Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
w tytule posta było chyba "włosowariatki"

Gość gość
Włosowariatki historia prawdziwa, spojrzenie satyryczne - z 26listopana 2012

Gość gość
"Anonimowy1 listopada 2015 15:42 Wiele zależy od ustawień monitora. U mnie na przykład, gdy oglądałam Twoje zdjęcia z poprzedniej niedzieli to widziałam rude ombre i bardzo ciemną górę, prawie jak czarny, natomiast, kiedy zobaczyłam te zdjęcia na monitorze u mojego narzeczonego, to widziałam chłodny brąz z bardzo łagodnym przejściem do ciepłego brązu. :D Dlatego ja się do zdjęć nie odnoszę, bo myślę, że każdy musiałby cię na żywo zobaczyć, żeby realnie ocenić kolor włosów. :D Aczkolwiek cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty u Viru i dobrze, że włosy jakoś to przetrwały. ^^ Pozdrawiam, Ania." x Zapiski Marty2 listopada 2015 09:53 Jak ktoś widzi tu czerń to musi być chyba daltonistą :) Anwen piękne włosy jak zawsze :) a tą odżywkę muszę wypróbować na sobie! Mamy chyba podobne włosy bo większość Twoich hitów sprawdza się całkiem nieźle u mnie ;) Pozdrawiam Cię serdecznie!"

Gość gość
a mojego komentarza, gdzie jeszcze caps lockiem napisałam, że te włosy są czarne i nie ma co oszukiwać ludzi, nie opublikowała :)

Gość gość
Mimo wszystko nie stawiałabym na równi wiedzy włoswowej Blond unny io Anwen. Bunny jednak ma ogromną wiedzę o koloryzacji (chyba pisała że to jej specjalizacja), strzyżenia i stylizacji poparte dyplomami, ukończoną szkołę, jak doradzała w komentarzach (pomijam tu jak się odnosi do niektórych czytelników...) to było widać że się na tym zna. A Anwen pokradła sposoby i informacje z wątków Wizażu i przedstawiła w książce jak swoje ;/ (chyba nawet nie było w przypisach nic o wizażu, polecała tylko Kascysko, Wiedźmę i Łojotokową). Kascysko spoko, jak ktosd wyżej wspomniał nie sprezedała się i bardzo dobrze. I nie wymaga koniecznie obserwowania czy lajkowania na uj wie jakich portalach by móc uczestniczyć w konkursie. Dziewczyny z sophieczerymoja też są ok, dziękują za komplementy i chętnie doradzają w komentarzach, tylko u nich już wymóg lajkowania czy obserwowania mi się nie podoba

Gość gość
Dokładnie, ukradła wszystko z wizażu. Aż żal autorek tych wszystkich poradników, napracowały się (zwłaszcza przy tym spisie olei ze względu na właściwości), a ona to zerżnęła. Bunny z kolei wszystko przedstawia z fryzjerskiego punktu widzenia i mimo wszystko wolę ją niż Anwen, bo przynajmniej swoje posty popiera wiedzą wyniesioną ze szkoły, a nie zrzyna bezmyślnie i tworzy koło wzajemnej adoracji jak A.

Gość gość
A co z prawami autorskimi? Pamietam jak o punkcie rosy bylo to chyba pisała ze z wizazu. Albo cos myle Sciagnelam jej pdfa - kiepsko to wygląda, duzo stockowych fot itd

Gość gość
Tak, forma tej książki, te zdjęcia, to dla mnie duży minus (też mam pdfa). Wygląda bardzo "tanio" i mało wiarygodnie. Przydałyby się zdjęcia autorki "przed i po", zdjęcia czytelniczek bloga, domowych mikstur, etc. Nawet słabsze zdjęcia byłyby lepsze niż taki stock.

Gość gość
Na grubosc ksiazki szla.

Gość gość
akurat dla pdf grubosc ksiazki nie ma znaczenia ;D zgadzam sie z gosciem powyzej, zdjecia wlosow anwen, jej sostry li czytelniczek bylyby o wiele lepszym i przede wszystkim wiarygodnym pomyslem. Moze i przy tabelce z punktem rosy bo\ylo podan\e zrodlo, ael ogolonie ciezka praca dziewczyn z wizazu zostala pominieta i przywlaszczona. Watpie, zeby obowiazywaly tu prawa autorskie, bo ktos moze powiedziec ze jednak dziewczyny podzielily sie swoimi sposobami na forum w intrernecie, gdzie kazdy moze je przeczytac i wykorzystac. Tak jak byl post czytenicy maja glos ze sposobem Kascysko, a ktos napisaql w komentarzach ze ten sposob to pomysl Benka z Wizazu i co? I nic. Nkt tego nie skomentowal, nie zwrocil uwagi. A Kascysko zbiera fory za "wymyslenie" olejowania na odzywke

Gość gość
Ale ta ksiazka przeciez zostala WYDANA. Pdfa mamy nielegalnie

Gość gość
pdfa też można ocenić objętościowo, ze wzgl. na ilość stron. Legalnie czy nielegalnie, koń jaki jest, każdy widzi ;P

Gość gość
Ale wiecie, ja pamiętam jej bloga sprzed kilku lat. Wlaśnie tu na kafe o niej slyszałam. nie interesowało mnie wtedy. Od pół roku zaczełam intensywniej dbać o włosy i tak rozpoczęło się latanie po blogach różnych itp. I ogólnie na blogu na pierwszy rzut oka wszystko fajnie, starsze posty też nie takie złe. O książce się dowiedziałam stosunkowo niedawno. Raziła mnie wazelina itd jednak nei miałam pojęcia że to aż taki pustostan :O A propos tych drogich kosmetyków, niszczenia włosów, tego, że pomysły sobie cudze przywłaszczyła to nei miałam pojęcia.

