic bo widze ze zostaly tu same niedowartosciowane dziewczyny, a normalne dziewczyny przestaly czytac te bzdury. Ja lubie krytyke konstruktywna ale nie takie pitolenie, bo nie wiem co np wam nie pasowalo w tej ndw. Nie ma sensu tu wchodzic, wiec raczej nie zobacze tego jadu na mnie wylanego, zycze milego hejtowania, w sumie po to powstal ten temat :)

Gość gość
Jezu nareszcie zrozumialas, że cię tu nie chcemy i wreszcie przestaniesz nam wmawiać nienawiść do biednej Anki. Dzieki. Bye! :)

Gość gość
Widziałyście jej włosy na insta? Czarne jak smoła.

Gość gość
Lepiej nic nie pisz bo zaraz cie posądza ze nie masz życia :D

Gość gość
A tak, rzeczywiście :D nie mam życia i hejtuję. Co nie zmienia faktu, że włosy Anwen są czarne. :D

Gość gość
Ja juz z tego zalewu jadu mam rak ze nikt mi nie wmówi, ze czarne jest czarne a białe jest białe :D

Gość gość
A mnie sie smiac zachcialo gdy ktos zwrocil Ani uwage, ze w jej poscie pojawil sie blad jezykowy i ze wiele tego typu bledow popelnia w swoich postach. Nie pamietam konkretnie zdania o ktore chodzilo, ale bylo tam cos ''(...) jak zwykle, (...) a dziewczyny jak zwykle''. No i ona na to odpisala, ze to nie sa bledy tylko celowe zabiegi z jej strony :D no kurcze jak, celowo pisze zdania niepoprawne jezykowo? Moglaby juz lepsze wytlumaczenie wymyslic :)

Gość gość
Nie ma co się czepiać jej stylu pisania, nikt nie jest nieomylny. Poza tym ona i tak pisze w miarę poprawnie. Jak czytam niektóre blogi, gdzie dziewczyny walą scianę tekstu bez przecinka czy kropki, to się zastanawiam jakim cudem co niektóre skończyły podstawowkę :o

Gość gość
To prawda, niektóre blogi pod tym kątem to żenada. W dobie automatycznego zaznaczania/poprawiania błędów zasłanianie się "dyslekcją" (bo nawet tego nie potrafią poprawnie nazwać ;D) to kpina.