Gość gość
I zamiast coś zrobić z tą falą nienawiści, jaka była wylewana przez ortodoksyjne maniaczki na nieistniejącym już forum, to tłumaczyła się, że nie ma czasu na moderację. To po co zakładała?

Gość gość
Bo nie wiedziała ile czas pochłania dziecko?

Gość gość
Ta, na pewno by nie miala jednej zaufanej osoby ktora by to zrobiła. Ale pewnie za prace trzeba by płacić :P

Gość sasanka78
Właśnie nie wiem po co zakładało to forum, tylko po to żeby je za chwilę zamknąć? było tam mega dużo wiadomości, dziewczyny dzieliły się swoimi historiami i nagle wszystko bez słowa wytłumaczenia zostało zamknięte :/

Gość gość
Po fotach widac kto jest pusty. Juz kiedys zauważyłam ze wiele wlosomaniaczek ma mnostwo starych fot z reki itd. A anwen z wiekiem zbrzydla niestety

Gość Hiruda
Niestety nie każdy ładnieje z wiekiem, cera może się popsuć, wyostrzają się rysy, czasem się tyje, czasem się za bardzo chudnie. Przebyte stresy odbijają się na twarzy. Kwestia tego, jak sobie to zrekompensujemy makijażem, ubiorem. Prawda jest taka, że często nie da rady się zachować świeżego wyglądu 20-latki. Śmieszne, że wtedy też jej pisali, że tak młodo wygląda ;)

Gość gość
Anwen probuje utrzymac sie na sile nie wie kiedy zejsc ze sceny, i juznudzi. A faktem ejst ze atrakcyjna nie jest

Gość gość
Widziałyście co u blondhaircare było o tym niesamowitym olaplexie? :D Przeczytajcie se.

Gość gość
od dłuższego czasu mam wrażenie, że wszystkie posty Anwen są sponsorowane, najbardziej dała mi do myślenia akcja "testujemy kallosy". A co do Olaplex, to pieniądze wyrzucone w błoto, czyli na krótkotrwały efekt. Jestem pewna, że post o tym też był sponsorowany

Gość gość
No z tego co wlasnie czytalam u bhc to tak samo jak jakas super odżywka czy polprodukt da nam hiper efekt na 2 dni. Ja wiem z doświadczenia ze jak sie wejdzie w polprodukty to wcale sie nie chce kupowac coraz drozszych rzeczy :P a ona mam wrazenia naturalne rzeczy zarzucila

Gość gość
Ten ostatni tekst o odżywce, jak ktoś w komentarzach zauważył, też wyglądał na sponsorowany. Takie mam dziwne wrażenie... A ostatni niedziela dla włosów - na pierwszym zdjęciu totalne strąki (nie żebym miała coś do strąków, zdarza się), a jakiś lizus komentuje "Moim zdaniem bardzo kadbe loczki wyszly i wcale nie postrączkowane." No litości....

Gość gość
bardzo sie sprzedaje, i dalej zaprzecza,ze nie sponsorowane

Gość gość
blogerki w natarciu :D Przeczytałam teraz posta u kascysko pt "Bycie włosową blogerką ze zdrowymi/zniszczonymi włosami a fryzjerskie zmiany, czyli... "

Gość gość
"Anonimowy9 listopada 2015 22:40 Jestem pod ogromnym wrażeniem tego, jak Twoje włosy wyglądają po tylu przejściach ! Musisz mieć wspaniałe geny... Moje nie są nawet w połowie tak piękne i mięsiste a również wkładam dużo serca i czasu w ich pielęgnację. Zazdroszczę i gratuluję oczywiście ! Ania S." ODPOWIEDŹ: " Anwen10 listopada 2015 19:52 Aniu to na pewno nie kwestia genów tylko produktów :)) bez nich tak dobrze nie wyglądają" x x x Widzicie, kupujta produkty, bo to, że Anwen ma dobre geny to bzdura i kazda z Was takie może mieć XD

Gość gość
"Aniu, a ja to wręcz uwielbiam ten efekt postraczkowanych włosów na Twojej głowie! Włosy idealne, kolor też! ;)" Przejrzałam wszystkie komenty. Ani jednego negatywa praktycznie , tylko coś o tym, że czy ma umowe z Viru na promowanie salonu ktoś się pytał. To skąd to oburzenie jakie laski "som gupie i marudzom" jak nie widze takich komentarzy? Najwyraźniej takich tematów jak ten na kafe jest więcej i włosomaniaczki z zapałem je czytają :)